- Reaksiyon puanı
- 50,408
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
hayır ozan 2.bölümü ben izledim kaçırırmıyım hiç sadece yorumda bulunmamışım 🙂🙂Üçüncü bölüm çıktı ama ikinciyi daha kimse izlememiş. Diziyi beğenmiyor musunuz artık?
Bu arada dizinin IMDb puanı 0.1 puan daha artarak 8.5'e kadar yükseldi. (Biz başlarken 8.0 veya 8.1 idi)
@sürgünüm @Harunnn60 @Çiğdem- @destere @Ahmad
Oo niye bulunmamışsın biz de diyoruz kimse izlemedi. Üstelik tartışacak şeyler de vardı.hayır ozan 2.bölümü ben izledim kaçırırmıyım hiç sadece yorumda bulunmamışım 🙂🙂
3.bölümü izleyince yorumumu paylaşıcam hemen
çok pardon kimse biirşey yazmamıştı bende sessiz kaldımOo niye bulunmamışsın biz de diyoruz kimse izlemedi. Üstelik tartışacak şeyler de vardı.
ben ikinci sezona başlamadım dahaÜçüncü bölüm çıktı ama ikinciyi daha kimse izlememiş. Diziyi beğenmiyor musunuz artık?
Bu arada dizinin IMDb puanı 0.1 puan daha artarak 8.5'e kadar yükseldi. (Biz başlarken 8.0 veya 8.1 idi)
@sürgünüm @Harunnn60 @Çiğdem- @destere @Ahmad
Başlamayı düşünmüyor musun daha neredeyse yarı olacak?ben ikinci sezona başlamadım daha
başlarım, vikingsler bitti nasıl olsa iki güne fırtına gibi eseceğimBaşlamayı düşünmüyor musun daha neredeyse yarı olacak?
çocuk haklı bence herşey karşılıklı? madem telefonu istedin sende bir kere dokunmama izin ver diyorOtobüsdeki fırlama çocuğa ne diyorsun aynı @destere değil mi?
biraz hızlan dizi sıkmadan izlenebilen bir dizi ben bir günde üç bölüm birden bitirip arkadaşlara yetiştim@destere daha ikinci sezona geçmedim ben
bende izledim 4.bölümü bugün[HASHTAG]#OrphanBlack[/HASHTAG] S02 B02-03
Dizi iyi gidiyor 2 ve 3'ü yorumlayacaktim ama Sabah izlediğimden aj-klımd duzgun sahne kalmadıBirde üstüne gecenın bu saatinde 4.bölümü izleyince aklımdan uçtu remneneyse 2 ve 3'e dair hatırladiğim sahneler;
Alison'un sahneden düşmesi ve ölü gibi durması ilginçti.Bi an öldü sandım.Böyle sanma neden klon olmasından kaynaklanıyor heraldeKlondur kırılgandır diye düşündüm
Helena'ciğim nerelere düştün öyle yaa tez zamanda kurtulursun(bunun cevabını 4'te vericem)
Kira'nın babasınıda gördük.Ama yakiştiramadım Saraha o herifi nedense??? Kira'ya benzettim babasına
[HASHTAG]#OrphanBlack[/HASHTAG] S02 B04
İlk izleyen benim heralde
Helena sonunda kurtuldu o adamlarin içinden diye sevinirken adamlar Helanın yumurtalarını çaldı😱
Sarah yine maceralara atıldı ve peşine düşen Rachel'ın adamın eline düştü.Ama merak yok.Sister'ı Helena kurtardıSüper sahneydi yahu, Helena hiç ölmesin diğerleri pek umrumda değil gibi
Bu arada Helena ve Sarah'ın sarilma sahnesi süperdi.Nasıl çektiler onu kamera arkası görüntülerini istiyorum
Cosima vereme yakalandı kurtulamıcak gibiZaten diğeri kurtulamamiş
Alison resmen alkolik ilan edildi o da ordan tez zamanda kurtulur umarım
bende izledim 4.bölümü bugünhahaha @destere @gözlemci orphan black pompy takipmi ediyor acaba geçen haftalarda pompy bir senaryosunda benim yumurtalarımı çalıyordular öyle birşey yazmıstı daha orphan black yayınlanmamıstı bile bu bölümdede helenanın yumurtalarını çalıyorlar nasıl yanı şimdi orphan black senaristleri pompyden senaryomu çalıyor hahahserahın kocasında bişiler var sarah ona ofisin adını söyledikten sonra kocasının ifadesi hosuma gitmedi bliyormus gibi orayı geldi banahelena ve sarah umarım artık iyi bir ikili olurlar beraber hareket ederseler reytingler daha yükselir bence süper olur
@destere @sürgünüm @Ahmad @Harunnn60 @OzaN @gözlemci
2x4
Bölümü izleyenler kervanına ben de katıldım.
Yine aksiyon, gizem dolu güzel bir bölümdü.
Helena'nın sestrasını kurtardığı sahne harikaydı. Helena hep çıkıyor sürpriz olarak bir yerlerden ama hiç tahmin edemiyorum onun olduğunu.
@Çiğdem-'in dediği gibi Cal'da ben de tuhaflık hissettim Dyad adını söyledikten sonra.
Mrs. S neymiş öyle. Hiç yakışıyor mu kaç yaşında kadın?
Rachel ile ilgili gizemli bir şeyler var Sarah ve Helena el ele verip araştırmaya devam edebilirler.
9/10
Hahahahbende izledim 4.bölümü bugünhahaha @destere @gözlemci orphan black pompy takipmi ediyor acaba geçen haftalarda pompy bir senaryosunda benim yumurtalarımı çalıyordular öyle birşey yazmıstı daha orphan black yayınlanmamıstı bile bu bölümdede helenanın yumurtalarını çalıyorlar nasıl yanı şimdi orphan black senaristleri pompyden senaryomu çalıyor hahahserahın kocasında bişiler var sarah ona ofisin adını söyledikten sonra kocasının ifadesi hosuma gitmedi bliyormus gibi orayı geldi banahelena ve sarah umarım artık iyi bir ikili olurlar beraber hareket ederseler reytingler daha yükselir bence süper olur
@destere @sürgünüm @Ahmad @Harunnn60 @OzaN @gözlemci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?