OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 22-28 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fav10 Ligi | 1. Sezon - 43. Hafta (Son Hafta - 26.02.2020) Fikstürü:

Fav10 Ligi'nin 1. sezonunda son hafta, son maçlar! Şampiyonluk mücadelesinin son haftaya taşındığı ligde Everton ve Arsenal'ın rakiplerinin karşısında alacakları sonuçlar, kimin şampiyon olacağını belirlemiş olacak.

43-1.png

43-2.png

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

Fav10 Ligi | 1. Sezon - 43. Hafta (Son Hafta - 26.02.2020) Fikstürü:

Fav10 Ligi'nin 1. sezonunda son hafta, son maçlar! Şampiyonluk mücadelesinin son haftaya taşındığı ligde Everton ve Arsenal'ın rakiplerinin karşısında alacakları sonuçlar, kimin şampiyon olacağını belirlemiş olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 88130
Ekli dosyayı görüntüle 88131

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Ben bunu bırakmıştım.
Gidip rast gele diziliş yapayım bari :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Evet ama 12. Olma şansımı kaybettim :T
Bari 13. te tutunayım :A
Kamp hakkımızda kullanmadım :F bol jeton vardı kaldı

Bir ara 10. sırayı kaptıracağım diye tırsmıştım, neyse ki tutunduk kaldık bir şekilde. :A

Jetonlar sezon bitince gitmiyor merak etme, bundan sonra alacağın takımla kullanırsın. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bir ara 10. sırayı kaptıracağım diye tırsmıştım, neyse ki tutunduk kaldık bir şekilde. :A

Jetonlar sezon bitince gitmiyor merak etme, bundan sonra alacağın takımla kullanırsın. :A
Ozaman bol bol kampa giderim herkese duyrulur :A
Senle son bi dostluk maçı yaptım :A

Son dakika futbolcu sattım öylesine:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...