DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,211
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
kupa maçı olacak bu o yüzden rotasyon yapmaya çalışacağım ama yedekte adam yok elimde olsa 9 kişi ile çıkardım bu maça@Tolstoyevski seni zirveden indirme vakti geldi.![]()
iki puan kaçırdım @Tolstoyevski ama nerdeyse yeniyordum @xdragxx ikupa maçı olacak bu o yüzden rotasyon yapmaya çalışacağım ama yedekte adam yok elimde olsa 9 kişi ile çıkardım bu maça![]()
fazla dostluk maçı iyi gelmedimiİlk yenilgimizi aldık. Bekliyordum![]()
10 maç hiç yenilmedik. Bir yerden sonra olacaktı. İçime sinmemişti kadrom.fazla dostluk maçı iyi gelmedimi
bende rotasyona gideceğim kupada hedef @Dosi10 maç hiç yenilmedik. Bir yerden sonra olacaktı. İçime sinmemişti kadrom.
bursa olduğum için son 16 dan başlıyorum @DosiBen kupadan bilerek elendim. Yarın dinleneceğiz.
İyi olan kazansınYine yenildik hem de kendi sahamızda delireceğim ya. Kalecimin de burnu kırıldı. Haftaya Adanaspor ile oynayacağız onların da bizim gibi 5 maçlık mağlubiyet serisi var.
İyi olan yok hangimiz kötünün iyisi göreceğizİyi olan kazansın![]()
bende rotasyona gittim kupada @Gerekli24 akhisara karşı mecburen adamlarını dinlendir @Gerekli24İyi olan yok hangimiz kötünün iyisi göreceğiz![]()
5 yedim Adanaspor'dan bu kadar da olmaz ya 😡@Gerekli24 deplasman fobisine karşı ilaç peşindeyim
@Turkuazz yedeklerle çıktım ben atsam vara giderler
Giresun’a iki attık defansta
2 deplasman daha var
Eskişehir Fatih Karagümrük
@Gerekli24 oyun Collina çıktı