bursasporun gerçekteki durumu ne kendi sahasında @TurkuazzSenin takım iç Sahada iyi dışarda da kazanırsan çok puan alırsın
gerçekte deplasmanda kötüymüş kendi sahasında iyiymiş @TurkuazzGerçekte bilmiyorum
Birtek beni yendi @Sherlock deplasmanda 3 adamımı dinlendirmeye aldım 5 deplasman oynayacağım biri kupa 4 ü lig üst üste
Giresun’a Çinli oyuncumu gören @xdragxxFav10 Ligi - 11. Hafta (15 Temmuz 2020) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 89741
Ekli dosyayı görüntüle 89742
@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg ve ligin takipçileri...
Dostluk maçı yapıp gizliye almışsın
Evet. Artık hep gizliye alacağım 😊Dostluk maçı yapıp gizliye almışsın
O hepimizle yapıyor. Dostluk maçı sayesinde futbolcular gelişiyor. İstemiyorsan senle yapmayayım? 10-12 takım ile yapmaya başladım
Yapabilirsin bu deplasman maratonu bitene kadarO hepimizle yapıyor. Dostluk maçı sayesinde futbolcular gelişiyor. İstemiyorsan senle yapmayayım? 10-12 takım ile yapmaya başladım
enazından deplasman iki gol attık biri iptal edildi giresuna karşı @UgrArksLigde tek kaybetmeyen benim bunun onuru çok iyi ve ligde 2. konumdayım hedefim şampiyonluk yapabilirsem mutlu olurum herkese başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?