OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 22-28 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fav10 Ligi - Puan Durumu (21 Haziran 2020 Tarihi İçin Geçerli):

Fav10 Ligi'nde son haftalara girmiş bulunmaktayız... Yeni haftaya Arsenal averaj farkıyla lider olarak girmeyi başardı. Onu Everton çok yakından takip ediyor ve her an liderlik koltuğunu yeniden ele geçirebilir. Bu iki takımı ise Manchester United ve Crystal Palace izliyor.

1-10.png

11-20.png

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

Fav10 Ligi - Puan Durumu (21 Haziran 2020 Tarihi İçin Geçerli):

Fav10 Ligi'nde son haftalara girmiş bulunmaktayız... Yeni haftaya Arsenal averaj farkıyla lider olarak girmeyi başardı. Onu Everton çok yakından takip ediyor ve her an liderlik koltuğunu yeniden ele geçirebilir. Bu iki takımı ise Manchester United ve Crystal Palace izliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 87761
Ekli dosyayı görüntüle 87762

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Bugün bakmayı unutmuştum 😱
Zaten yenilirizde yinede hamleler yapayım :F

İlk 3 umutlarımız tükendi maalesef. Yarın Everton, United'ı yense bile son hafta Southampton'ı yenmemiz imkansız. :(

M. City'i 4-1 ile geçtik ve bu sezon ilk defa bir maçta 4 gol atabildik. :D

Önümüzdeki 3 maçı da kazanıp ligi 10. sırada bitirmek istiyoruz. Tabii Burnley'in de hiç bir maçı kazanmaması gerek. :A

M. City'i 4-1 ile geçtik ve bu sezon ilk defa bir maçta 4 gol atabildik. :D

Önümüzdeki 3 maçı da kazanıp ligi 10. sırada bitirmek istiyoruz. Tabii Burnley'in de hiç bir maçı kazanmaması gerek. :A
Ben artık 12 umutlarım söndü. 14. te tutunmaya bakacağım :A
1 maç tek alsam yeterli :A

Ben artık 12 umutlarım söndü. 14. te tutunmaya bakacağım :A
1 maç tek alsam yeterli :A

Senin 12. sıra şansın daha yüksek aslında. Benim 3 maçın 2'si deplasmandan, hatta 1'i sana karşı deplasman. Kendi sahamdaki son maçta Southampton ile olacak. Yani 3 maçta çok zorlu bence. :) Ama hedef 9 puan çıkarmak tabii. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Senin 12. sıra şansın daha yüksek aslında. Benim 3 maçın 2'si deplasmandan, hatta 1'i sana karşı deplasman. Kendi sahamdaki son maçta Southampton ile olacak. Yani 3 maçta çok zorlu bence. :) Ama hedef 9 puan çıkarmak tabii. :A
Senin maç hariç 0 çekerim :A zaten senin maç zamanı zirve bana birşey kazandırmayacaksa uğraşmam :A

• Güldürdün
Reactions: emreemreu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...