DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,455
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
kupa maçı olacak bu o yüzden rotasyon yapmaya çalışacağım ama yedekte adam yok elimde olsa 9 kişi ile çıkardım bu maça@Tolstoyevski seni zirveden indirme vakti geldi.
iki puan kaçırdım @Tolstoyevski ama nerdeyse yeniyordum @xdragxx ikupa maçı olacak bu o yüzden rotasyon yapmaya çalışacağım ama yedekte adam yok elimde olsa 9 kişi ile çıkardım bu maça
fazla dostluk maçı iyi gelmedimiİlk yenilgimizi aldık. Bekliyordum
10 maç hiç yenilmedik. Bir yerden sonra olacaktı. İçime sinmemişti kadrom.fazla dostluk maçı iyi gelmedimi
bende rotasyona gideceğim kupada hedef @Dosi10 maç hiç yenilmedik. Bir yerden sonra olacaktı. İçime sinmemişti kadrom.
bursa olduğum için son 16 dan başlıyorum @DosiBen kupadan bilerek elendim. Yarın dinleneceğiz.
İyi olan kazansınYine yenildik hem de kendi sahamızda delireceğim ya. Kalecimin de burnu kırıldı. Haftaya Adanaspor ile oynayacağız onların da bizim gibi 5 maçlık mağlubiyet serisi var.
İyi olan yok hangimiz kötünün iyisi göreceğizİyi olan kazansın
bende rotasyona gittim kupada @Gerekli24 akhisara karşı mecburen adamlarını dinlendir @Gerekli24İyi olan yok hangimiz kötünün iyisi göreceğiz
5 yedim Adanaspor'dan bu kadar da olmaz ya 😡@Gerekli24 deplasman fobisine karşı ilaç peşindeyim
@Turkuazz yedeklerle çıktım ben atsam vara giderler
Giresun’a iki attık defansta
2 deplasman daha var
Eskişehir Fatih Karagümrük
@Gerekli24 oyun Collina çıktı