OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 22-28 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arsenal şampiyon olur gibi duruyor, şimdiden başarılar dilerim mütevazi bir kadroyla şampiyonluğa oynadığın için. @secquin
Teşekkür ederim hocam.Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz.Hak edenin hak ettiği sırada bitirdiği bir sezon olur umarım 🙏🏼

Manchester United karşısında yok olduk, bozguna uğradık. Tebrikler @Turkuazz hocam. :A

ManU.jpg

Kim olursa olsun her zaman söyleyeceğim şampiyon olana da ödül verilmeli. Gün gün emek veriyoruz taktik yapıyoruz. Emeklerimizin bi ödülü olmalı. O kadar iyi kadrosu olmasına rağmen bazinga 3.lük de tutunamadı mesela herşey kadro değil taktik daha önemli.

Fav10 Ligi - 40. Hafta (23 Haziran 2020) Toplu Sonuçlar:

Kadro değeri açısından üst sıralarda bulunan Southampton ile liderlik koltuğunda oturan Arsenal arasında oynanacak karşılaşma, dikkatleri üzerine çekiyor. Arsenal'ın kaybetmesi durumunda zirvede dengeler bir kez daha değişecek.

40-1.png

40-2.png

Anket için oy kullanmayanlar, oy kullanırsa sevinirim.

@Araf @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

Kim olursa olsun her zaman söyleyeceğim şampiyon olana da ödül verilmeli. Gün gün emek veriyoruz taktik yapıyoruz. Emeklerimizin bi ödülü olmalı. O kadar iyi kadrosu olmasına rağmen bazinga 3.lük de tutunamadı mesela herşey kadro değil taktik daha önemli.
O kadar iyi kadrosuna sahip olmasına rağmen mi? :D

Ligdeki en zayıf kadrolardan biri bendeydi. Şu anda da kadro değeri sıralamasında 5-6 arası gidip geliyorum. Beni geçen Manchester United'ın kadrosu benden çok daha iyi. :D

Fav10 Ligi - 40. Hafta (23 Haziran 2020) Toplu Sonuçlar:

Kadro değeri açısından üst sıralarda bulunan Southampton ile liderlik koltuğunda oturan Arsenal arasında oynanacak karşılaşma, dikkatleri üzerine çekiyor. Arsenal'ın kaybetmesi durumunda zirvede dengeler bir kez daha değişecek.

Ekli dosyayı görüntüle 87845
Ekli dosyayı görüntüle 87846

Anket için oy kullanmayanlar, oy kullanırsa sevinirim.

@Araf @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
daha bitmedi manchesterın lanetie uğradım 15 maç alamadım manchester united gibi dün berabere bitti anfield da @Sherlock

O kadar iyi kadrosuna sahip olmasına rağmen mi? :D

Ligdeki en zayıf kadrolardan biri bendeydi. Şu anda da kadro değeri sıralamasında 5-6 arası gidip geliyorum. Beni geçen Manchester United'ın kadrosu benden çok daha iyi. :D
Benimde kadrom ilk yarı da kötüydü 2.yarı da iyidi. Ona rağmen taktiklerimle buraya kadar geldim. Yav neyse ne ödül vermeyeceksen verme umrumda değil sadece kazanırsam bu forumda almış olacağım ilk ödül olacak. Bu kadar emek verip de alamamak üzer sadece.

Kadro değerinde uçurum varsa takımların hedeflerinde de uçurum var. 16.sırayı hedefleyip 9.olan takımlar her türlü alır menajerliği. Benim hedefim 6 pozisyonum 1 olsa yine de en iyi menajer olamıyorum. Saçmalık.

Son düzenleme:
Benimde kadrom ilk yarı da kötüydü 2.yarı da iyidi. Ona rağmen taktiklerimle buraya kadar geldim. Yav neyse ne ödül vermeyeceksen verme umrumda değil sadece kazanırsam bu forumda almış olacağım ilk ödül olacak. Bu kadar emek verip de alamamak üzer sadece.
ben manchesterı old trafordda durdurduğum için başıma sıkıntı geldi @Polat Şaşmaz

@Sherlock ile yaptığım maçtaki hatalarım:
Takımda superstar dolu, hücum oynatıp risk alacağına, defans oynatıp kapanman saçmalıktı. Bütün ilk 11'i superstar yapmak için yaptım aslında da, saçma olduç

1592924557381.png

Bu da bir diğer kırılma noktası. Resmen kendi topuğuma sıktım.

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...