Teşekkür ederim hocam.Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz.Hak edenin hak ettiği sırada bitirdiği bir sezon olur umarım 🙏🏼Arsenal şampiyon olur gibi duruyor, şimdiden başarılar dilerim mütevazi bir kadroyla şampiyonluğa oynadığın için. @secquin
Teşekkür ederim hocam.Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz.Hak edenin hak ettiği sırada bitirdiği bir sezon olur umarım 🙏🏼Arsenal şampiyon olur gibi duruyor, şimdiden başarılar dilerim mütevazi bir kadroyla şampiyonluğa oynadığın için. @secquin
liverpool 1-1 bitti @DosiSenin maç hariç 0 çekerim zaten senin maç zamanı zirve bana birşey kazandırmayacaksa uğraşmam
manchester unitedı parçalıcam liverpool durdurdu beni 1-1 bitti kolarov asist yaptıManchester United karşısında yok olduk, bozguna uğradık. Tebrikler @Turkuazz hocam.
Ekli dosyayı görüntüle 87778
O kadar iyi kadrosuna sahip olmasına rağmen mi?Kim olursa olsun her zaman söyleyeceğim şampiyon olana da ödül verilmeli. Gün gün emek veriyoruz taktik yapıyoruz. Emeklerimizin bi ödülü olmalı. O kadar iyi kadrosu olmasına rağmen bazinga 3.lük de tutunamadı mesela herşey kadro değil taktik daha önemli.
daha bitmedi manchesterın lanetie uğradım 15 maç alamadım manchester united gibi dün berabere bitti anfield da @SherlockFav10 Ligi - 40. Hafta (23 Haziran 2020) Toplu Sonuçlar:
Kadro değeri açısından üst sıralarda bulunan Southampton ile liderlik koltuğunda oturan Arsenal arasında oynanacak karşılaşma, dikkatleri üzerine çekiyor. Arsenal'ın kaybetmesi durumunda zirvede dengeler bir kez daha değişecek.
Ekli dosyayı görüntüle 87845
Ekli dosyayı görüntüle 87846
Anket için oy kullanmayanlar, oy kullanırsa sevinirim.
@Araf @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Benimde kadrom ilk yarı da kötüydü 2.yarı da iyidi. Ona rağmen taktiklerimle buraya kadar geldim. Yav neyse ne ödül vermeyeceksen verme umrumda değil sadece kazanırsam bu forumda almış olacağım ilk ödül olacak. Bu kadar emek verip de alamamak üzer sadece.O kadar iyi kadrosuna sahip olmasına rağmen mi?
Ligdeki en zayıf kadrolardan biri bendeydi. Şu anda da kadro değeri sıralamasında 5-6 arası gidip geliyorum. Beni geçen Manchester United'ın kadrosu benden çok daha iyi.
ben manchesterı old trafordda durdurduğum için başıma sıkıntı geldi @Polat ŞaşmazBenimde kadrom ilk yarı da kötüydü 2.yarı da iyidi. Ona rağmen taktiklerimle buraya kadar geldim. Yav neyse ne ödül vermeyeceksen verme umrumda değil sadece kazanırsam bu forumda almış olacağım ilk ödül olacak. Bu kadar emek verip de alamamak üzer sadece.
Geçmiş olsun üzüldümben manchesterı old trafordda durdurduğum için başıma sıkıntı geldi @Polat Şaşmaz
wolhemtan wanderestan sonra maç kazanamadım @Polat ŞaşmazGeçmiş olsun üzüldüm
O maçı alsaydım şampiyonluk şansı bulunuyordu 😊ben manchesterı old trafordda durdurduğum için başıma sıkıntı geldi @Polat Şaşmaz
O maçtan sonra şansım gitti 16 maç alamadımO maçı alsaydım şampiyonluk şansı bulunuyordu 😊