OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 22-28 Haziran Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğim gibi hayırlısı olsun.Benlik bir sıkıntı yok.Oyun sonuçta çok ciddiye almıyorum.2. Likte mutlu eder beni
1593031869328.png

Görüldüğü üzere kadro değeri bakımından altıncı sıradasın. Mütevazı bir kadroyla geldin buralara. Birinci de olsan, ikinci de olsan, bu başarıdır.

Ben kaldırılması taraftarıyım. Sırf bu yüzden gizli antrenman denilen şey devreye giriyor, sonra oradan da coin giriyor. Karşı takım taktiklerini öğrenip öğrenmediği stresi içerisine de giriyorsun. Bence çok gereksiz bilgi analisti, olmasa da olur. Bana hile gibi de geliyor. Hiç bilgi analistini devreye de sokmadığımı belirteyim. Bir kere devreye sokayım dedim, onda da oyuna çok az kala soktum, yetişemedim. Gerek de duymuyorum zaten, karşı takıma göre dizeceksin de, sonra ters köşe de olma ihtimalin doğuyor. Gizli antrenmanın yanında, bilgi analistini devreye sokmadan da kazanmak mesele.
Bilgi analisti olsa ne olmasa ne. Maça bi etkisi yok ki. Antrenman kampı büyük etki ediyor ama. Bak mesela bugün antrenman kampı bastım tüm oyuncularımın gücü o maçlık 145-150 arası oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 88031

Görüldüğü üzere kadro değeri bakımından altıncı sıradasın. Mütevazı bir kadroyla geldin buralara. Birinci de olsan, ikinci de olsan, bu başarıdır.
Teşekkürler.Ben kendi açımdan son haftalara kadar gayet keyif aldım oyundan.Yeni sezonda herşey netleşsin duruma göre de katılıp katılmayacağımı bildireceğim.

• Beğendim
Reactions: Araf
  • Beğendim
Reactions: secquin
Bilgi analisti olsa ne olmasa ne. Maça bi etkisi yok ki. Antrenman kampı büyük etki ediyor ama. Bak mesela bugün antrenman kampı bastım tüm oyuncularımın gücü o maçlık 145-150 arası oldu.
Maça etkisi yok da, rakibe göre ayar çekiyorsun, öyle bir etkisi var. Bu arada antrenman kampı yaptığını söyledin, @Turkuazz'ı nasıl farkla yendiğini de söylemiş oldun. :D

• Güldürdün
Reactions: Polat Şaşmaz
Büyük başarı gerçekten. Oyuncu gücü bakımından daha alt sıralarda olması lazım.
Adama demediğini de bırakmadın yalnız. :A

Kadro değerine bakmıyor aslında, menajere bakıyor. Altıncı sırada olduğunu düşünürsek, geride 15 takım kalıyor. Hepsinden puan koparıp, en yüksek beş takımdan da puanlar kopardın mı, yarışın içindesin. Menajerlik becerisi yani aslında, @secquin de işi biliyor. :D

Kadro değerine bakmıyor aslında, menajere bakıyor. Altıncı sırada olduğunu düşünürsek, geride 15 takım kalıyor. Hepsinden puan koparıp, en yüksek beş takımdan da puanlar kopardın mı, yarışın içindesin. Menajerlik becerisi yani aslında, @secquin de işi biliyor. :D
Buranın babası @Sherlock aslında. Adamın aldığı kupa sayısı 100'ü geçiyor. Şans da büyük faktör ben en başından beri o 1.olur diyordum rakibim olarak onu görüyordum

• İlginç

Futbol ile ilgili oyunlar oynamayı seviyorum 😂

• Beğendim
Buranın babası @Sherlock aslında. Adamın aldığı kupa sayısı 100'ü geçiyor. Şans da büyük faktör ben en başından beri o 1.olur diyordum rakibim olarak onu görüyordum
Aslında eski hesaplarımla girmeye kalksam, kupalar falan da almıştım. Gerçi @Sherlock kadar etkili değildim de neyse. Şimdi düşününce hayret ediyorum nasıl o kadar kupa kazandım diye. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...