İlk 15 dakikada 3 gol yedik ve ilk yarı 3-1 bitti. 2. Yarı 4 gol birden attık bir tane de Neymar beceriksizi penaltı kaçırdı. Gudubet.
Kızgınım takımına. Golümüzü engelemiş 😡 çok sert oynamışsınız.
Eyy @MasacRE @MEnes @Sherlock bakın oyunun yıldızı Zlatan
Ekli dosyayı görüntüle 83249
Ay dur 16 olmuşuz yinede.
Yeni PP olmamış o kadın kim Mikasa dururkenAy dur 16 olmuşuz yinede.
Ekli dosyayı görüntüle 83250
Bugünlük idare etEvet şimdi fark ettim ve bir an beynim yandı, yapmayın böyle
Liverpool karşısında ummadığımız tatsız bir beraberlik aldık.
Yapılıyor da toplanmak aşırı zor olur.FM 20'de de online lig yapılıyor mu böyle aynı ligde karşılaştığımız? Keşke Fifa'da kariyer modunda online olsa, böyle aynı OSM'deki gibi günün belli saatlerinde PS karşısına geçip online olarak maçı oynasak, baya keyifli olurdu...
chealsea nin kadrosu oturursa kaleci oturdu defans kupaya kadar yenilgi almak istemiyor @DosiAy dur 16 olmuşuz yinede.
Ekli dosyayı görüntüle 83250
FM 20'de de online lig yapılıyor mu böyle aynı ligde karşılaştığımız? Keşke Fifa'da kariyer modunda online olsa, böyle aynı OSM'deki gibi günün belli saatlerinde PS karşısına geçip online olarak maçı oynasak, baya keyifli olurdu...
Başarılar rotasyonlu kadroyla geliyoruz evineFav10 Ligi - 9. Hafta (23 Mayıs) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 83430
Ekli dosyayı görüntüle 83431
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
Ne bitmeyen çilemiz varmış. Tottenham, Arsenal, West Ham, menajersiz de olsa Liverpool ve şimdi de Manchester United...Fav10 Ligi - 9. Hafta (23 Mayıs) Fikstürü:
Ekli dosyayı görüntüle 83430
Ekli dosyayı görüntüle 83431
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
newcastle maçı öncesi isteksiz oyuncularımı yolluyorum forvetide düzenledim tek kaleci yedeği sağ bek sol bek kaldı orta sahadada rotasyon var naniyi aldım chealsea ye @FelonBaşarılar rotasyonlu kadroyla geliyoruz evine