Gizli antrenman yaptığımız için olabilir mi?Sizlerle dostluk maçı yapamadım @Sherlock
Ben ne dedim? İkinizde kamptasınız dedim. Onun adı gizli antreman değil mi? Ya da taktik öğrenememe şeyi mi?Gizli antrenman yaptığımız için olabilir mi?
Gizli antrenman nedir? Gizli antrenman, bilgi analistlerinin taktiklerini öğrenmesini engellemek demektir. Antrenman kampı nedir? Antrenman kampı, takımın %25 canlanması demektir. Önceki diyaloglarımıza göz atarsan eğer, ikimizin de antrenman kampı yapacak durumunun olmadığını görürsün.Ben ne dedim? İkinizde kamptasınız dedim. Onun adı gizli antreman değil mi? Ya da taktik öğrenememe şeyi mi?
Yorgunluktan geberiyorum.Gizli antrenman nedir? Gizli antrenman, bilgi analistlerinin taktiklerini öğrenmesini engellemek demektir. Antrenman kampı nedir? Antrenman kampı, takımın %25 canlanması demektir. Önceki diyaloglarımıza göz atarsan eğer, ikimizin de antrenman kampı yapacak durumunun olmadığını görürsün.
Şansım yok da, @Polat Şaşmaz yedek kadroyla bile yenecek kadar büyük bir gücü var. Yine de @secquin'e göre işi daha zor olacak. Takımın menajeri var, o açıdan zor. @MEnes devam etmiş olsaydı eğer, @secquin'in daha zor olacaktı rakibi.Yorgunluktan geberiyorum.
Öğrenmiş oldum bol şans ama
Yok agam sıkıntı yok. Senin canın sağolsun şampiyonluk gidecekse senin takımın götürsün. Hakkımızdan hayırlısı İnşallah şampiyon olurum@Polat Şaşmaz yenilirsen hata kaza, kızma. Kazanma ihtimalin %100 ama yine de kızma. Bilenme yok, benim beşincilik mücadelem. Artık ne çıkarsa bahtımıza.
Polat Araf'ı yener de Seçin pcye 7-8 atarsa o zaman şampiyonluk zora girer
Son averaj durumu ne hocam Polat Arafı tek farkla yenerAykut hocama bak nasıl analizler yapıyor öyle...
İlk maçta öyle olmuştu. Kendi evimde Everton'a 1-0 yenilmiştim.Son averaj durumu ne hocam Polat Arafı tek farkla yener
Normal yapıp kırmızı yemem her maçta@Polat Şaşmaz kardeşime buradan çok agresif yapmadığımı, hatta agresif bile yapmadığımı söyleyeyim. Sonuç olarak ben agresif yaptım en fazla, hiç abartıya kaçmadım. Hakem yeşil olmadıkça agresif yapmam ve agresif olmak da hile değildir. Bunun götürüleri de olur, mesela kırmızı kart gibi, oyuncunun oyundan atılması gibi. 10 kişi kalmaya risk almak da hatalı olur, o riske de girmem.
Everton şampiyon olmuş Aston villa bile yendiAn itibariyle maçlar bitmiştir, hemen izlemeye geçelim.