OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 18-24 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir transferi kovalıyorum ama ne kovalamak, 4-5 kere reddedildi her defasında tekrardan teklif gönderdim arttırarak ve en sonunda reddedilemez teklifi yaptım. O da reddedilirse yapacak bir şey yok deyip kapatacağız ve transfer listesine yöneleceğiz...

Bir transferi kovalıyorum ama ne kovalamak, 4-5 kere reddedildi her defasında tekrardan teklif gönderdim arttırarak ve en sonunda reddedilemez teklifi yaptım. O da reddedilirse yapacak bir şey yok deyip kapatacağız ve transfer listesine yöneleceğiz...

Verilebilecek en yüksek teklifi vermeme rağmen reddedildi...

• Güldürdün
Reactions: Felon and Dosi

Bu hangi oyuncudur ve hangi takımda oynuyordur... :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Hazırız, kazanmak için sahadayız...

atX9jl.gif

Demek reisime teklif götürdün ve kabul edilmedi, yapay zeka Klopp hocamı kutluyorum. :A
Herif beni ret manyağı yaptı, sadece o değil hangi futbolcusuna teklif götürsem hiç acımadan reddetti ne cimri herifmiş yahu. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Üstün oynadığımız kaçıncı maç sayamadım ama yine galibiyet alamadık artık sinir bozucu olmaya başladı :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...