Damien Duff
Favori Üye
17 maç alamadımLigin son maçında @Dosi'yi deplasmanda 0-1 mağlup ettik ve ligi 12. sırada tamamladık. 1 gol daha atsak averajla ligi 11. sırada tamamlayacaktık.
Ligdeki son 10 maçımızda yenilgi yüzü görmedik bu arada.
Manchester United I old Trafford da durdurunca sıkıntı yaşadım @Felon
Çok detaylı ilgilenmedim açıkcası.Son haftalarda oyunun çok keyfi kalmamıştı.Kendi gözümde zaten şampiyon gibiyim zaten sıkıntı yokVay be, @secquin berabere kalmış şaşırdım.
Tottenham ile bende berabere kaldım 4-5-1 oynuyorlar kazanmak için 4-5-1 yada 4-2-3-1e el verisli kadron olması lazımÇok detaylı ilgilenmedim açıkcası.Son haftalarda oyunun çok keyfi kalmamıştı.Kendi gözümde zaten şampiyon gibiyim zaten sıkıntı yok
Doğrudur hocam.Sağlık olsunTottenham ile bende berabere kaldım 4-5-1 oynuyorlar kazanmak için 4-5-1 yada 4-2-3-1e el verisli kadron olması lazım
Bende old Trafford laneti olduDoğrudur hocam.Sağlık olsun
Hep tecrübe oldu bizlere 2.sezonda ufak hatalar yapmayacağız inşallahDoğrudur hocam.Sağlık olsun
Öyle bir iddiamız yok ama ilk5 e gireceğimİkinci sezonun şampiyonu @Felon olacak. Arap atı gibi sonradan açıldı.
Takımı görmeden paçayı sıvamayacağını söylüyorsun.Öyle bir iddiamız yok ama ilk5 e gireceğim
Aynen öyle şimdi ilk4 hedefli takım gelir sevmem bana böyle geri takım lazım yılmaz vuralım benTakımı görmeden paçayı sıvamayacağını söylüyorsun.