Transfer yasağı kuralı çiğnenmiş, eğer istisnalar olursa önüne geçemeyiz üstelik hiçbir gerekçe-kadro sıkıntısı belirtilmeden yapılmış. Kural kuraldır ve yaptırımlara tabii olmalı.
Su uyur, Sherlock uyumaz... (Uyumuştu. )
Transfer yasağı kuralı çiğnenmiş, eğer istisnalar olursa önüne geçemeyiz üstelik hiçbir gerekçe-kadro sıkıntısı belirtilmeden yapılmış. Kural kuraldır ve yaptırımlara tabii olmalı.
Faşist zihniyete baş kaldırmış... Kendisiyle gurur duyuyorum.
Oyuncu eksiğim vardı.@12.Adam transfer döneminde olmadığımız halde, yasağı delerek transfer yapmışsın.
Ekli dosyayı görüntüle 89518
Oyuncuyu aşağıdaki şekilde değeri neyse, gerekli coini de vererek satman gerekiyor. İkincisi olursa daha ciddi yaptırımlar uygulanacak, dikkat edersen sevinirim o yüzden.
Ekli dosyayı görüntüle 89519
Dikkat etmemişim.Oynatmasam olmaz mı?Hayır, @12.Adam yapmaz öyle şeyler... Dalgınlığına denk gelmiştir.
34 oyuncun var. Nasıl eksikliğin oluyor 😱Oyuncu eksiğim vardı.
Oyuncu eksiğim vardı.
Dikkat etmemişim.Oynatmasam olmaz mı?
O işlere Yılmaz Hoca bakıyor.
20 Temmuza kadar sabretDikkat etmemişim.Oynatmasam olmaz mı?
Orta saha bölgesinde vardı.34 oyuncun var. Nasıl eksikliğin oluyor 😱
Herkesin kadrosunda 15-20 arası oyuncu var.
Uçan tekme atan adamın mıOrta saha bölgesinde vardı.
11 oyuncun var orda. Bende ise 5, yani 2 katı fazla seninki. Bir eksiklik göremiyorum kural koyulmuştu ve almadan önce danışmalıydın Sherlock'aOrta saha bölgesinde vardı.
Benim en iyi oyuncum sakat @12.Adam sakatlamış11 oyuncun var orda. Bende ise 5, yani 2 katı fazla seninki. Bir eksiklik göremiyorum kural koyulmuştu ve almadan önce danışmalıydın Sherlock'a
Tamam anladık sakat Bir adam yüzünden takım bitmiyor yabenim en iyi adamım sakat
benimkisi diğer takımlara göre güçsüz chealseade hakemler batırdı jetonla transfer yapmış olabilirler şampiyon olunca yüksek jeton veriyorlar 20 temmuzda ikinci transfer dönemi başlayacakTamam anladık sakat Bir adam yüzünden takım bitmiyor ya