Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,905
- Puanı
- 1,060
Diğer deplasmanda öyle yapacağımDeplasmanlara farklı taktikle çık.
Diğer deplasmanda öyle yapacağımDeplasmanlara farklı taktikle çık.
yarın menemen belediyeyle @xdragxx
Bu oyunun mantığını hiçbir zaman anlamayacağım için artık saldım
bende deplasmanda puan kaybediyorum kendi sahamda bir beraberliğim var galibiyetler kendi sahamda 3galibiyet 1 beraberlik deplasman 0 galibiyet 4 mağlubiyet @Gerekli24Bu oyunun mantığını hiçbir zaman anlamayacağım için artık saldım![]()
Ya bıktım beraberliklerden.
Benim halim tipik Fenerbahçe liderle puan farkını açmamYa bıktım beraberliklerden.
İyi olan şey henüz hiç yenilmedik.
@Sherlock bir üye hem şampiyon hem de menajerlikte zirve olursa ikinci olan menajere etiket var mı? Yakında @Polat Şaşmaz orda bile önüme geçer
Adana'ya değişmeseydi zaten hedef 1 di onda ve kafam rahat olurdu
Bu sene de aynı isim şampiyon olursa bir sonrakine almayın onu![]()
Nezamanki benim menajerlik puanım düşüp gerilediğinde salacağım ligi. Zirvelerde olma baskısı bana ağır geliyor![]()
yine liderdi maç osmanlı stadında @Gerekli24 benim 5 maç deplasmanda kupayla beraber menemen sonrası deplasman fobisine ilk önce kendi sahamızda menemeni yenip deplasman fobisini giresunda bitirmek @xdragxxSen yendin diye biz de mi yeneceğiz. Lider adamlar![]()
Ligde elbette yenildiği olacak ama o bence biz değilizyine liderdi maç osmanlı stadında @Gerekli24 benim 5 maç deplasmanda kupayla beraber
benim beş maçımın deplasmanda olması 1 kupa 4 ü lig üst üsteLigde elbette yenildiği olacak ama o bence biz değiliz![]()
Oyun hatası diyelimbenim beş maçımın deplasmanda olması 1 kupa 4 ü lig üst üste
türkiyeden doğru dürüst fikstür beklenmezOyun hatası diyelimikinci yarı tam tersi olacak o açıdan bak.