Yarın Arsenal feci ezecek bizi ama yarını da atlatırsak en azından ilk 10 için şansımızı koruyacağız. Zaten haftalardır 5.liğe takıldık, ilerleme olmuyor bari ilk 10’u koruyalım zira bir hafta yenilince tepetaklak olmaya müsait bir yığılma var puan durumunda... @Sherlock
Coin varsa kralsın, yoksa sıkıntı büyük.Rakip antrenman kampına girmiş malesef oradan kaybettik
Coin varsa kralsın, yoksa sıkıntı büyük.
en iyi oyucumu satışa çıkardım jorginhoyu senin için ucuzdur @sokak sanati @ArafBende var ama kullanmaya gerek duymadım.
Şike var inanmıyorum bu skora 😱Fav10 Ligi - 9. Hafta (23 Mayıs) Toplu Sonuçlar:
Ligin 9. haftası ilginç karşılaşmalara sahne oldu. Ligin flaş ekibi Sheffield United, sahasında Tottenham'ı 3-1'lik skorla mağlup etti ve haftanın sürprizine imza attı. Onun dışında Norwich City, ligdeki ilk galibiyetini elde etti.
Ekli dosyayı görüntüle 83487
Ekli dosyayı görüntüle 83488
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
@batuhankaralar Enler listesini yapacağım deyip beni kandırdı. Ben de intikam aldım. En iyi kaleci en iyi futbolcu alarak kendisine 0 puan aldırttım@Dosi hanım ne diyorsunuz bu iddialara...
Ucuz geldi aldım ve transfer listesine ekledim.
@Dosi hanım ne diyorsunuz bu iddialara...
Kendisini hazırlık maçında 3-0 yendim, çalınan puanlarımı geri verin bana ne@batuhankaralar Enler listesini yapacağım deyip beni kandırdı. Ben de intikam aldım. En iyi kaleci en iyi futbolcu alarak kendisine 0 puan aldırttım
Hazırlık maçında bilerek oyun verdik ki rahabete kapıl diye @SherlockKendisini hazırlık maçında 3-0 yendim, çalınan puanlarımı geri verin bana ne
Kendisini hazırlık maçında 3-0 yendim, çalınan puanlarımı geri verin bana ne
Hazırlık maçında bilerek oyun verdik ki rahabete kapıl diye @Sherlock