Tebrikler bugün beni güzel yendin@Sherlock 'un yükü hafiflesin bu ara yoğun.
Bugün ki maç sonuçları
Ekli dosyayı görüntüle 89418
Bir sonraki mücadele
Ekli dosyayı görüntüle 89419
@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg @Sherlock ve ligin takipçileri
Deplasman fobisi oldu Takımda
Sal sal boşver, saçma oyun.
bende sana döndüm deplasmanda puan alamıyorum bana sportif direktörlük yapsana @MEnesSal sal boşver, saçma oyun.
O oyunla daha işim olmaz maalesef.bende sana döndüm deplasmanda puan alamıyorum bana sportif direktörlük yapsana @MEnes
@Sherlock uyuyor 20 temmuza kadar para birktirmek istiyorum sağolsun @12.Adam en iyi adamımı sakatlamış doktorla uğraşıyorum adamı bana uçan tekme attı @Dosi
yine facebooktan girdim 6 maçlık sakatlamış 3 e indirdim @DosiJeton topla bak çift jeton veriliyor. O jetonlarla iyileştir.
Transfer yasağı kuralı çiğnenmiş, eğer istisnalar olursa önüne geçemeyiz üstelik hiçbir gerekçe-kadro sıkıntısı belirtilmeden yapılmış. Kural kuraldır ve yaptırımlara tabii olmalı.
Hayır yanı 35 tane futbolcusu da vardı. İhtiyaç yok. Galiba oyunu hiç bilmiyor. Satış yapmadı sanki hiç 😊Transfer yasağı kuralı çiğnenmiş, eğer istisnalar olursa önüne geçemeyiz üstelik hiçbir gerekçe-kadro sıkıntısı belirtilmeden yapılmış. Kural kuraldır ve yaptırımlara tabii olmalı.
ben kendimi tutuyorum 20 temmuza kadar @TolstoyevskiTransfer yasağı kuralı çiğnenmiş, eğer istisnalar olursa önüne geçemeyiz üstelik hiçbir gerekçe-kadro sıkıntısı belirtilmeden yapılmış. Kural kuraldır ve yaptırımlara tabii olmalı.
bana en son 3-0 yenildi @DosiHayır yanı 35 tane futbolcusu da vardı. İhtiyaç yok. Galiba oyunu hiç bilmiyor. Satış yapmadı sanki hiç 😊
Faşist zihniyete baş kaldırmış... Kendisiyle gurur duyuyorum.@12.Adam transfer döneminde olmadığımız halde, yasağı delerek transfer yapmışsın.
Ekli dosyayı görüntüle 89518
Oyuncuyu aşağıdaki şekilde değeri neyse, gerekli coini de vererek satman gerekiyor. İkincisi olursa daha ciddi yaptırımlar uygulanacak, dikkat edersen sevinirim o yüzden.
Ekli dosyayı görüntüle 89519