Bu oyuna 8 ay önce başladım. Çıraklık takımlarım Trabzonspor Başakşehir ve Alanyaspordu. Bunların üçüyle de büyük tecrübeler kazandım. Ardından kalfalık dönemimde Tottenham ile Milan'ın başına geçtim. Bu dönemimde de tecrübelerimin üstüne koyarak şampiyon olmayı bildim.
Fav10 ligi iyi zamanıma ustalık dönemime denk geldi tecrübenmiş ve oyunun tüm özelliklerine hakim olmuştum. Başlarda istediğim oyuncuları alamadım ve oyuncu satamadım. Menajersiz takımlara teklif gönderdim hiçbiri kabul etmedi. Sonra gençlere yöneleyim dedim ve takımımı yükselterek ligin en değerli kadrosu yaptım. Ve çok şükür ki şampiyon oldum.
Çok zorlu maçlar geçirdik. Özellikle antrenman kampları çok koydu bana ama değdi. Emeği geçen arkadaşlarımın emeklerine sağlık.
Kadrosu ligin orta dereceli takımı olup da şampiyonluğu son maçta kaçırmış olan
@secquin kardeşimi de tebrik ediyorum. Gercekleri söylemeliyim ki ben senden bu başarıyı hic beklemiyordum çünkü o kadro bende olsa ilk 3'e giremezdim her maçta beni şaşırttın ve çok zorladın. Çok güzel bi yarıştı. Bu rekabet her zaman hatıralarımda yer alacak.