benim takım hakemlerden korkuyor newcastle maçında gole müdahale ettik diye kırmızı gördük
İlk 4 hedef başarılı ama menajerlik açısından başarısızım ilk 4 sıralamayı sağlasam da başarısızımİnsan antrenmanda unutur mu oyuncularını, ayıp. @bazinga da üçüncü sırayı kaptı. Manchester United'ın hedefi de 4'tü, aslında hedefine ulaştırdın. Sorun yok.![]()
beni hakemler durdurdu @DosiArtık uğraşmaya gerek yok. Değişen birşey yok nasılsa.
Fena değildik. Son haftalarda kamp hakkım olmasına rağmen kullanmadım.
Güzel bir sezon oldu 🤗
Yok yapmicam hakkım bitti zatenAntrenman kampı yapma ha, antrenman kampına değmeyecek bir takımım var. Kadronu çıkar koy, farklı kazanırsın zaten.![]()
farklı kararlar gola müdahaleye ikinci dakikada kırmızı kart üçüncü dakikada sarı kart golü önlemeye @Sherlock aynısını başka takım yapıyor sarı bana kırmızı kart @Sherlock bunlar @MEnes in başına gelse o maçta istifa ederdi 150 dakika maç oynattı aston villa chealsea anlaşma imzalamaz benle bir daha liverpool olabilir @Sherlock @Dosi bu @MEnes senin başına gelse ne yapardınNeden reis, ne yaptılar...
farklı kararlar gola müdahaleye ikinci dakikada kırmızı kart üçüncü dakikada sarı kart golü önlemeye @Sherlock aynısını başka takım yapıyor sarı bana kırmızı kart @Sherlock bunlar @MEnes in başına gelse o maçta istifa ederdi 150 dakika maç oynattı aston villa chealsea anlaşma imzalamaz benle bir daha liverpool olabilir @Sherlock @Dosi bu @MEnes senin başına gelse ne yapardın
agresif oynamıyorum hiç normal oynuyorum ona rağmen kırmızı yedim agresif oynasam 6 kişi kalırdım @SherlockHakemlerin sertliğe gösterdikleri tepkilerin dereceleri oluyor, taktikten o dereceye göre seçim yap. Agresif oynama bence, o yüzden o kadar çok kart görüyorsundur.![]()
Ben de şu taktik kısmından pek anlamıyorum. Hep rast gele yapıp durdum ya da çoğu zaman unuttum.Hakemlerin sertliğe gösterdikleri tepkilerin dereceleri oluyor, taktikten o dereceye göre seçim yap. Agresif oynama bence, o yüzden o kadar çok kart görüyorsundur.![]()
Vayy reis kahvaltı da yürek yedin galibaben 6 puan öndeydim hakemler doğradı @MEnes değilim ben kaçmam ben