Deplasman maçları takımları zorlayabiliyordeplasmanda maç kazanamıyorum @Turkuazz deplasmanda sıfır galibiyet
Deplasman maçları takımları zorlayabiliyordeplasmanda maç kazanamıyorum @Turkuazz deplasmanda sıfır galibiyet
4 deplasman var ligde üst üsteFav10 Ligi - 10. Hafta (14 Temmuz 2020) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 89653
Ekli dosyayı görüntüle 89654
@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg ve ligin takipçileri...
beni yendin deplasmanda yenildin @DarkLegenD zaten deplasman galip gelen takım varsa söyleyin bana @DarkLegenD @Turkuazz@Sherlock kusura bakmazsan istifa ediyorum ben.
deplasmanda kimse yenemiyor zaten @Gerekli24@Polat Şaşmaz bilgi analisti kullandim yine yenemedim fark yedik. Cidden şu an ne yapacağımı bilmiyorum ama istifa etmeyeceğim
satmakta yasak 20 temmuza kadar @UgrArksBen sadece oyuncu almak yasak diye biliyordum 2.7m zaten katkısı yok özür dilerim takımlardan
Yok aga niye istifa edesin etme zaten@Polat Şaşmaz bilgi analisti kullandim yine yenemedim fark yedik. Cidden şu an ne yapacağımı bilmiyorum ama istifa etmeyeceğim
Kötüyüm bayağı ne yapsam olmuyorYok aga niye istifa edesin etme zaten
benimde şanşım şanş 5 deplasman üst üte oynayacağım biri kupa dördü lig bursanın 0 galibiyeti var deplasmanda @UgrArksKusura bakmayın bilmiyordum
Benim sürekli kendi sahamda yenmem bende başladığımda kötüydüm chealseayle 17.bitirdim @Gerekli24Ben her türlü yenemiyorum.