Umarım sen kazanırsın pompy 😊Bursaspor’un maçı İzmir’in kartalıyla
Umarım sen kazanırsın pompy 😊Bursaspor’un maçı İzmir’in kartalıyla
Timsah Bursa’nın sembolü stad timsah şeklindeUmarım sen kazanırsın pompy 😊
Fenerbahçe gibiyim deplasmanda maç alamıyorum
Umarım sen kazanırsın pompy 😊
Benim istediğim oyuncu alırsa sakatlarımMenemeni de yenemedik arkadaş. Maç sonu açıklamamda penaltı veren hakemin eyyamı diyorum başka bir şey demiyorum.
Sakatlanan oyuncum yok çok şükür.Benim istediğim oyuncu alırsa sakatlarım
Benim istediğim oyuncuyu alıp gol atarsanSakatlanan oyuncum yok çok şükür.
İyi oldu albayı sakatlasaydım ben istiyordum
@Tolstoyevski
@pompy kiralık katil - Terminator modunu açmış 😱 @Sherlock @DosiBenim istediğim oyuncu alırsa sakatlarım
İstediğim oyuncu bana attıUmarım sen kazanırsın pompy 😊
Alba ile gol atmayacaktın ben istiyordum sen kaptın
Hem de 1.dk’da gol atmışAlba ile gol atmayacaktın ben istiyordum sen kaptın
Böyle tezahürat yapılacak ve sizin futbolcular alışkın olmadığı için dikkatiniz dağılacak
Bize çelme atıp 2 puandan ettin hâlâ memnun değilsin 1 futbolcumda 4 hafta yok. Sakatlanmış.Modumuz yine değişmedi, küme düşeceğiz...
@pompy de benim adamı 6 maç sakatlamış dikkat et istediği adamı alma yoksa ilk maçta futbolcunun kariyeri tehlikeye girebilirBize çelme atıp 2 puandan ettin hâlâ memnun değilsin 1 futbolcumda 4 hafta yok. Sakatlanmış.
🐐'ler tepsin sizi
satın istediğim oyuncuyu alma @Dosi @Tolstoyevski adamını 6 maç sakatladım @xdragxx in takımınıda sakatlıcam @Dosi almanyaya elettirdiUmarım kupa maçında hemen elenriz. Lige odaklanmak istyoruz. İyi futbolcuları oynatmayacağız.
Ben nerden bileyim hangisini alacaksın? Bu arada ben 4 maç sakatlanan oyuncumu satışa çıkardım ve satılmış @Tolstoyevskisatın istediğim oyuncuyu alma @Dosi @Tolstoyevski adamını 6 maç sakatladım @xdragxx in takımınıda sakatlıcam @Dosi almanyaya elettirdi