OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | Kura Çekimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Google'a "Brighton & Hove Albion" yazıyorum, "Brighton & Hove Albion'da koronavirüs şoku!", "Brighton'da koronavirüse rastlanan futbolcu sayısı 3'e çıktı" gibi haberler çıkıyor. Takımın haberleri bile şanssız.

Çağlar söyüncünün yanıma merih demiralımız yok mu be aga?

transfermiş yeni fark ettim o benim oyuncum değil yalnız Brighton & Hove Albion bu takımın oyuncusu benim en değerli oyuncum
Danny Ings

Santrafor
Senin takımla kafa kafaya benim takım. Her ne kadar puan farkı olsa da, sıralama olarak yakın, değer olarak yakın ve muhtemelen çekişmeli geçer maçımız.

Reactions: Felon

Kağıt üzerinde oldukça zorlu bir lig mücadelesi bizi bekliyor ama hayırlısı olsun diyelim
Kura çekimi yorucu geçti biraz, emeğine sağlık

Reactions: Sherlock
Geçmişim böyleymiş, 8 sene sonra geri dönüyorum. Bazı sezonları oynadığımı hiç hatırlamadım. Alıp bırakmışım herhalde.
FF Online Futbol Ligi'nde bir şampiyonluk, bir ikincilik. Fakat Lecce sezonuna daha yakın hissediyorum nedense.

Reactions: Sherlock

Hocam, Karabükspor ile olağanüstü başarılar yaşadığınızı görüyorum.
Aynısını yeni takımınız ile, Premier Lig arenasında tekrarlayabilecek misiniz?

Wast Ham ile daha önce oynamış ve şampiyon olmuşum galiba. Kendime güvenim arttı ama boş lig kovaladığım çok oldu öyle bi ligde de şampiyon olmuş olabilirim

Reactions: Turkuazz
Reactions: sokak sanati
Senin bu oyunu bu kadar çok oynamış olman şaşırttı, yarışacak bir şey olunca kaçırmamışsın.

Okulda iş yerinde ve arkadaş ortamında hep lig kurduk. Dışlanmamak için malesef katılıyordum hiç bir futbol bilgim olmamama rağmen. Başarı elde edince durduramadım kendimi.

Reactions: bazinga
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...