Damien Duff
Favori Üye
banada manchesterı neden old trafforda durdurdun diye mesaj geldi oyunun sahibinden @ArafYanılıyorsun, farklı kazanacak. Kozlar benim elimde değil yani.
banada manchesterı neden old trafforda durdurdun diye mesaj geldi oyunun sahibinden @ArafYanılıyorsun, farklı kazanacak. Kozlar benim elimde değil yani.
O maçın ardından puan kayıpları arttıbanada manchesterı neden old trafforda durdurdun diye mesaj geldi oyunun sahibinden @Araf
kaç maç puan kaybettin @TurkuazzO maçın ardından puan kayıpları arttı
Puan kayıpları çok saymadım ama o maçın ardından iç sahada puan kaybı çokkaç maç puan kaybettin @Turkuazz
Diyorum ya ben önemli maçlarda basarım diye Karşı tarafta basıyorsa haksızlık olmaz.Hem diyorsun "antrenman kampı" diye. Bütün antrenman kampı haklarını kullanmışsın. Yani sen de masum değilmişsin.
Ben bunu bırakmıştım.Fav10 Ligi | 1. Sezon - 43. Hafta (Son Hafta - 26.02.2020) Fikstürü:
Fav10 Ligi'nin 1. sezonunda son hafta, son maçlar! Şampiyonluk mücadelesinin son haftaya taşındığı ligde Everton ve Arsenal'ın rakiplerinin karşısında alacakları sonuçlar, kimin şampiyon olacağını belirlemiş olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 88130
Ekli dosyayı görüntüle 88131
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Ben bunu bırakmıştım.
Gidip rast gele diziliş yapayım bari
Evet ama 12. Olma şansımı kaybettimBöyle diye diye kimleri kimleri yok ettiniz Dosi hanım.
Ben küme düşebilirim Manchester United yüzündenEvet ama 12. Olma şansımı kaybettim
Bari 13. te tutunayım
Kamp hakkımızda kullanmadım bol jeton vardı kaldı
Evet ama 12. Olma şansımı kaybettim
Bari 13. te tutunayım
Kamp hakkımızda kullanmadım bol jeton vardı kaldı
Ozaman bol bol kampa giderim herkese duyrulurBir ara 10. sırayı kaptıracağım diye tırsmıştım, neyse ki tutunduk kaldık bir şekilde.
Jetonlar sezon bitince gitmiyor merak etme, bundan sonra alacağın takımla kullanırsın.
İkinizde kampa gitmişsiniz
Ne alakası var?İkinizde kampa gitmişsiniz
Sizlerle dostluk maçı yapamadım @SherlockNe alakası var?