İkili averaj mı belirliyor, yoksa averaj mı? Ben averaj olduğunu düşünüyordum.İkili averaj önemli şampiyonu o belirliyor.
İkili averaj mı belirliyor, yoksa averaj mı? Ben averaj olduğunu düşünüyordum.İkili averaj önemli şampiyonu o belirliyor.
İkili averaj diye biliyorum. Sonra genel averaj devreye giriyor. Eğer herşey eşitse takımların baş harfleri belirliyor.İkili averaj mı belirliyor, yoksa averaj mı? Ben averaj olduğunu düşünüyordum.
beni eledi 150 dakikalık maçla son 16 daKupada Final Zamanı: Manchester United vs. Aston Villa!
Ekli dosyayı görüntüle 88037
Fav10 Ligi'nde gözler kupaya çevrildi... Yüksek kadro değeri ile dikkat çeken ve artık tek hedefi kupa olan Manchester United ile; kupada beklentilerin bir hayli üzerine çıkarak finale kadar gelen Aston Villa arasında oynanacak final karşılaşması, herkes tarafından heyecanla bekleniyor.
Manchester United teknik direktörü @Turkuazz, "Ligde tam anlamıyla istediğimizi elde ettiğimizi söyleyemeyiz, şu aşamada tek ve gerçekçi hedefimiz kupa. Rakibimizle aramızda ciddi bir kadro değeri farkı var, bu avantajımızı kullanıp kupayı müzemize götüreceğiz." dedi.
Aston Villa teknik direktörü @DarkLegenD ise, "Daha önce Hollanda milli takımı ile turnuvalarda neler yapabileceğimi kanıtlamıştım, burada da hedefimiz kupayı kazanmak. Herkes finale gelişimizi sürpriz olarak lanse ediyor ama benim için asla öyle değildi. Ben zaten en başından beri buralara kadar gelip, kupayı kazanacağımızı düşünüyordum. Her anlamda hazırız, kazanacağız." dedi.
Bakalım kazanan hangi taraf olacak, anket yoluyla fikrinizi belirtebilirsiniz...
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Aslında eski hesaplarımla girmeye kalksam, kupalar falan da almıştım. Gerçi @Sherlock kadar etkili değildim de neyse. Şimdi düşününce hayret ediyorum nasıl o kadar kupa kazandım diye.
Bu kadroyla totem yapıyoruz kötü menajeriz aslında onun da kanıtıdırDandik takımı da yenemiyosan artık (Bu arada totemi farkettim )
Kupayı kazandığımı ne zaman ilan edeceksin?Kupada Final Zamanı: Manchester United vs. Aston Villa!
Ekli dosyayı görüntüle 88037
Fav10 Ligi'nde gözler kupaya çevrildi... Yüksek kadro değeri ile dikkat çeken ve artık tek hedefi kupa olan Manchester United ile; kupada beklentilerin bir hayli üzerine çıkarak finale kadar gelen Aston Villa arasında oynanacak final karşılaşması, herkes tarafından heyecanla bekleniyor.
Manchester United teknik direktörü @Turkuazz, "Ligde tam anlamıyla istediğimizi elde ettiğimizi söyleyemeyiz, şu aşamada tek ve gerçekçi hedefimiz kupa. Rakibimizle aramızda ciddi bir kadro değeri farkı var, bu avantajımızı kullanıp kupayı müzemize götüreceğiz." dedi.
Aston Villa teknik direktörü @DarkLegenD ise, "Daha önce Hollanda milli takımı ile turnuvalarda neler yapabileceğimi kanıtlamıştım, burada da hedefimiz kupayı kazanmak. Herkes finale gelişimizi sürpriz olarak lanse ediyor ama benim için asla öyle değildi. Ben zaten en başından beri buralara kadar gelip, kupayı kazanacağımızı düşünüyordum. Her anlamda hazırız, kazanacağız." dedi.
Bakalım kazanan hangi taraf olacak, anket yoluyla fikrinizi belirtebilirsiniz...
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Kupayı kazandığımı ne zaman ilan edeceksin?
Yaşandı bile...
Her şey eşit olursa, takımın baş harfi belirliyorsa, o zaman yandın sen.İkili averaj diye biliyorum. Sonra genel averaj devreye giriyor. Eğer herşey eşitse takımların baş harfleri belirliyor.
@DarkLegenD: @Turkuazz beni farkla yenecek. Hatta yedek kadroyla bile çıkabilir, hiç zorlamasına gerek yok.Şu adama totem yapmayı öğret... @Araf
@DarkLegenD: @Turkuazz beni farkla yenecek. Hatta yedek kadroyla bile çıkabilir, hiç zorlamasına gerek yok.
@Turkuazz: Taktik dehası karşısında konuşmak ne haddimize, tabii ki yenileceğiz.
Totem motem delikanlı adamı bozar...Şu adama totem yapmayı öğret... @Araf
bu kadroyla aldığımız skorlar ispatlıyor fazlasıyla çok kötü menajeriz çok@DarkLegenD: @Turkuazz beni farkla yenecek. Hatta yedek kadroyla bile çıkabilir, hiç zorlamasına gerek yok.
@Turkuazz: Taktik dehası karşısında konuşmak ne haddimize, tabii ki yenileceğiz.
İkili averaj da öndeyim Seni yenersem şampiyon oluyorum İnşallah.Her şey eşit olursa, takımın baş harfi belirliyorsa, o zaman yandın sen.
İnsan antrenmanda unutur mu oyuncularını, ayıp. @bazinga da üçüncü sırayı kaptı. Manchester United'ın hedefi de 4'tü, aslında hedefine ulaştırdın. Sorun yok.bu kadroyla aldığımız skorlar ispatlıyor fazlasıyla çok kötü menajeriz çok
Antrenman kampı yapma ha, antrenman kampına değmeyecek bir takımım var. Kadronu çıkar koy, farklı kazanırsın zaten.İkili averaj da öndeyim Seni yenersem şampiyon oluyorum İnşallah.