OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 22-28 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan oyun kendi içinde bile çelişiyor. 1 maç önce farklı kazandığım taktik sonraki maçta farklı kaybediyor. Hem de daha düşük kadro değerli bir rakibe. Bırak şimdi taktiği falan. Hepsi hikaye onların, boş işler. :A Her şey antrenman kampı ve coin kazanma üzerine kurulu bu oyunda. Geri kalan tamamen rastgele kurulmuş, kaos düzeni tamamen. :A Neyin ne olduğunu görebilecek kadar oynadım bu tarz oyunları merak etme, her şeyin bilincindeyim... :A Beceremedim gibi bir cümle benim ağzımdan asla duymayacaksın... :A

Ben ne yaparsam yapayım futbol benden çıkmaz...

Yine kan dondurucu cümlelerle karşı karşıyayız, hep aynı şeyler... Bir kere her şey coin olsa sen ki coinlere ne yatırımlar yaptın, herkesi yok ederdin. :A Yeter artık çelişme kendinle. :A "Beceremedim" de geç işte kardeşim, neyin şovudur bu. Her oyunu iyi oynamak zorunda değilsin, iyice gamer oldun başımıza. :A

Böyle çıkmış, K A Ç M I Ş...

EY.jpg

Yine kan dondurucu cümlelerle karşı karşıyayız, hep aynı şeyler... Bir kere her şey coin olsa sen ki coinlere ne yatırımlar yaptın, herkesi yok ederdin. :A Yeter artık çelişme kendinle. :A "Beceremedim" de geç işte kardeşim, neyin şovudur bu. Her oyunu iyi oynamak zorunda değilsin, iyice gamer oldun başımıza. :A

Böyle çıkmış, K A Ç M I Ş...

Ekli dosyayı görüntüle 87974
Ben coinleri antrenmana harcadım kampa değil... Kampa harcasam tüm maçları alırdım zaten... :A Ama anladık ki kadro değerinin ve oyuncu gücünün bu leş oyunda hiç bir önemi yokmuş. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Ölmem mümkün değildir, hele buradaki mesajların benim üzerimde hiç bir etkisi olamaz... Ki zaten seninle daha hesaplaşmadık kaçıyorsun, fark etmedim sanma...

Ne kaçması kardeşim, ben yapar mıyım hiç öyle şeyler. :A Ne yaptın mangayı, bitmemiştir daha. :A

4 bölümüm kaldı bu akşam bitecek... :A Aslında ben sana yapacağımı bilirdim de işte yetkiyi elden kaybetmemek için susmayı tercih ediyorum. :A

İyi iyi, ben de bu akşam kapı kritiği yapmaya geleceğim merak etme. Ancak şimdilik susup, kaçmak daha mantıklı bir seçenek gibi duruyor. :A Belki bitmemiş olacak ama bitmeye çok yakın bir noktada olacak. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
İyi iyi, ben de bu akşam kapı kritiği yapmaya geleceğim merak etme. Ancak şimdilik susup, kaçmak daha mantıklı bir seçenek gibi duruyor. :A Belki bitmemiş olacak ama bitmeye çok yakın bir noktada olacak. :A
Nerdeyse 1 ay olacak be adam... Ben 1 hafta olmadan 24 anime bölümüne denk gelen 54 manga bölümünü bitireceğim, sen hala 25 anime bölümünü bitiremedin... Neden biliyor musun, çünkü iğrenç bir insansın...

• Güldürdün
Nerdeyse 1 ay olacak be adam... Ben 1 hafta olmadan 24 anime bölümüne denk gelen 54 manga bölümünü bitireceğim, sen hala 25 anime bölümünü bitiremedin... Neden biliyor musun, çünkü iğrenç bir insansın...

Bak bak... Nasıl rakam vere vere yazmış, nasıl kinlenmiş, nasıl hakaretler etmiş söz konusu sempatizanı olduğu ÇEKİK kardeşlerimiz olunca. :A Çok epik bir anime olduğu için ağır ağır izlemeyi tercih ettim Utku beyciğim gibi, her şeyi yamyam gibi şip şak tüketmek zorunda mıyız kardeşim... @MasacRE

Bak bak... Nasıl rakam vere vere yazmış, nasıl kinlenmiş, nasıl hakaretler etmiş söz konusu sempatizanı olduğu ÇEKİK kardeşlerimiz olunca. :A Çok epik bir anime olduğu için ağır ağır izlemeyi tercih ettim Utku beyciğim gibi, her şeyi yamyam gibi şip şak tüketmek zorunda mıyız kardeşim... @MasacRE
Günde 2 bölüm kâfi Şerlok beyciğim :A

• Güldürdün
Fav10 Ligi - 41. Hafta (24 Haziran 2020) Toplu Sonuçlar:

Fav10 Ligi'nde 41. hafta karşılaşmaları oynandı. Lider Everton, deplasmanda Manchester United'ı kelimenin tam anlamıyla bozguna uğrattı. Böylece son haftaya lider olarak girmeyi başardı. Arsenal ise Norwich City'i 4 golle geçerek, son haftaya lider Everton'la aynı puanda girdi. Kupa finalinin ardından oynanacak son hafta maçlarının ardından, şampiyon belli olacak.

41-1.png

41-2.png

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

• Beğendim
Reactions: Araf and DarkLegenD
Fav10 Ligi - 41. Hafta (24 Haziran 2020) Toplu Sonuçlar:

Fav10 Ligi'nde 41. hafta karşılaşmaları oynandı. Lider Everton, deplasmanda Manchester United'ı kelimenin tam anlamıyla bozguna uğrattı. Böylece son haftaya lider olarak girmeyi başardı. Arsenal ise Norwich City'i 4 golle geçerek, son haftaya lider Everton'la aynı puanda girdi. Kupa finalinin ardından oynanacak son hafta maçlarının ardından, şampiyon belli olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 87978
Ekli dosyayı görüntüle 87979

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
İyi oldu @Sherlock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...