Şu 'kız arkadaş yemeğe davet ediliyor' yazısı geliyor arada, ne iş? @Araf @Tolstoyevski
Senin öyle bir lüksün yok çok şükür, alınma üstüne.Şu 'kız arkadaş yemeğe davet ediliyor' yazısı geliyor arada, ne iş? @Araf @Tolstoyevski
Şu 'kız arkadaş yemeğe davet ediliyor' yazısı geliyor arada, ne iş? @Araf @Tolstoyevski
Senin öyle bir lüksün yok çok şükür, alınma üstüne.
Kız, arkadaşı değil yalnız; "kız arkadaşı" diye geçiyor.Neden olmasın sonuçta gayet arkadaşlık olabilir @Dosi
Türkçede teknik olarak öyle bir ayrım yok sonuçta, hatta İngilizcede de pek yok, yani arkadaş ama kız olan arkadaşı belirtmek için de kız arkadaş denilebilir eğer zorlarsak.Kız, arkadaşı değil yalnız; "kız arkadaşı" diye geçiyor.
Ne bitmeyen çilemiz varmış. Tottenham, Arsenal, West Ham, menajersiz de olsa Liverpool ve şimdi de Manchester United...
İkinci devre bir tur daha çekeceğiz bu çileyi maalesef.Ne güzel işte zor maçların hepsi çıkacak aradan.
@MEnes hatırlar muhtemelen, Leyla ile Mecnun'da da bu tarz şeyler geçmişti. Mecnun'un "kız virgül arkadaşım" demesi vardı ama bir türlü "kız arkadaşı" vurgusundan sıyrılamıyordu. Türkçeye yapışmış bir ifade.Türkçede teknik olarak öyle bir ayrım yok sonuçta, hatta İngilizcede de pek yok, yani arkadaş ama kız olan arkadaşı belirtmek için de kız arkadaş denilebilir eğer zorlarsak.
Ne cinsiyetçi oyunmuş ama. @Dosi
Senin öyle bir lüksün yok çok şükür, alınma üstüne.
Tamamda o kızla yemeğe giden kim ? Teknik direktörse ayrımcılık buNeden olmasın sonuçta gayet arkadaşlık olabilir @Dosi
Asistanına söylemişsin, o da yemek ayarlamış işte, takılma bu kadar.Tamamda o kızla yemeğe giden kim ? Teknik direktörse ayrımcılık bu
Öyle olsun bakalım. Ben ikide bir oyuncu satıp alıyorum hedefim hepsinin 80 üstü olması olacakAsistanına söylemişsin, o da yemek ayarlamış işte, takılma bu kadar.
Öyle olsun istiyorsan eğer, McGovern'i elden çıkar artık. Yaşı da yüksek olduğu için kolay elden çıkar. Kâr bile etmeyecek olsan, yine de elinde bulunmasın fazlalık.Öyle olsun bakalım. Ben ikide bir oyuncu satıp alıyorum hedefim hepsinin 80 üstü olması olacak
Haklısın ama ben yine Navası satarsam yedek bulunsun istiyorum. Biraz bütçemi toparlıyayım. Yada bir dakika gidip bakayım parama yalniz 1.9a gidecekÖyle olsun istiyorsan eğer, McGovern'i elden çıkar artık. Yaşı da yüksek olduğu için kolay elden çıkar. Kâr bile etmeyecek olsan, yine de elinde bulunmasın fazlalık.
Kesinlikle öyle bir sahne direk gözüme geldi... Tek bir yerde de geçmiyordu tabi. O durum ilginç ya ama yapışmış cidden, millet hemen farklı algılıyor olayı...@MEnes hatırlar muhtemelen, Leyla ile Mecnun'da da bu tarz şeyler geçmişti. Mecnun'un "kız virgül arkadaşım" demesi vardı ama bir türlü "kız arkadaşı" vurgusundan sıyrılamıyordu. Türkçeye yapışmış bir ifade.
Oysa dilimizde "o" kişiyi anlatırken "he, she, it" gibi cinsiyet ifadeleri yok ama "kız arkadaşı" muhabbeti hep yanlış anlaşılıyor.Kesinlikle öyle bir sahne direk gözüme geldi... Tek bir yerde de geçmiyordu tabi. O durum ilginç ya ama yapışmış cidden, millet hemen farklı algılıyor olayı...
Bu insanların garip algısıyla alakalı biraz yoksa dilimizin suçu ne...Oysa dilimizde "o" kişiyi anlatırken "he, she, it" gibi cinsiyet ifadeleri yok ama "kız arkadaşı" muhabbeti hep yanlış anlaşılıyor.
Benimkileri duyurma. Ben elde fazla tutmuyorumTransferleri duyurmaya korkuyorum, hepsini satıyorsunuz aldıktan kısa bir süre sonra.