Bir numarada olan dona kalır.1 numarada yer alan @Araf'ın cidden sona kalması ise gecenin ilginç anlarından...
Bir numarada olan dona kalır.1 numarada yer alan @Araf'ın cidden sona kalması ise gecenin ilginç anlarından...
Sonunda sıra bana geldi. Umarım iyi bir takım çıkar.Evet, son eşleşmemize gelmiş bulunmaktayız. Uzun demeçleri ile bilinen değerli hocamız @Araf için kura vakti...
Hocam, son kez sizdeyiz... @bazinga
Ekli dosyayı görüntüle 81536
Son iyi takım da gitti. İçimden geçen takımlardan birisiydi.Unai Emery ve Mikel Arteta ile bir türlü beklentileri karşılayamayan Londra'nın ünlü ve köklü camiası Arsenal, aramıza yeni geri dönüş yapan @secquin hocamıza gidiyor. Kendisinin açıklamalarını bekliyoruz...
Ekli dosyayı görüntüle 81537
Evet, son eşleşmemize gelmiş bulunmaktayız. Uzun demeçleri ile bilinen değerli hocamız @Araf için kura vakti...
Hocam, son kez sizdeyiz... @bazinga
Ekli dosyayı görüntüle 81536
takımımın en pahalı oyuncusu liverpool'dan kiralık konu kapanmıştırSonunda sıra bana geldi. Umarım iyi bir takım çıkar.
Şanssızlık kişte. En kötü takımlardan birisi geldi. Neyse, sağlık olsun. Dibe vurmamaya çalışacağız artık.
Yalnız değilsin.Şanssızlık kişte. En kötü takımlardan birisi geldi. Neyse, sağlık olsun. Dibe vurmamaya çalışacağız artık.
Şuan çalıştırmış olduğum al-shabab takımını şampiyonluk yarışında 2. sırada bırakarak istifa ediyorum.Ada dan gelen bu teklifi geri çeviremezdim.Arsenal taraftarının yıllardır hasret kaldığı şampiyonluk kupasını taraftara armağan etmeye geliyorum.Meşaleleri yakın 🔥😂Unai Emery ve Mikel Arteta ile bir türlü beklentileri karşılayamayan Londra'nın ünlü ve köklü camiası Arsenal, aramıza yeni geri dönüş yapan @secquin hocamıza gidiyor. Kendisinin açıklamalarını bekliyoruz...
Ekli dosyayı görüntüle 81537
Senin takımın iyi yine aslında, en azından takımın adını söyleyebiliyorsun. Ben takımın adını bile söyleyemiyorum, o derece yabancı bana. Gerçi benim takımım daha değerli görünüyor transfermarkt sitesinden baktım da. Yine de iyi değil. Sıralama bakımından da en alt sıralarda yer alıyor.Yalnız değilsin.
Hedefimiz dibe vurmamak. Şanssız bir takıma gittim, umarım yüzümün akıyla çıkmayı başarabilirim. Şimdilik hedefim ilk ligden düşmemek, sonra ilk 10'a zorlayacak konuma gelmek, sonrasına bakarız artık. Hedef şimdilik düşmemek.İngiltere'nin eski ve köklü camialarından Brighton & Hove Albion, @Araf hocamıza gidiyor. Hocamızdan uzun ve iddialı bir demeç bekliyoruz. Kendisi ilk iş olarak kulübe motivasyon konuşmaları yapması adına Ricky Gervais'i danışman olarak transfer edeceğini açıklamıştı...
Ekli dosyayı görüntüle 81539
yolumuz uzun ve karlı güneşli günler göreceğiz inşallah.Sayın @Felon hocamıza ligin yeni ekibi Southampton, hocamızın gelecek adına hedefinin ligde kalmak değil; Avrupa kupalarına gitmek olduğunu biliyoruz. Açıklamalarını bekliyoruz...
Ekli dosyayı görüntüle 81531
yolumuz uzun ve karlı güneşli günler göreceğiz inşallah.