Bu işin peşini bırakmayacağım... Çok pis şike kokusu aldım. FFF'ye başvuracağım. @bazinga
Tertemiz bir kupa finali olmuş hocam, yapmayın lütfen.
Bu işin peşini bırakmayacağım... Çok pis şike kokusu aldım. FFF'ye başvuracağım. @bazinga
Maç, en sevdiğim kısım olan penaltılara gidecekken bir anda sürpriz yumurtadan 2. gol çıkıyor...Tertemiz bir kupa finali olmuş hocam, yapmayın lütfen.
Penaltılarla eledin beni o di maria beceriksizi kaçırmasaMaç, en sevdiğim kısım olan penaltılara gidecekken bir anda sürpriz yumurtadan 2. gol çıkıyor...
Kendimize oy atalımda namımız yürüsün 😂😂😂😂Şampiyon Kim Olacak?
Ekli dosyayı görüntüle 88065
Fav10 Ligi'nde şampiyon belli oluyor...
Fav10 Ligi'nde yarın son hafta mücadeleleri oynanacak. Şampiyonluk için ise iki tane adayımız var: Everton ve Arsenal. İki takım ilk ikide bulunuyor ve eşit puana sahipler. Averaj farkıyla Everton son haftaya liderlik koltuğunda giriyor. Arsenal, teknik direktör @MEnes'in istifa ederek menajersiz bıraktığı Tottenham Hotspur ile oynayacak. Everton ise ligin sürpriz ve iddialı ekiplerinden Brighton ile karşılaşacak. Bu maçlardan elde edilecek sonuçlar, şampiyonu tayin edecek.
Hem Everton teknik direktörü @Polat Şaşmaz'ı, hem de Arsenal teknik direktörü @secquin'i şimdiden tebrik ederiz...
Konudaki anketten kimin şampiyon olacağını düşünüyorsanız, o yönde oy kullanabilirsiniz.
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Kendimize oy atalımda namımız yürüsün 😂😂😂😂
İlk 11 ve taktik detaylarında ss'sini atsana hazır elin sıcakkenEkli dosyayı görüntüle 88103
İki kere antrenman kampına girdim, ikisinde de berabere kaldım. Üçüncüsü için 50 coin istiyor.
Benim ne kadar coinim var?
Ekli dosyayı görüntüle 88104
@Polat Şaşmaz'a antrenman kampına gitmeyeceğime dair bir kanıt olsun.
Gizli antrenmanı gizlemek için yapıyorum, zaten kolaylıkla yeneceksin beni. Antrenman kampı yapmana da gerek yok zaten.İlk 11 ve taktik detaylarında ss'sini atsana hazır elin sıcakken
Gizlemeyecektin paşam atmak zorundayım Tabii atabilirsemGizli antrenmanı gizlemek için yapıyorum, zaten kolaylıkla yeneceksin beni. Antrenman kampı yapmana da gerek yok zaten.
Azmin ve doğru hamlelerle buralara geldin. Tebrikler 👏OSM'ye ilk kayıt olduğumda bu kadarını beklemiyordum Resmen dünyaca tanınan teknik direktör oldum @Dosi abla menajerim olur musun
Ekli dosyayı görüntüle 88116
Teşekkür ederim.Azmin ve doğru hamlelerle buralara geldin. Tebrikler 👏
Şampiyonluğuda alırsın umarım😊
Hem diyorsun "antrenman kampı" diye. Bütün antrenman kampı haklarını kullanmışsın. Yani sen de masum değilmişsin.
Vay, kader senin elindeBen şampiyonun kimin kazanacağına dair ankete oy kullanamayacağım. Neden mi? Everton'ın kazanacağını söylersem, Everton'dan yenileceğimi kabul etmiş olurum; Arsenal'in kazanacağını söylersem de, kendimin kazanacağını söylemiş olurum. Tek bildiğim, şampiyonu özellikle benim oynayacağım maç belirleyecek, tabii aynı zamanda beşinci sıra da belirlenecek bu maçla.
Yanılıyorsun, farklı kazanacak. Kozlar benim elimde değil yani.Vay, kader senin elinde