öyleyse ''muzzy'' izzete söyleyin şehr-i leicesterı geri alacakmış deyin....😁
Çılgın bir açıklama, teşekkür ediyorum hocam.
öyleyse ''muzzy'' izzete söyleyin şehr-i leicesterı geri alacakmış deyin....😁
Takımın en değerli oyuncusu Lewis Dunk ve kiralık değil. Liverpool'dan kiralık oyuncu yokmuş.takımımın en pahalı oyuncusu liverpool'dan kiralık konu kapanmıştır
Harbiden sona kaldım ve dona kaldım. Sanırım elde bir Norwich City, bir de Brighton & Hove Albion vardı. Şansıma bu takım denk geldi.
Takımın değeri düşük olabilir ama Premier Lig'de bu halleriyle 7. sıradalar, belirteyim. Benim takımım daha değerli olmasına rağmen 15. sırada ve küme düşmeye oynuyor.Bir de şu açıdan düşün @Tolstoyevski ikinci sıradaydı ama Sheffield United denk geldi.
transfermiş yeni fark ettim o benim oyuncum değil yalnız Brighton & Hove Albion bu takımın oyuncusu benim en değerli oyuncumTakımın en değerli oyuncusu Lewis Dunk ve kiralık değil. Liverpool'dan kiralık oyuncu yokmuş.
Senin takımla kafa kafaya benim takım. Her ne kadar puan farkı olsa da, sıralama olarak yakın, değer olarak yakın ve muhtemelen çekişmeli geçer maçımız.transfermiş yeni fark ettim o benim oyuncum değil yalnız Brighton & Hove Albion bu takımın oyuncusu benim en değerli oyuncum
Danny Ings
Santrafor
Oyuncu satıp, kaşifi devreye sokarsan, kaşif de sana Merih Demiral'ı getirirse eğer, işte o zaman olur.Çağlar söyüncünün yanıma merih demiralımız yok mu be aga?
Takımlar şu şekilde oluştu:
Kısaca sonraki süreci anlatayım...
Ligi kuracağım, buradan ligin kodunu ve oyundaki kullanıcı adımı paylaşacağım. Lig kodu ile lige katılma talebi gönderecekseniz, gönderirken burada çıkan takımı seçmeniz ve bana kullanıcı adlarınızı söylemeniz önemli.
Teşekkürler, başarılar.
@Araf @DarkLegenD @Sherlock @MEnes @bazinga @Turkuazz @mesmeso61 @Tolstoyevski @xdragxx @Siyagriyus @sokak sanati @batuhankaralar @emreemreu @secquin @Polat Şaşmaz @Felon
Geçmişim böyleymiş, 8 sene sonra geri dönüyorum. Bazı sezonları oynadığımı hiç hatırlamadım. Alıp bırakmışım herhalde. FF Online Futbol Ligi'nde bir şampiyonluk, bir ikincilik. Fakat Lecce sezonuna daha yakın hissediyorum nedense.
Ekli dosyayı görüntüle 81561
Şey, belki, inşallah.Hocam, Karabükspor ile olağanüstü başarılar yaşadığınızı görüyorum. Aynısını yeni takımınız ile, Premier Lig arenasında tekrarlayabilecek misiniz?
Kağıt üzerinde oldukça zorlu bir lig mücadelesi bizi bekliyor ama hayırlısı olsun diyelim Kura çekimi yorucu geçti biraz, emeğine sağlık
Elinize sağlık Şerlok beyciğim, çok başarılı bir kura çekimi gerçekleştirmişsiniz. Sahada olmasam da keyifle takip ettim kura çekiminiziDeğerli yorumcu ekibimiz @MasacRE, @Bully, @Maskeli Fedai ve @The_Erinch'ten kura yorumu bekliyoruz.
Senin bu oyunu bu kadar çok oynamış olman şaşırttı, yarışacak bir şey olunca kaçırmamışsın.Wast Ham ile daha önce oynamış ve şampiyon olmuşum galiba. Kendime güvenim arttı ama boş lig kovaladığım çok oldu öyle bi ligde de şampiyon olmuş olabilirim
Ekli dosyayı görüntüle 81567
Senin bu oyunu bu kadar çok oynamış olman şaşırttı, yarışacak bir şey olunca kaçırmamışsın.