Keith Long
Favori Üye
Boş verinKeşke hafta sonunda sonra transfer kapansaydı
Boş verinKeşke hafta sonunda sonra transfer kapansaydı
Takımımla sıkı bir antreman maratonuna girmişiz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz sezondan bu yana yenemediğimiz @Araf 'a karşı ilk kez galibiyet almanın mutluluğunu yaşamaktayız.
Yine yaradı yaO sadece GS'de işe yaramakta
Yarınki maçı Eskişehir alır. Önemli olan dostluk. Onlar kazansada üzülmem (şansımı deniyeyim ) @Tolstoyevski
Valla Lider ile maç yapmak zor benim için ama şu ana kadar kaybetmedim ve kaybetmekte gözüm yok aramızda 2 puan var Iyi olan kazansın BaşarılarYine yaradı ya
Sıradaki maçımız Fatih Karagümrük ile. Dostluk kazansın @UgrArks
Dün para 0 oldu ve 450 jetonumu son tarnsferime kalecime harcadım. Son satışta olmadı. Parasız kaldık jeton toplayıp, jetonlarla antreman yaptırmaktan başka çarem yok @Tolstoyevski
Belki yine en az beraberlik olur ama artık ikimizden birinin kayıp verme zamanı gelmiş olabilirValla Lider ile maç yapmak zor benim için ama şu ana kadar kaybetmedim ve kaybetmekte gözüm yok aramızda 2 puan var Iyi olan kazansın Başarılar
Totem yaptım.@Sherlock tövbe bismillah @Tolstoyevski bedduası mı tuttu 6 maç adamım gitti hemde en iyi adamım
adana demirspor sakatladı 3-0 yendim @TolstoyevskiTotem yaptım.
@Sherlock tövbe bismillah @Tolstoyevski bedduası mı tuttu 6 maç adamım gitti hemde en iyi adamım
misilleme oldu @Sherlock adana demirspor nasıl oynadı çok agresif oynadı uçan tekme attı en iyi adamıma @SherlockAhahaha ah reis ah... @Tolstoyevski çok tehlikeli totemler yapıyor...
ben @Tolstoyevski oynamadım adana demirsporla oynadım adam uçan tekme attı koronavirüsten tehlikeli @Gerekli24Bir sonraki maç ikimizin bakalım neler olacak?