OSM - Fav10 Ligi 2. Sezon | 6-12 Temmuz Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Epey çekişmeli başlamış sezon. @Dosi'nin miydi Keçiörengücü, tebrikler öyleyse. :D

@xdragxx şaşırtmamış yaptığı başlangıçla. :A
Takımımla sıkı bir antreman maratonuna girmişiz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz sezondan bu yana yenemediğimiz @Araf 'a karşı ilk kez galibiyet almanın mutluluğunu yaşamaktayız.
Hedef 15 ama ilk 10'da tutunmaya çalışıp keyif almaya bakıyoruz. Yakında aşağılara kayarız ama olsun. Şimdilik güzel bir tablo :A
kb1AM5.jpg

O sadece GS'de işe yaramakta :A :A

Yarınki maçı Eskişehir alır. Önemli olan dostluk. Onlar kazansada üzülmem :bhr: (şansımı deniyeyim :A ) @Tolstoyevski
Yine yaradı ya :A
Sıradaki maçımız Fatih Karagümrük ile. Dostluk kazansın @UgrArks :bhr:

Dün para 0 oldu ve 450 jetonumu son tarnsferime kalecime harcadım. Son satışta olmadı. Parasız kaldık :A jeton toplayıp, jetonlarla antreman yaptırmaktan başka çarem yok :A @Tolstoyevski

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Yine yaradı ya :A
Sıradaki maçımız Fatih Karagümrük ile. Dostluk kazansın @UgrArks :bhr:

Dün para 0 oldu ve 450 jetonumu son tarnsferime kalecime harcadım. Son satışta olmadı. Parasız kaldık :A jeton toplayıp, jetonlarla antreman yaptırmaktan başka çarem yok :A @Tolstoyevski
Valla Lider ile maç yapmak zor benim için ama şu ana kadar kaybetmedim ve kaybetmekte gözüm yok aramızda 2 puan var Iyi olan kazansın Başarılar

• Beğendim
Reactions: Dosi
Valla Lider ile maç yapmak zor benim için ama şu ana kadar kaybetmedim ve kaybetmekte gözüm yok aramızda 2 puan var Iyi olan kazansın Başarılar
Belki yine en az beraberlik olur ama artık ikimizden birinin kayıp verme zamanı gelmiş olabilir :A
Merakla bekliyorum 😊

• Güldürdün
Reactions: UgrArks
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...