Hava Durumu | Genel Bilgi Konusu 🍁☃️🌱🌻

Pancar kokusu güzeldir Eskişehir'de :D

Eskişehir çok da soğuk gelmedi bana karlı havada gelmedim tabi :)

Odunpazarı
Pancar kokusu sadece şehrin küçük bir köşesinde duyuluyor :D Benim öyle bir derdim yok yani :A

Eskişehir ve Ankara ayazıyla meşhur :A
Kar yağmasa bile geceleri -8 görüyoruz bu günlerde. Yakıcı bir soğuk oluyor. Ama yazın da sıcak oluyor.
Tam bir karasal iklim :D

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Pancar kokusu sadece şehrin küçük bir köşesinde duyuluyor :D Benim öyle bir derdim yok yani :A

Eskişehir ve Ankara ayazıyla meşhur :A
Kar yağmasa bile geceleri -8 görüyoruz bu günlerde. Yakıcı bir soğuk oluyor. Ama yazın da sıcak oluyor.
Tam bir karasal iklim :D
Evden dışarı çıkmamak gerek en iyisi öyle havalarda :D

• Güldürdün
Reactions: Royal_Highness
Bizde de bugün çok feci bir soğukluk vardı ama yakında + derecelere geçiyoruz :Z

Biz bu sene kar görmedik. Değişik bir kış oluyor
Biz birkaç gün -10 dereceleri göreceğiz sonra hava ısınacak inşallah :A

Bizim doğru düzgün yağan 2. kar oldu bugün. Sizde yağmaması enteresan :A Bir yandan da iyi, çalışırken zorlanmamış oluyorsun :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
2 gün önce bahar havası vardı, hava güneşli, okulda çocuklar montu atıp kısa kolla takıldılar.
Bu sabah bi kalktık her yer bembeyaz. Ve şu ana kadar kar yağışı hiç dinmedi. Bazen minik minik bazen lapa lapa kar yağdı.
İyi olan taraf derece eksilerde olmadığı için tüm karlar öğleden sonra eridi.
Şimdilik yeniden kışa geçiş yapmış bulunmaktayız.

Eldivenlere yine sarılma zamanı :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
2 gün önce bahar havası vardı, hava güneşli, okulda çocuklar montu atıp kısa kolla takıldılar.
Bu sabah bi kalktık her yer bembeyaz. Ve şu ana kadar kar yağışı hiç dinmedi. Bazen minik minik bazen lapa lapa kar yağdı.
İyi olan taraf derece eksilerde olmadığı için tüm karlar öğleden sonra eridi.
Şimdilik yeniden kışa geçiş yapmış bulunmaktayız.

Eldivenlere yine sarılma zamanı :A
2 gün önce bahar havası oluyor, bu sabah kar yağıyor ve öğleden sonra eriyor. Göteborg’da detaylar değişken ve sürpriz dolu :A

• Aynen
Reactions: Dosi
2 gün önce bahar havası oluyor, bu sabah kar yağıyor ve öğleden sonra eriyor. Göteborg’da detaylar değişken ve sürpriz dolu :A
Mayıs ayına kadar beklentimiz olmuyor sıcak havalara yani çok şaşırmadık. Klasik İsveç havası. Yazın bile 13 derecelerimiz oluyor.
Bir kaç gün - dereceleride göreceğiz. Haftaya yeniden 8-9 derece görünüyor. Belki artık yavaştan bahar gelir bakalım :A