OSM - Fav10 Ligi 2. Sezon | 13-19 Temmuz Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Bully fenerbahçe gibi şanşım mı yok
Giresun deplasmanı beraberlik lig
Akhisar deplasmanı mağlubiyet kupa
Eskişehir deplasmanı lig
Adana deplasmanı lig
Fatih Karagümrük deplasmanı lig
Bu gidişle deplasmana alışır umarım takım
@Dosi kendi sahasında 17/16 yapsın yeter
Deplasman alerjisini hayretsek takımın ne yapacağız @Bully oyunun içinden collina çıktı
Deplasmanda 5 mağlubiyet 1 beraberlik
Biri kupa Diğerleri lig @Felon

• Beğendim
Reactions: Felon and Dosi
Ben deplasmanda ne yapıcağım
Eskişehir deplasmanı
Adana deplasmanı
Fatih Karagümrük deplasmanı
Bu kadar deplasman olurmu
Collina mı bu infantinho mu bu oyun Fenerbahçe oynasa bu oyunu onlara böyle bir fikstür çıkar @Gerekli24
İkinci yarı tam tersine dönecek o vakte kadar sabret :A

Art arda mı oluyor. Eğer art arda oluyorsa ligin ikinci dönemi başlayınca bu sefer o maçları art arda kendi sahanda oynayacaksın. O zaman gelince de sen avantajlı oluyorsun.
Evet art Arda adamlarım yorulmasın normal ilk on birimle çıkıyorum maça Eskişehir deplasmanına @Araf @Gerekli24

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Fav10 Ligi - 2. Sezon | Kupa'da Son 16 (16 Temmuz 2020) Toplu Sonuçlar:

Altay, Adanaspor, Fatih Karagümrük, Akhisarspor, Altınordu, Eskişehirspor, Erzurumspor ve Boluspor; Ziraat Fav10 Kupası'nda yoluna devam eden takımlar olmayı başardılar...

Hatayspor, Osmanlıspor, İstanbulspor, Bursaspor, Adana Demirspor, Ümraniyespor, Giresunspor ve Balıkesirspor ise kupaya veda eden takımlar oldular...

1.png

2.png

@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg ve ligin takipçileri...

Fav10 Ligi - 2. Sezon | Kupa'da Son 16 (16 Temmuz 2020) Toplu Sonuçlar:

Altay, Adanaspor, Fatih Karagümrük, Akhisarspor, Altınordu, Eskişehirspor, Erzurumspor ve Boluspor; Ziraat Fav10 Kupası'nda yoluna devam eden takımlar olmayı başardılar...

Hatayspor, Osmanlıspor, İstanbulspor, Bursaspor, Adana Demirspor, Ümraniyespor, Giresunspor ve Balıkesirspor ise kupaya veda eden takımlar oldular...

Ekli dosyayı görüntüle 89824
Ekli dosyayı görüntüle 89825

@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg ve ligin takipçileri...
Hiç mi yüzümüz gülmeycek? :(

• Üzücü
Reactions: Sherlock
Aykut Kocaman taktiğiyle oynayan takımla karşılaşıyorum, kazanma şansım yok. Beraberlik alırsak öp başına koy durumu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...