@MEnes ‘in Namağlup, lider ve kapitalist Tothennam’inı fakir ama mütevazi kadroya sahip Sheffield ile 3-1 mağlup etmişiz...
Ekli dosyayı görüntüle 83469
@Sherlock @Dosi @Araf @DarkLegenD
@MEnes ‘in Namağlup, lider ve kapitalist Tothennam’inı fakir ama mütevazi kadroya sahip Sheffield ile 3-1 mağlup etmişiz...
Yaptığım bazı transferlerin etkili olacağını düşünüyordum, öyle de oldu. Mutlu oldum bu galibiyetle. Cavani'nin kırmızı kart görmesi kötü etkilemiş tabii seni. Avukatını devreye sokup Cavani'nin maç sayısını indir istersen, sıkıntı yaşama, beş maç ceza yemiş.@Araf ne yaptın sen ya? İçine Guardiola filan mı kaçtı?
5-0 yenildik, bundan kötüsü olmamıştı be. 24. dakikada Cavani kırmızı kart gördü.
Yaptığım bazı transferlerin etkili olacağını düşünüyordum, öyle de oldu. Mutlu oldum bu galibiyetle. Cavani'nin kırmızı kart görmesi kötü etkilemiş tabii seni. Avukatını devreye sokup Cavani'nin maç sayısını indir istersen, sıkıntı yaşama, beş maç ceza yemiş.
Sokabilirsin büyük ihtimalle, çünkü maçta olmayacak. 90'ın üzerine çıkar büyük ihtimalle.Aynen geçtim iletişime avukatla.
Cezalı olduğu sürede antremana sokabiliyor muyuz?
Sokabilirsin büyük ihtimalle, çünkü maçta olmayacak. 90'ın üzerine çıkar büyük ihtimalle.
Muhtemelen de, cezasını indirirsen daha iyi olur. Nwakaeme gibi alternatifler de var elinde, sıkıntı yaşama.Aynen 5 maçta sonunda 93 olur.
Bakışların korkutuyor yiğidim 😂 ufaktan bir endişe vermiyor değilsin 😂Yarın Arsenal feci ezecek bizi ama yarını da atlatırsak en azından ilk 10 için şansımızı koruyacağız. Zaten haftalardır 5.liğe takıldık, ilerleme olmuyor bari ilk 10’u koruyalım zira bir hafta yenilince tepetaklak olmaya müsait bir yığılma var puan durumunda... @Sherlock
Bakışların korkutuyor yiğidim 😂 ufaktan bir endişe vermiyor değilsin 😂
Bu skor kabul edilemez, bunun etkileri çok ağır olacak. Defanstaki herkesi satacağım...@MEnes ‘in Namağlup, lider ve kapitalist Tothennam’inı fakir ama mütevazi kadroya sahip Sheffield ile 3-1 mağlup etmişiz...
İnşallah 😂Ev sahibinin yüzde 2 ekstra şansı oluyor ama deplasmanda olacağımız için hiç şans yok, %95 Arsenal alır %4,9 beraberlik diyelim. Mesela kaç gol atacağında, 4 mü 5 mi ona karar ver Şaka bir yana en azından bu aldığımız galibiyetle birlikte Arsenal maçındaki mağlubiyeti bile telafi etmiş olacağız o yüzden kaybedilecek bir şey yok maçı olacak, 3-1 ya da 4-1 gibi net bir Arsenal galibiyeti bekliyorum.
newcastle maçına kötü başladık 2 gol yedik 2 gol attıkmoderatöre 3-0 kaybettik rotasyonlu kadroda agresif hucum futbolu oynanmıyor