OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 22-28 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum, belki büyük takımlar böyle daha kolay arayı açacak/daha kolay maç kazanacak ama en azından tam anlamıyla taktiğe ve kadro değerine dayalı olacak lig. :D
Büyük takımlar arayı açmaz, iyi takımlar açar arayı. Her büyük takım, iyi takım değildir. Bir takımı büyük yapan menajeridir, büyük olması değil. :D

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Büyük takımlar arayı açmaz, iyi takımlar açar arayı. Her büyük takım, iyi takım değildir. Bir takımı büyük yapan menajeridir, büyük olması değil. :D

Bunu demek istemiştim de yanlış kelimeyle ifade etmişim, katılıyorum söylediklerine. :A

• Beğendim
Reactions: Araf
Bak bak... Nasıl rakam vere vere yazmış, nasıl kinlenmiş, nasıl hakaretler etmiş söz konusu sempatizanı olduğu ÇEKİK kardeşlerimiz olunca. :A Çok epik bir anime olduğu için ağır ağır izlemeyi tercih ettim Utku beyciğim gibi, her şeyi yamyam gibi şip şak tüketmek zorunda mıyız kardeşim... @MasacRE
Bırak bu işleri tüyler ürpertici leş herif, sen git survivor izle, fifa oyna, başka şeyler yapmaya devam et... :A Ben birlikte izleyeceğimiz animeyi de izlemeyeceğim. Öyle bir yerde bitti ki anime ile zaman kaybetmeyip mangadan devam edeceğim sanırım. Tabi bir de seni beklemekle uğraşamam. Sen o animeyi de 500 yılda bitirirsin zaten...

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
1593025654525.png

Rakibimizi 5-1'lik skorla mağlup ettik.

Bırak bu işleri tüyler ürpertici leş herif, sen git survivor izle, fifa oyna, başka şeyler yapmaya devam et... :A Ben birlikte izleyeceğimiz animeyi de izlemeyeceğim. Öyle bir yerde bitti ki anime ile zaman kaybetmeyip mangadan devam edeceğim sanırım. Tabi bir de seni beklemekle uğraşamam. Sen o animeyi de 500 yılda bitirirsin zaten...

Bu herif yine gömme modunu açmış, uzak durmak lazım... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
1593025729619.png

Üçlü savunmayla çıkıp savunmamın yıldız olması da ilginç. Bonucci hattrick yaptı, Meunier iki asist yaptı. Savunmamdan ilk defa hücum anlamında bu kadar verim aldım.

• Beğendim
Reactions: Polat Şaşmaz
Bilgi analistinin kaldırılmaması taraftarıyım. Oyunun olmazsa olmaz özelliği.
Ben kaldırılması taraftarıyım. Sırf bu yüzden gizli antrenman denilen şey devreye giriyor, sonra oradan da coin giriyor. Karşı takım taktiklerini öğrenip öğrenmediği stresi içerisine de giriyorsun. Bence çok gereksiz bilgi analisti, olmasa da olur. Bana hile gibi de geliyor. Hiç bilgi analistini devreye de sokmadığımı belirteyim. Bir kere devreye sokayım dedim, onda da oyuna çok az kala soktum, yetişemedim. Gerek de duymuyorum zaten, karşı takıma göre dizeceksin de, sonra ters köşe de olma ihtimalin doğuyor. Gizli antrenmanın yanında, bilgi analistini devreye sokmadan da kazanmak mesele.

Şampiyonluk maçlarına göz atalım.

1593027264381.png

@MEnes olsaydı eğer, şampiyonu büyük ihtimalle belirleyecekti. @secquin, bilgisayara karşı oynayacak maçı. Büyük ihtimalle kazanacak.

1593027330741.png

Şampiyonluk maçını belirleyecek maç ise, @Polat Şaşmaz ile oynayacağım maç olacak. Aynı zamanda şampiyonluğun yanı sıra, beşinciliği de belirleyecek bu maç. Ben kazanırsam, beşinci olacağım. @Polat Şaşmaz kazanırsa, şampiyon olacak. Berabere kalınması durumunda ise, her iki takım da kaybedecek.

Şampiyonluk maçlarına göz atalım.

Ekli dosyayı görüntüle 88020

@MEnes olsaydı eğer, şampiyonu büyük ihtimalle belirleyecekti. @secquin, bilgisayara karşı oynayacak maçı. Büyük ihtimalle kazanacak.

Ekli dosyayı görüntüle 88021

Şampiyonluk maçını belirleyecek maç ise, @Polat Şaşmaz ile oynayacağım maç olacak. Aynı zamanda şampiyonluğun yanı sıra, beşinciliği de belirleyecek bu maç. Ben kazanırsam, beşinci olacağım. @Polat Şaşmaz kazanırsa, şampiyon olacak. Berabere kalınması durumunda ise, her iki takım da kaybedecek.
Nasipte bu varmış demek ki.Hayırlısı olsun, hak eden kazansın.

• Beğendim
Nasipte bu varmış demek ki.Hayırlısı olsun, hak eden kazansın.
Beni her türlü yener de, hadi yenildi diyelim hata kaza, umarım antrenman kampına girdiğimi söylemez. Antrenman kampı gram yararı olmadı bana. İki kere yaptım, ikisinde de berabere kaldım. Bir de coin eksiğim var, yapmam da, o da eksik ama, belirteyim. :A

• Beğendim
Reactions: secquin
Beni her türlü yener de, hadi yenildi diyelim hata kaza, umarım antrenman kampına girdiğimi söylemez. Antrenman kampı gram yararı olmadı bana. İki kere yaptım, ikisinde de berabere kaldım. Bir de coin eksiğim var, yapmam da, o da eksik ama, belirteyim. :A
Dediğim gibi hayırlısı olsun.Benlik bir sıkıntı yok.Oyun sonuçta çok ciddiye almıyorum.2. Likte mutlu eder beni

• Beğendim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...