Damien Duff
Favori Üye
Rakythic southampton maçına kadar satılırmıYüksek bonservis bedeliyle sat oyuncuları, yoksa bütçe anlamında sıkıntı yaşarsın.
Rakythic southampton maçına kadar satılırmıYüksek bonservis bedeliyle sat oyuncuları, yoksa bütçe anlamında sıkıntı yaşarsın.
Bilgisayara bağlı.Rakythic southampton maçına kadar satılırmı
Fazlalıkları da aradan çıkar, panik transferleri de aynı şekilde, düşük fiyatlı ama sağlam transferler yap.Anladım olmazsa panik transferlerimi satarım @Araf
southampton maçı bitmesi lazım @ArafFazlalıkları da aradan çıkar, panik transferleri de aynı şekilde, düşük fiyatlı ama sağlam transferler yap.
Bu sezonki 73. transferimiz oldu camiamıza hayırlı olsun.
Bu sezonki 73. transferimiz oldu camiamıza hayırlı olsun.
Onun da mı peşindeydin.Ekli dosyayı görüntüle 83587
Isco transferimiz yattığına göre, onun yerine, Isco ile benzerliği ile dikkat çeken Olkan Serdar Yıldız'ı transfer ettik.
grimaldoyu transfer yaptım @Araf ardından southampton maçı sonrası panik transferleri halederimEkli dosyayı görüntüle 83587
Isco transferimiz yattığına göre, onun yerine, Isco ile benzerliği ile dikkat çeken Olkan Serdar Yıldız'ı transfer ettik.
Takım çok yaşlıydı, gençleştirmek için onun da peşine düştüm ama olmadı. Kompany de gitmiş bak, yüksek güçte olduğunu görünce transfer etmişsin. Ha gayret, @Turkuazz'ı geçeceksin yakında.Onun da mı peşindeydin.
Kompany FM 2005'ten beri sevdiğim bir futbolcudur, kadromuza katmamız güzel oldu.Takım çok yaşlıydı, gençleştirmek için onun da peşine düştüm ama olmadı. Kompany de gitmiş bak, yüksek güçte olduğunu görünce transfer etmişsin. Ha gayret, @Turkuazz'ı geçeceksin yakında.
İyi bari bak, ben transfer etmeden transfer ettin de, sevdiğin oyuncuyu kurtardın.Kompany FM 2005'ten beri sevdiğim bir futbolcudur, kadromuza katmamız güzel oldu.
Şu anda zaten çok transfer yaptı, kadrosunu aynı zamanda derinleştirdi. Beni farklı bir şekilde mağlup etmenin hesaplarını yapıyordur.Hocaların hocası @bazinga bir yandan 3756. transferini yaparken, bir yandan da beni farklı mağlup etmiş. Sarayı yıkacağız dedik, saray iyice ele geçirdi ligimizi...