Damien Duff
Favori Üye
oyundaki chealsea eşittir gerçek fenerbahçe@xdragxx az değil reis, patlat bir espri de gülelim kendisine.
oyundaki chealsea eşittir gerçek fenerbahçe@xdragxx az değil reis, patlat bir espri de gülelim kendisine.
Bu oyunu bir daha oynamayacağımı biliyorsun...Antrenman kampının kapatılması/kapatılmaması, transfere koyulabilecek sınırlamalar, eğer mümkünse bilgi analistinin devre dışı bırakılması gibi konuları ligi oluşturma aşamasında sizlerin oylamasına sunacağım bu arada bu sefer. Şayet devam kararı çıkarsa...
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Bu oyunu bir daha oynamayacağımı biliyorsun...
Evet öyle diyorum... Bu saçma oyunu asla ve asla bir daha açmayacağım...Ahahahaha, öyle mi dersin...
bence oyunun oyununa geldin @MEnesBu oyunu bir daha oynamayacağımı biliyorsun...
oyun biraz garip ama ben pes etmem 13 maç alamadım hakemler bir garipEvet öyle diyorum... Bu saçma oyunu asla ve asla bir daha açmayacağım...
Evet öyle diyorum... Bu saçma oyunu asla ve asla bir daha açmayacağım...
Mümkün değil şampiyon olamazdım ben bu leş oyunda... Bu oyun benim gibi mantık üzerine yaşyan bir insan için fazla mantıksız...Ulan oyunu bırakmasan şampiyondun ve şimdi oyunu övüyordun.
Mümkün değil şampiyon olamazdım ben bu leş oyunda... Bu oyun benim gibi mantık üzerine yaşyan bir insan için fazla mantıksız...
Artık bunları konuşmak için çok geç, hiçbiri umrumda değil...Rakiplerin birbirini yok etti, aradan sıvışırdın rahatlıkla.
Benim konu seni gaza getirdi galiba uçmuş hemen konun @xdragxxBu haftanın konusu açılmıştır. Her hafta başında yaptığım gibi güncel fikstür, puan durumu, kadro değeri gibi paylaşımlar yarın sabah/öğlen yapılacaktır. Mesajlarınızı bu konudan göndermeye devam edebilirsiniz...
Ayrıca konuda anket bulunuyor, oy kullanırsanız sevinirim. Eğer devam kararı çıkarsa hangi ligde oynamak isteyeceğimize sonra karar veririz, onun dışında "farklı bir oyunla 2. sezon yaparsak daha iyi olur" diyen varsa önerisini yazabilir.
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
"En İyi Taktisyen" rütbesini tahmini olarak ne zaman verirsiniz bana?Euro 2020'de Şampiyon Belli Oldu: Hollanda!
Ekli dosyayı görüntüle 87744
Finalde Rusya'yı 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başaran Hollanda (@DarkLegenD) turnuvanın şampiyonu olmayı başardı. Rusya (@Felon) ise finale kadar gelip, ikinci olarak beklentilerin bir hayli üzerine çıkmayı başardı.
Fav10 Ligi sakinleri olarak, kupayı yuvamıza getirdiği için şampiyon Hollanda'yı tebrik ediyor ve kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz...
Ekli dosyayı görüntüle 87742
Tebrikler"En İyi Taktisyen" rütbesini tahmini olarak ne zaman verirsiniz bana?
Tebrikler @DarkLegenD. Sürprize imza attın. Gerçi @Felon da sürprize imza attı Rusya ile. Kazanana da tebrikler, finalist olana da.Euro 2020'de Şampiyon Belli Oldu: Hollanda!
Ekli dosyayı görüntüle 87744
Finalde Rusya'yı 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başaran Hollanda (@DarkLegenD) turnuvanın şampiyonu olmayı başardı. Rusya (@Felon) ise finale kadar gelip, ikinci olarak beklentilerin bir hayli üzerine çıkmayı başardı.
Fav10 Ligi sakinleri olarak, kupayı yuvamıza getirdiği için şampiyon Hollanda'yı tebrik ediyor ve kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz...
Ekli dosyayı görüntüle 87742
biraz geç başladığım için sıkıntı yaşıyor2.sezon için evet diyorum