Hava Durumu | Genel Bilgi Konusu 🍁☃️🌱🌻

Bugün çok soğuktu. Yerde hiç kar yok ama tüm gün ufak ufak yağdı hep.

Bir yaz tatili Türkiye’de 40 dereceden gelip 13 derece ile buluşunca feleğimiz şaşırdı biraz :A
Kuru soğuk kötü ama bir yandan fazla kar yağmaması da iyi senin için :A Şu birkaç günü atlattıktan sonra çok üşüme durumu olmaz en azından :A

Maşallah 27 derece fark. İnsanın feleği şaşar yani :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yazlıkları giyip çıkıyorum dışarı :Z sabah çıksaydım mont mecbur olurdu
Bir günlükte olsa ince hırkayla dışarı çıkmak güzel bir duygu

IMG_4392.jpeg

• Beğendim
Reactions: Bully
Yazlıkları giyip çıkıyorum dışarı :Z sabah çıksaydım mont mecbur olurdu
Bir günlükte olsa ince hırkayla dışarı çıkmak güzel bir duygu

Ekli dosyayı görüntüle 134349
Bizim burada iki gün önce kar yağdı bugün hava güzel önümüzdeki günler de açık ve sıcaklık artışı gösteriyor yaza geçiş başlıyor diyebiliriz

• Beğendim
Bizim burada iki gün önce kar yağdı bugün hava güzel önümüzdeki günler de açık ve sıcaklık artışı gösteriyor yaza geçiş başlıyor diyebiliriz
Bizim yazın 12 derece gördüğümüz oluyor. Günü gününe uymuyor. Bir tek 7 sene önce ilk kez 3 ay tam anlamı ile yaz yaşamıştık. Normalde biraz temmuz biraz ağustos ve eylülde “geç yaz” diye tabir ettiğimiz bir kaç günlük sıcak hava görüyoruz. Bizim normalimiz bu :A
Bugün çok güzelmiş. Hırkaya bile gerek yokmuş. Bir kaç saate yine çıkacağım, bu güzel günü değerlendirmek gerek :Z

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bizim yazın 12 derece gördüğümüz oluyor. Günü gününe uymuyor. Bir tek 7 sene önce ilk kez 3 ay tam anlamı ile yaz yaşamıştık. Normalde biraz temmuz biraz ağustos ve eylülde “geç yaz” diye tabir ettiğimiz bir kaç günlük sıcak hava görüyoruz. Bizim normalimiz bu :A
Bugün çok güzelmiş. Hırkaya bile gerek yokmuş. Bir kaç saate yine çıkacağım, bu güzel günü değerlendirmek gerek :Z
Piknik sepetimi hazır edip çıkana kadar hava değişmişti bile ama olsun hafif yağmur ve biraz rüzgar eşliğinde farklı bir deneyim oldu :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Piknik sepetimi hazır edip çıkana kadar hava değişmişti bile ama olsun hafif yağmur ve biraz rüzgar eşliğinde farklı bir deneyim oldu :A
Göteborg yine Göteborgluğunu yapmış ve yazı göstermiyorum demiş :A

Artık piknik sepeti hazırlanmış, dönüş olmazdı ordan :A Farklı bir deneyim olmuştur elbet :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Eve gelince dondurma yerim demiştim. Onun yerine sıcak bir çay iyi gelecek :A
Geçenlerde de dondurma yemiştin, bugün fazla olur artık. Tam yaz gelmemiş malum :A Yağmur ve rüzgar kendini göstermiş :A

İç bakalım sıcak çayını :A

• Güldürdün