OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | Kura Çekimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıradaki isim, Premier Lig'den bir takım çalıştırma uğruna Football Manager'e başlamayıp tam anlamıyla buraya odaklanacağını duyuran @Felon oluyor...

Hocam... @bazinga

neG9mJ.jpg

• Beğendim
Reactions: Felon
Sıradaki isim, Premier Lig'den bir takım çalıştırma uğruna Football Manager'e başlamayıp tam anlamıyla buraya odaklanacağını duyuran @Felon oluyor...

neG9mJ.jpg
Premier Lig'e uzun bir aradan sonra geri dönen Southampton geliyor...

1589227491945.png

Ekli dosyalar

• 1589227505766.png
    1589227505766.png
    35.5 KB · Hit: 89
  • Beğendim
Reactions: Sherlock
Kura çekimi tüm hızıyla devam ediyor, sıradaki isim @Araf hocamızın yakın arkadaşı olarak bilinen ve aramıza yeni katılan @Siyagriyus oluyor. Kendisi, en az Haxball camiasında iddialı olduğu kadar burada da iddialı olduğunu dile getirmişti...

SyB8AX.jpg

Hocam, gerekeni yapalım... @bazinga

• Beğendim
Reactions: Araf
Son düzenleme:
Kura çekimi tüm hızıyla devam ediyor, sıradaki isim @Araf hocamızın yakın arkadaşı olarak bilinen ve aramıza yeni katılan @Siyagriyus oluyor. Kendisi, en az Haxball camiasında iddialı olduğu kadar burada da iddialı olduğunu dile getirmişti...

SyB8AX.jpg

Hocam, gerekeni yapalım... @bazinga
Acemi şansı diye bir şey var... Premier Lig'in yakın dönem şampiyonlarından Leicester...

1589227737105.png

Sıradaki isim @Turkuazz oluyor. Uzun yıllardır profesyonel futbolu takip ettiğini bildiğimiz, taktik deha olarak bilinen @Turkuazz için bakalım hangi ekip çıkacak. Kendisi ilk transferlerini Beşiktaş kulübünden yapacağını dile getirmişti ve Ada basınını şaşırtmıştı...

Hocam... @bazinga

LGZ101.jpg

Acemi şansı diye bir şey var... Premier Lig'in yakın dönem şampiyonlarından Leicester...

Ekli dosyayı görüntüle 81529

Yok artık... Sayın @Siyagriyus hocamıza iddiasını kanıtlayabileceği bir takım geldi; geçtiğimiz yıllarda büyük bir sürpriz yapıp Premier Lig şampiyonu da olan Leicester, hocamıza gidiyor... Bu yıla iddialı bir giriş yapılması beklenen Leicester'ın yeni hocasının açıklamalarını bekliyoruz...

• Beğendim
Reactions: Siyagriyus
Sıradaki isim @Turkuazz oluyor. Uzun yıllardır profesyonel futbolu takip ettiğini bildiğimiz, taktik deha olarak bilinen @Turkuazz için bakalım hangi ekip çıkacak. Kendisi ilk transferlerini Beşiktaş kulübünden yapacağını dile getirmişti ve Ada basınını şaşırtmıştı...

Hocam... @bazinga

LGZ101.jpg
Manchester United geliyor...

1589227983123.png

• İlginç
Sıradaki isim, teknik direktörlüğünü yapacağı takıma Kurtlar Vadisi izleme seansları yapacağını açıklayarak hepimizi şaşırtan, Galatasaray camiasına yakınlığı ile bilinen @Polat Şaşmaz oluyor...

Hocam, sizdeyiz... @bazinga

i1lSw2.jpg

ilk5 'e oynacağız belli oldu :( southampton bana hayırlı olsun :D

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: bazinga
Sıradaki isim, aramıza hocalık yapmak için ve bu uğurda hünerlerini sergilemek adına geri dönen @secquin oluyor. Tecrübeli isme hangi kulübün çıkacağını görmek için @bazinga hocamıza bağlanıyoruz...

D1K14E.jpg

Sıradaki isim, aramıza hocalık yapmak için ve bu uğurda hünerlerini sergilemek adına geri dönen @secquin oluyor. Tecrübeli isme hangi kulübün çıkacağını görmek için @bazinga hocamıza bağlanıyoruz...

D1K14E.jpg
Dönüşe değecek bir ekip geliyor, Arsenal geliyor...

1589228371804.png

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...