benim takım hakemlerden korkuyor newcastle maçında gole müdahale ettik diye kırmızı gördük
İlk 4 hedef başarılı ama menajerlik açısından başarısızım ilk 4 sıralamayı sağlasam da başarısızımİnsan antrenmanda unutur mu oyuncularını, ayıp. @bazinga da üçüncü sırayı kaptı. Manchester United'ın hedefi de 4'tü, aslında hedefine ulaştırdın. Sorun yok.
beni hakemler durdurdu @DosiArtık uğraşmaya gerek yok. Değişen birşey yok nasılsa.
Fena değildik. Son haftalarda kamp hakkım olmasına rağmen kullanmadım.
Güzel bir sezon oldu 🤗
Yok yapmicam hakkım bitti zatenAntrenman kampı yapma ha, antrenman kampına değmeyecek bir takımım var. Kadronu çıkar koy, farklı kazanırsın zaten.
farklı kararlar gola müdahaleye ikinci dakikada kırmızı kart üçüncü dakikada sarı kart golü önlemeye @Sherlock aynısını başka takım yapıyor sarı bana kırmızı kart @Sherlock bunlar @MEnes in başına gelse o maçta istifa ederdi 150 dakika maç oynattı aston villa chealsea anlaşma imzalamaz benle bir daha liverpool olabilir @Sherlock @Dosi bu @MEnes senin başına gelse ne yapardınNeden reis, ne yaptılar...
farklı kararlar gola müdahaleye ikinci dakikada kırmızı kart üçüncü dakikada sarı kart golü önlemeye @Sherlock aynısını başka takım yapıyor sarı bana kırmızı kart @Sherlock bunlar @MEnes in başına gelse o maçta istifa ederdi 150 dakika maç oynattı aston villa chealsea anlaşma imzalamaz benle bir daha liverpool olabilir @Sherlock @Dosi bu @MEnes senin başına gelse ne yapardın
agresif oynamıyorum hiç normal oynuyorum ona rağmen kırmızı yedim agresif oynasam 6 kişi kalırdım @SherlockHakemlerin sertliğe gösterdikleri tepkilerin dereceleri oluyor, taktikten o dereceye göre seçim yap. Agresif oynama bence, o yüzden o kadar çok kart görüyorsundur.
Ben de şu taktik kısmından pek anlamıyorum. Hep rast gele yapıp durdum ya da çoğu zaman unuttum.Hakemlerin sertliğe gösterdikleri tepkilerin dereceleri oluyor, taktikten o dereceye göre seçim yap. Agresif oynama bence, o yüzden o kadar çok kart görüyorsundur.
Vayy reis kahvaltı da yürek yedin galibaben 6 puan öndeydim hakemler doğradı @MEnes değilim ben kaçmam ben