Önemli olan görsellik mi yoksa ortaya konulan işin kalite ve başarısı mı..?
her zaman için kalite ön plandadır ? ama o kaliteyi muhteşem bir görsellikle süslersen tadından doyum olmaz
Önemli olan görsellik mi yoksa ortaya konulan işin kalite ve başarısı mı..?
ayol herşeyi geçtim gece karanlığında şapka takan birisi normal olabilirmitavırlar ve hareketlerin güzelliğe olumlu veya olumsuz yönde çok katkısı var bu kızın hareketleri hal ve tavrı güzelliğine güzellik katıyor
ben o sırada helenanın kıvrımlarına dalmıştım
yüzüktemi vardı ?
dizide sona doğru bitime kaç dakika kaldı diye bakıyorsan eğer son sahneleri kaçırman normal
Zaten bunun ayrımını yapamayan bir izleyiciden ne beklenebilir ki..?her zaman için kalite ön plandadır ? ama o kaliteyi muhteşem bir görsellikle süslersen tadından doyum olmaz
cnm sende tam adamına diyorsun yanıZaten bunun ayrımını yapamayan bir izleyiciden ne beklenebilir ki..?
Yok benim lafım meclisden dışarı.cnm sende tam adamına diyorsun yanı
hayır bunu demiyorum güzellikmi verilen emekmi diyorsunya sorduğun kişiye bakYok benim lafım meclisden dışarı.
1'inci bölüm dışında +18 @destere'lik sahneler göremedik,diziyi bırakmadığına göre kaliteden anlıyor arkadaş.hayır bunu demiyorum güzellikmi verilen emekmi diyorsunya sorduğun kişiye bak
hahahah yok o sahneden dolayı diğer bölümleri takip ediyormuş elbet birinde çıkıcak diye izlemeye başlamış öyle diyodu1'inci bölüm dışında +18 @destere'lik sahneler göremedik,diziyi bırakmadığına göre kaliteden anlıyor arkadaş.
umut fakirin ekmeğidir hikayesi.hahahah yok o sahneden dolayı diğer bölümleri takip ediyormuş elbet birinde çıkıcak diye izlemeye başlamış öyle diyodu
Gece izle diyorsun?Aile ortamında izlenecek gibi değil,bildiğin anadan doğma.
hayır bunu demiyorum güzellikmi verilen emekmi diyorsunya sorduğun kişiye bak
Gece izle diyorsun?
Vazgeçtim dizide gay ilişkide var gece izlemelik bu dizi
hemşerimi kendine benzetmeemeğe saygımız var ama yemekte tatlı olmalı
vitamini bol bir yemekmi damağa hitap eden bir yemekmi diye sordu @sürgünüm ? bende her ikisi olsun dedim
Aynen.Gece izle diyorsun?
Vazgeçtim dizide gay ilişkide var gece izlemelik bu dizi
hahahah yok o sahneden dolayı diğer bölümleri takip ediyormuş elbet birinde çıkıcak diye izlemeye başlamış öyle diyodu
Diziye başlamadan sormuştum sana aksiyon ve +18'lik sahneler varmı diye!bekliyoruzda nafile çaba ?
Felix dediğin heralde gay olan? Daha izlemedim nasıl bi tip ama sevişgen bi hali var gibiydi O yuzden gece izlemek en doğrusuAynen.
Bu arada Felix'i kimse beğenmemesine rağmen ben çok tuttum.
Diziye başlamadan sormuştum sana aksiyon ve +18'lik sahneler varmı diye!
Sende ilk bölümdeki sahneyi izlemiş olmalısın ki var demiştin.Noldu..?