- Reaksiyon puanı
- 114,074
- Puanı
- 1,060
1 kişilik bu menemen
1 kişilik bu menemen
Teşekkürler bana süpriz oldu dün Ümraniye’ye kaybettim deplasmandaOyuncularımı dinlendirmem gerekiyordu. Normal sonuç. Tebrikler @pompy
Her zamanki halin Şerlok beyciğimHainlok modumu açıyorum bazen. @MasacRE @Maskeli Fedai
nerdesin @MasacREHer zamanki halin Şerlok beyciğim
bende @Çiğdem olmayınca senaryoma reyting kaynağı arıyorumBu nasıl soru reis Evimdeyim
Her zamanki halin Şerlok beyciğim
totem hiç iyi birşey değil irlandada beşiktaş maçında starbucksa gittim midem bozulduUtku beyciğime bak... Gömmüş ama kibarca gömmüş.
bu oyuna başlamamın sebebi senaryomda reyting ve şu virüs varken canım sıkılmasın diyeBen reytingli bir isim değilim reis, @Dosi yi kullan sen, onda reyting bol
Bizim gömme tarzımız bu Şerlok beyciğim
Ya asıl sen bana çelme taktın be son dakkalarda atılır mı gıcık gibi@xdragxx 😡😡😡😡 herkese yenil gel benden puan kap
En iyilerimi dinlendirdim bu maç, birazda ondan puan kaptırdık.
Son haftalarda 1 G 1 B olarak gitmekteyiz :S
Yahu sanki uzatmalarda gol atmışız. Sen haftalardır herkese yenil. 0 puanda ol ve gel benden puan al sonra da suçlusu ben olayım 😡Ya asıl sen bana çelme taktın be son dakkalarda atılır mı gıcık gibi
Önden avans veriyorussYahu sanki uzatmalarda gol atmışız. Sen haftalardır herkese yenil. 0 puanda ol ve gel benden puan al sonra da suçlusu ben olayım 😡
Artık maçlara asıl ve rakiplere çelme tak
Ekli dosyayı görüntüle 89539