yılmaz morgülün aynısıFelix dediğin heralde gay olan? Daha izlemedim nasıl bi tip ama sevişgen bi hali var gibiydiO yuzden gece izlemek en doğrusu
![]()
yılmaz morgülün aynısıFelix dediğin heralde gay olan? Daha izlemedim nasıl bi tip ama sevişgen bi hali var gibiydiO yuzden gece izlemek en doğrusu
![]()
Duymasın Felix bacın yoksa saçini başini yolaryılmaz morgülün aynısı![]()
@destere gözdesi o dilinden düşürmüyorDuymasın Felix bacın yoksa saçini başini yolarÖyle bi tip var onda
![]()
Her neyse Felix bunun evlatlık çocuklarının kıyafetlerini birbirine giydirdi orada sesli güldüm.alison olması lazım![]()
Her neyse Felix bunun evlatlık çocuklarının kıyafetlerini birbirine giydirdi orada sesli güldüm.
Kira(şebelek)bunun annesi olmadığını anladı o sahnede müthişti.![]()
Neler görüp okuyorum😱
hadi emreyi anladım o saklayabilir belki ama ben neden saklayayım beğeniyorum nevar bunda çokta normal birşeyşu kız dediğin kız ne kadarda benziyor saraha)))
ama tabiki bu iki çocuklu alison
ufak kız artık nasıl anladı kokudanmı renktenmi ben olsam karıştırırdım kesinlikle
@Çiğdem- joseph morgan kılıklı parlaklara bayılıyor, @xemrexxx de gül ağa kılıklı parlaklara bayılıyortercihleri çok benzer yönde ama söze gelince bana kakalamaya çalışıyorlar topkekleri
onları anlayışla karşılıyorum açık vermek istemiyorlar, pisikolojideki yadsıma ve inkar kavramları içiçe girmiş arkadaşlarda![]()
Yetiş bize, yetişince durursun.Bugün izlemeye başladımÇok beğendim
![]()
Şimdi 4. bölümü izliycemYetiş bize, yetişince durursun.![]()
bence de çok güzel bi dizi ....izlemeye devamBugün izlemeye başladımÇok beğendim
![]()
sende biliyorsun pek düzgün bişeye benzemiyorda o yüzden inkar ediyorsunhadi emreyi anladım o saklayabilir belki ama ben neden saklayayım beğeniyorum nevar bunda çokta normal birşey![]()
Şimdi 4. bölümü izliycemSiz 5. bölümü mü bitirdiniz?
Sade ben 5. bölüme geçtim diğer arkadaşlar da bu gece geçecekler sanırım. 5'te durabilirsin.Şimdi 4. bölümü izliycemSiz 5. bölümü mü bitirdiniz?
Medcezir ve Okan var nasıl izleyeceğim bu saatde?sende biliyorsun pek düzgün bişeye benzemiyorda o yüzden inkar ediyorsun
emrenin gül ağaya aşık olması neyse ? seninde Ellen DeGeneres tipi bişeye aşık olman aynı şey)
kenan imirzalıoğlu gibi bişey bulsaydın zaten açıkça söylerdin
5. bölüme geçiş yaptım![]()
Medcezir ve Okan var nasıl izleyeceğim bu saatde?