OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 22-28 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkıntı yok buyur.Oyunun kuralları içinde olduktan sonra benim için zaten hiçbir problem yok.Bu arada benimle olan ilk maçında antrenman kampına girmişsin ben gitmemişim.Bu kadar detay konuşucaksak o maçı alsam yüksek ihtimal şampiyondum.insanları manupile etmeye çalışman doğru değil.(Şahsi fikrim)
Yaw güldürme beni antrenman kamplarıyla kaybettiğim puan 18 puan. Benim seni yenmem sadece 3 puan kaybettirir ki 18 yerine 15 deriz o halde. Ben antrenman kampı bastım çünkü rakibimsin. Sende bassaydın. Bana rakibim olmayan kazanıp da hiçbi artısı olmayacak olanlar bastı. Hangi birine yetişeyim?

Ayrıca bu attigin görsellere bakarsak sen 6 puan ben 18 puan kaybetmişim. Arada ki fark bariz.

Yaw güldürme beni antrenman kamplarıyla kaybettiğim puan 18 puan. Benim seni yenmem sadece 3 puan kaybettirir ki 18 yerine 15 deriz o halde. Ben antrenman kampı bastım çünkü rakibimsin. Sende bassaydın. Bana rakibim olmayan kazanıp da hiçbi artısı olmayacak olanlar bastı. Hangi birine yetişeyim?

Her antrenman kampında verilmesi gereken coin sayısı artıyor, bu yüzden de hepimiz kazanılması en zor olan maçta kampa gitmeye çalışıyoruz. Bu işin mantığı budur. Kadro değeri açısından açık ara zirvedesin, ligde uzun süredir liderlik mücadelesi veriyorsun. Doğal olarak sana karşı kampa gideceğiz tabii ki, bu kadar basit. :D

• Beğendim
Reactions: secquin

Ayrıca bu attigin görsellere bakarsak sen 6 puan ben 18 puan kaybetmişim. Arada ki fark bariz.
Kampa rağmen kazanmakta suç oldu.Neyse bu konuda fikirlerimiz çok farklı olduğu için lafı uzatmaya gerek yok.Kalan maçlarda başarılar dilerim.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Her antrenman kampında verilmesi gereken coin sayısı artıyor, bu yüzden de hepimiz kazanılması en zor olan maçta kampa gitmeye çalışıyoruz. Bu işin mantığı budur. Kadro değeri açısından açık ara zirvedesin, ligde uzun süredir liderlik mücadelesi veriyorsun. Doğal olarak sana karşı kampa gideceğiz tabii ki, bu kadar basit. :D
ben girdim kaybettim muslera hakem dövdü

(Kaybedilen puanlar 1-2 puan oynayabilir tam hesaplayamadım)

Hiç mi düşünülmez bu adam 2.ile kafa kafaya gidiyor antrenman kampı basarsak liderliği kaybedecek bu çok da yüklenmişler diye? Herkes basar diye bişey yok madem avantajın yok o zaman galibiyete ihtiyacı olan rakibini sıkıştırmayacaksın.

En başından antrenman kampları kaldırılmalıydı büyük hata. Bu işin buralara geleceği belliydi ben olmasaydım başka biri yazardı bunları. Neyse..

Konuşmak isteyen özele gelsin burdan yazmak istemiyorum.

Son düzenleme:
  • Üzücü
Reactions: Sherlock
Ha yanlış anlaşılma olmasın bunları nasıl yazıyorsam rakibim şampiyon olursa tebrik etmesini de bilirim. Sadece beni rahatsız eden ve haklı olduğumu düşündüğüm biseyi olabildiğince aktarmaya çalıştım.

Bi daha da forum etkinliklerine katılmayacağım bunları gördükten sonra bi daha da katılmam.

bu şu demek oluyor ligin 20.haftasından sonra düşme hattı dışında zirveyle oynayan maçı salsın ben burdan tamamen bunu anladım.

• Beğendim
Reactions: secquin
@Sherlock, antrenman kamplarını kapatma ihtimalin var mı? Gerçi yoktur muhtemelen, oyuna para getiriyor sonuç olarak. Coin satın alıyorsun ya da reklam izliyorsun, öyle coin geliyor. Ya satın alarak ya da reklam izleyerek para kazandırıyorsun. O zaman yeni sezon olursa eğer, antrenman kampı yapmasın kimse. Tamam, oyun için geçerli bir şey ama tartışmaya yol açabiliyor.

• Beğendim
1592980782596.png

@Sherlock hocanın takımıyla aynı kadro değerine ulaştık.

• İlginç
1592980979570.png

Fatih, 100'e yükselip superstar olmuş. En baştan olsaydı, muhtemelen şu anda 110-115 arası olurdu, belki daha fazla. @Felon hoca son maçlarda forma şansı verin artık. :D

2 maç kalmış. Bunlardan sadece 1 tanesini alıp hedef 13te kalkmak.
Yakın isimlerden de 1 kayıp olunursa bu istek gerçekleşir :A
Hedefim 12. sıra aslında ama kısmet bakalım :A

@Sherlock, antrenman kamplarını kapatma ihtimalin var mı? Gerçi yoktur muhtemelen, oyuna para getiriyor sonuç olarak. Coin satın alıyorsun ya da reklam izliyorsun, öyle coin geliyor. Ya satın alarak ya da reklam izleyerek para kazandırıyorsun. O zaman yeni sezon olursa eğer, antrenman kampı yapmasın kimse. Tamam, oyun için geçerli bir şey ama tartışmaya yol açabiliyor.
Bu saçma oyunun tek amacının coin satmak olduğunu ilk girdiğimden beri söylüyorum. Mantık yok coin satayım yeter şeklinde gidiyor oyun... :A O yüzden boşuna 2. sezon yapılmasın, ben yine katılmayacağım sonuçta...

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Bu saçma oyunun tek amacının coin satmak olduğunu ilk girdiğimden beri söylüyorum. Mantık yok coin satayım yeter şeklinde gidiyor oyun... :A O yüzden boşuna 2. sezon yapılmasın, ben yine katılmayacağım sonuçta...
Bence yapılsın hakemlerden intikam alasım var

Ekli dosyayı görüntüle 87945

Fatih, 100'e yükselip superstar olmuş. En baştan olsaydı, muhtemelen şu anda 110-115 arası olurdu, belki daha fazla. @Felon hoca son maçlarda forma şansı verin artık. :D
maalesef oynama durumu mümkün değil sırf kadro değeri yükselsin diye geliştirdim fatiyi 2.sezonda ilk düşündüğüm isimlerden 10haftada 100ü gördü maşallah diyelim 2.sezon için şimdiden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...