OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | Kura Çekimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, son eşleşmemize gelmiş bulunmaktayız. Uzun demeçleri ile bilinen değerli hocamız @Araf için kura vakti...

Hocam, son kez sizdeyiz... @bazinga

Ek Açıklama 2020-05-11 231324.jpg

• Beğendim
Reactions: Araf
  • Beğendim
Reactions: secquin
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock
Brighton & Hove Albion çıkıyor, bol şans diliyoruz...

Ekli dosyayı görüntüle 81538

İngiltere'nin eski ve köklü camialarından Brighton & Hove Albion, @Araf hocamıza gidiyor. Hocamızdan uzun ve iddialı bir demeç bekliyoruz. Kendisi ilk iş olarak kulübe motivasyon konuşmaları yapması adına Ricky Gervais'i danışman olarak transfer edeceğini açıklamıştı...

chris-hughton-brighton--hove-albion.jpg

• Beğendim
Reactions: Araf
Unai Emery ve Mikel Arteta ile bir türlü beklentileri karşılayamayan Londra'nın ünlü ve köklü camiası Arsenal, aramıza yeni geri dönüş yapan @secquin hocamıza gidiyor. Kendisinin açıklamalarını bekliyoruz...

Ekli dosyayı görüntüle 81537
Şuan çalıştırmış olduğum al-shabab takımını şampiyonluk yarışında 2. sırada bırakarak istifa ediyorum.Ada dan gelen bu teklifi geri çeviremezdim.Arsenal taraftarının yıllardır hasret kaldığı şampiyonluk kupasını taraftara armağan etmeye geliyorum.Meşaleleri yakın 🔥😂

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
Yalnız değilsin. :A
Senin takımın iyi yine aslında, en azından takımın adını söyleyebiliyorsun. Ben takımın adını bile söyleyemiyorum, o derece yabancı bana. Gerçi benim takımım daha değerli görünüyor transfermarkt sitesinden baktım da. Yine de iyi değil. Sıralama bakımından da en alt sıralarda yer alıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Evet; uzun, şeffaf ve yorucu olan kura çekiminin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Müthiş el ayarı ile beni bu gecede yalnız bırakmayan ve çektiği kuralar ile UEFA'nın dikkatlerini üzerine çeken değerli hocamız @bazinga'ya ve katılım gösteren tüm değerli üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Görüşmek üzere...

İngiltere'nin eski ve köklü camialarından Brighton & Hove Albion, @Araf hocamıza gidiyor. Hocamızdan uzun ve iddialı bir demeç bekliyoruz. Kendisi ilk iş olarak kulübe motivasyon konuşmaları yapması adına Ricky Gervais'i danışman olarak transfer edeceğini açıklamıştı...

Ekli dosyayı görüntüle 81539
Hedefimiz dibe vurmamak. Şanssız bir takıma gittim, umarım yüzümün akıyla çıkmayı başarabilirim. Şimdilik hedefim ilk ligden düşmemek, sonra ilk 10'a zorlayacak konuma gelmek, sonrasına bakarız artık. Hedef şimdilik düşmemek. :)

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Takımlar şu şekilde oluştu:

YBKfY0.png

Kısaca sonraki süreci anlatayım...

Ligi kuracağım, buradan lige davet linkini ve oyundaki kullanıcı adımı paylaşacağım. Bu link ile lige katılma talebi gönderecekseniz, gönderirken burada çıkan takımı seçmeniz ve bana kullanıcı adlarınızı söylemeniz önemli.

Teşekkürler, başarılar. :A

@Araf @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @bazinga @Turkuazz @mesmeso61 @Tolstoyevski @xdragxx @Siyagriyus @sokak sanati @batuhankaralar @emreemreu @secquin @Polat Şaşmaz @Felon

Son düzenleme:
Harbiden sona kaldım ve dona kaldım. Sanırım elde bir Norwich City, bir de Brighton & Hove Albion vardı. Şansıma bu takım denk geldi. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...