OSM - Fav10 Ligi 2. Sezon | 13-19 Temmuz Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fav10 Ligi - 11. Hafta (15 Temmuz 2020) Fikstürü:

11. Hafta - 1.png

11. Hafta - 2.png

@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg ve ligin takipçileri...

• Beğendim
Reactions: Dosi and DarkLegenD
F. Karagümrük - Yasak.png

Fatih Karagümrük transfer dönemi kapalı olduğu halde, yasağı delerek oyuncu satışı gerçekleştirmiş. Bu satıştan 2.9 milyonluk gelir elde etmiş. Ceza olarak satmamak şartıyla aşağıda işaretlemiş olduğum oyuncuyu almak zorunda; böylece kazandığı para miktarına eş değer, yeni bir oyuncu almış olacak. Tekrarı halinde ise daha sert yaptırımlar uygulanacak.

TL.png

@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg ve ligin takipçileri...

Bugün ilk yenilgimizi tadabiliriz.
Dostluk kazansın @Felon :bhr:

Dostluk maçı yapıp gizliye almışsın
Evet. Artık hep gizliye alacağım 😊
Her oyun sonrasıda dostluk maçı yapacağım. 1 günde topladığım jetonları harcıyorum

O hepimizle yapıyor. Dostluk maçı sayesinde futbolcular gelişiyor. İstemiyorsan senle yapmayayım? 10-12 takım ile yapmaya başladım
Yapabilirsin bu deplasman maratonu bitene kadar
5 deplasman oynayacağım dostluk maçı olmasa
@Araf @Felon @Dosi
@Dosi 5 deplasman üst üste biri kupa dördü lig @Sherlock un içinden collina çıktı

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Dosi
Ligde tek kaybetmeyen benim bunun onuru çok iyi ve ligde 2. konumdayım hedefim şampiyonluk yapabilirsem mutlu olurum herkese başarılar

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...