OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 22-28 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sherlock, düşük bir ligle devam edebiliriz aslında. Esas menajerlik becerileri öyle ortaya çıkıyor. Az kişi olacaksak, İskoçya Ligi de olabilir. İskoçya Ligi zaten 12 takımdan oluşuyor. :)

Ben ne dedim? İkinizde kamptasınız dedim. Onun adı gizli antreman değil mi? Ya da taktik öğrenememe şeyi mi? :A
Gizli antrenman nedir? Gizli antrenman, bilgi analistlerinin taktiklerini öğrenmesini engellemek demektir. Antrenman kampı nedir? Antrenman kampı, takımın %25 canlanması demektir. Önceki diyaloglarımıza göz atarsan eğer, ikimizin de antrenman kampı yapacak durumunun olmadığını görürsün. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Gizli antrenman nedir? Gizli antrenman, bilgi analistlerinin taktiklerini öğrenmesini engellemek demektir. Antrenman kampı nedir? Antrenman kampı, takımın %25 canlanması demektir. Önceki diyaloglarımıza göz atarsan eğer, ikimizin de antrenman kampı yapacak durumunun olmadığını görürsün. :D
Yorgunluktan geberiyorum.

Öğrenmiş oldum :A bol şans ama :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
@Polat Şaşmaz yenilirsen hata kaza, kızma. Kazanma ihtimalin %100 ama yine de kızma. Bilenme yok, benim beşincilik mücadelem. Artık ne çıkarsa bahtımıza. :A
Yok agam sıkıntı yok. Senin canın sağolsun şampiyonluk gidecekse senin takımın götürsün. Hakkımızdan hayırlısı İnşallah şampiyon olurum :)

• Beğendim
Reactions: xdragxx and Araf
@Polat Şaşmaz kardeşime buradan çok agresif yapmadığımı, hatta agresif bile yapmadığımı söyleyeyim. Sonuç olarak ben agresif yaptım en fazla, hiç abartıya kaçmadım. Hakem yeşil olmadıkça agresif yapmam ve agresif olmak da hile değildir. Bunun götürüleri de olur, mesela kırmızı kart gibi, oyuncunun oyundan atılması gibi. 10 kişi kalmaya risk almak da hatalı olur, o riske de girmem.

• Güldürdün
Reactions: Polat Şaşmaz
@Polat Şaşmaz kardeşime buradan çok agresif yapmadığımı, hatta agresif bile yapmadığımı söyleyeyim. Sonuç olarak ben agresif yaptım en fazla, hiç abartıya kaçmadım. Hakem yeşil olmadıkça agresif yapmam ve agresif olmak da hile değildir. Bunun götürüleri de olur, mesela kırmızı kart gibi, oyuncunun oyundan atılması gibi. 10 kişi kalmaya risk almak da hatalı olur, o riske de girmem.
Normal yapıp kırmızı yemem her maçta

• İlginç
Reactions: Araf
An itibariyle maçlar bitmiştir, hemen izlemeye geçelim. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...