OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 22-28 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maalesef oynama durumu mümkün değil sırf kadro değeri yükselsin diye geliştirdim fatiyi 2.sezonda ilk düşündüğüm isimlerden 10haftada 100ü gördü maşallah diyelim 2.sezon için şimdiden :)
Fenerbahçe’yi şampiyon yaptım online Soccer Manager da

• Beğendim
Reactions: Felon
Fav10 Ligi - 40. Hafta (23 Haziran 2020) Toplu Sonuçlar:

H40-1.png

H40-2.png

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

• Beğendim
Reactions: Araf and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock
  • Beğendim
Reactions: Araf
Fav10 Ligi - 41. Hafta (24 Haziran 2020) Fikstürü:

Fav10 Ligi'nde 41. hafta zamanı... Lig lideri Everton ile onun en yakın takipçilerinden biri olan Manchester United arasında oynanacak karşılaşma, şampiyonluk yarışında işlerin seyrini değiştirebilir.

Ekli dosyayı görüntüle 87971
Ekli dosyayı görüntüle 87972

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Beni toplu etiketten kaldırabilirsin artık...

Bu saçma oyunla ilgili bağlarımı koparalı çok oldu biliyorsun, artık gerek yok bence...

Beceremediğin her oyuna saçma demen, işte bu yüzden etikette olmaya ve bıraktığın Tottenham'la yüzleşmeye devam edeceksin...

Futboldan anlamadığı da tescillenmiş oldu bu halı saha magandasının. :A @MasacRE

Beceremediğin her oyuna saçma demen, işte bu yüzden etikette olmaya ve bıraktığın Tottenham'la yüzleşmeye devam edeceksin...

Futboldan anlamadığı da tescillenmiş oldu bu halı saha magandasının. :A @MasacRE
Mantık olmayan, sadece para tuzağı olan bir oyuna saçma demem gayet normal ve olması gereken bir şey... Herhangi bir yüzleşme olarak yer almıyor bu durum bende. Sadece tekrar tekrar bu oyunun hala oynandığını görüp sizin adınıza üzülmeme yol açıyor... :A

Bu saçma oyun futboldan anlayıp anlamamamı belirleyecekse o bahsettiğin futbol denen şeyi ben zaten izlemem bundan sonra... :A

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: bazinga
Mantık olmayan, sadece para tuzağı olan bir oyuna saçma demem gayet normal ve olması gereken bir şey... Herhangi bir yüzleşme olarak yer almıyor bu durum bende. Sadece tekrar tekrar bu oyunun hala oynandığını görüp sizin adınıza üzülmeme yol açıyor... :A

Bu saçma oyun futboldan anlayıp anlamamamı belirleyecekse o bahsettiğin futbol denen şeyi ben zaten izlemem bundan sonra... :A
feneri osmde şampiyon yaptım @MEnes

Ya para tuzağıymış bilmem neymiş, geç bu işleri. :A O kadro değeriyle adam akıllı taktik yapabilmiş olsaydın her türlü şampiyonluk yarışı içerisinde bulunuyordun, kabul et be adam... Beceremedin işte kardeşim, bırak artık bu oyuna suç atmayı. Sanki günümüzde para tuzağı olmayan oyun varmış gibi, laflara bak ya. :A Büyük resmi gördüm falan dememişsin bak, unuttun herhalde. :A

Selçuk İnan gibisin... Sen futbolu bırakmamış olabilirsin ama o seni çoktan bırakmış adaşım...

@Sherlock, antrenman kamplarını kapatma ihtimalin var mı? Gerçi yoktur muhtemelen, oyuna para getiriyor sonuç olarak. Coin satın alıyorsun ya da reklam izliyorsun, öyle coin geliyor. Ya satın alarak ya da reklam izleyerek para kazandırıyorsun. O zaman yeni sezon olursa eğer, antrenman kampı yapmasın kimse. Tamam, oyun için geçerli bir şey ama tartışmaya yol açabiliyor.

Başlatılmış olan bir ligde kaldırma yok elbette ama en başta mevcut, ben hiç ellememiştim o ayarlara. Bilgi analisti falan da kaldırılabiliyordu hatta sanırım. İkinci sezon başlamadan ayarlara göz gezdiririm, ne olsun/ne olmasın konusuna beraber karar veririz bu sefer. Öylesi daha makul olacak gibi duruyor.

• Beğendim
Reactions: Araf
Bu saçma oyunun tek amacının coin satmak olduğunu ilk girdiğimden beri söylüyorum. Mantık yok coin satayım yeter şeklinde gidiyor oyun... :A O yüzden boşuna 2. sezon yapılmasın, ben yine katılmayacağım sonuçta...

Bak bak, yine işkembeden sallamış. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ya para tuzağıymış bilmem neymiş, geç bu işleri. :A O kadro değeriyle adam akıllı taktik yapabilmiş olsaydın her türlü şampiyonluk yarışı içerisinde bulunuyordun, kabul et be adam... Beceremedin işte kardeşim, bırak artık bu oyuna suç atmayı. Sanki günümüzde para tuzağı olmayan oyun varmış gibi, laflara bak ya. :A Büyük resmi gördüm falan dememişsin bak, unuttun herhalde. :A

Selçuk İnan gibisin... Sen futbolu bırakmamış olabilirsin ama o seni çoktan bırakmış adaşım...
Ulan oyun kendi içinde bile çelişiyor. 1 maç önce farklı kazandığım taktik sonraki maçta farklı kaybediyor. Hem de daha düşük kadro değerli bir rakibe. Bırak şimdi taktiği falan. Hepsi hikaye onların, boş işler. :A Her şey antrenman kampı ve coin kazanma üzerine kurulu bu oyunda. Geri kalan tamamen rastgele kurulmuş, kaos düzeni tamamen. :A Neyin ne olduğunu görebilecek kadar oynadım bu tarz oyunları merak etme, her şeyin bilincindeyim... :A Beceremedim gibi bir cümle benim ağzımdan asla duymayacaksın... :A

Ben ne yaparsam yapayım futbol benden çıkmaz...

• Güldürdün
Ulan oyun kendi içinde bile çelişiyor. 1 maç önce farklı kazandığım taktik sonraki maçta farklı kaybediyor. Hem de daha düşük kadro değerli bir rakibe. Bırak şimdi taktiği falan. Hepsi hikaye onların, boş işler. :A Her şey antrenman kampı ve coin kazanma üzerine kurulu bu oyunda. Geri kalan tamamen rastgele kurulmuş, kaos düzeni tamamen. :A Neyin ne olduğunu görebilecek kadar oynadım bu tarz oyunları merak etme, her şeyin bilincindeyim... :A Beceremedim gibi bir cümle benim ağzımdan asla duymayacaksın... :A

Ben ne yaparsam yapayım futbol benden çıkmaz...
Malesef beceremedin kabul et bunu :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: MEnes and Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...