OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 18-24 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Araf
Kız, arkadaşı değil yalnız; "kız arkadaşı" diye geçiyor. :A
Türkçede teknik olarak öyle bir ayrım yok sonuçta, hatta İngilizcede de pek yok, yani arkadaş ama kız olan arkadaşı belirtmek için de kız arkadaş denilebilir eğer zorlarsak. :A

Ne cinsiyetçi oyunmuş ama. :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Araf
İnsan ticareti yapmaktan yoruldum...

7556188D-304A-4984-8425-EFCAFBB66159.jpeg

Türkçede teknik olarak öyle bir ayrım yok sonuçta, hatta İngilizcede de pek yok, yani arkadaş ama kız olan arkadaşı belirtmek için de kız arkadaş denilebilir eğer zorlarsak. :A

Ne cinsiyetçi oyunmuş ama. :A @Dosi
@MEnes hatırlar muhtemelen, Leyla ile Mecnun'da da bu tarz şeyler geçmişti. Mecnun'un "kız virgül arkadaşım" demesi vardı ama bir türlü "kız arkadaşı" vurgusundan sıyrılamıyordu. Türkçeye yapışmış bir ifade. :D

Transferleri duyurmaya korkuyorum, hepsini satıyorsunuz aldıktan kısa bir süre sonra. :A

Öyle olsun bakalım. Ben ikide bir oyuncu satıp alıyorum :F hedefim hepsinin 80 üstü olması olacak :A
Öyle olsun istiyorsan eğer, McGovern'i elden çıkar artık. Yaşı da yüksek olduğu için kolay elden çıkar. Kâr bile etmeyecek olsan, yine de elinde bulunmasın fazlalık. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Öyle olsun istiyorsan eğer, McGovern'i elden çıkar artık. Yaşı da yüksek olduğu için kolay elden çıkar. Kâr bile etmeyecek olsan, yine de elinde bulunmasın fazlalık. :D
Haklısın ama ben yine Navası satarsam yedek bulunsun istiyorum. Biraz bütçemi toparlıyayım. Yada bir dakika gidip bakayım parama :A yalniz 1.9a gidecek :F

@MEnes hatırlar muhtemelen, Leyla ile Mecnun'da da bu tarz şeyler geçmişti. Mecnun'un "kız virgül arkadaşım" demesi vardı ama bir türlü "kız arkadaşı" vurgusundan sıyrılamıyordu. Türkçeye yapışmış bir ifade. :D
Kesinlikle öyle bir sahne direk gözüme geldi... :A Tek bir yerde de geçmiyordu tabi. :A O durum ilginç ya ama yapışmış cidden, millet hemen farklı algılıyor olayı... :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Kesinlikle öyle bir sahne direk gözüme geldi... :A Tek bir yerde de geçmiyordu tabi. :A O durum ilginç ya ama yapışmış cidden, millet hemen farklı algılıyor olayı... :A
Oysa dilimizde "o" kişiyi anlatırken "he, she, it" gibi cinsiyet ifadeleri yok ama "kız arkadaşı" muhabbeti hep yanlış anlaşılıyor. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
5e alıyorum 15e satıyorum 1e 3miss 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...