Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

İlk iki bölümü izledim

Orphan Black, bilim kurguyu ve polisiyeyi hunharca harmanlamış.kendince bir sorusu olan ve bunu belirli bir tempoda anlatan güzel bir dizi.

Hızlı temposu ve iyi oyunculuğu ile genel anlamda başarılı buldum.Konusu ilginç ve sürükleyici bir yapısı var.

Dizi içinde küfür,Gay muhabbetleri,cinsellik ve şiddet,kan,ölüm tarzı unsurlardan bol bol var.:)

Şiddetle öneriyorum, bilim kurguya mesafeli olmama rağmen bayıldım.

Sonuç olarak sıkılmadan kendini izlettiren heyecanı dozunda güzel bir aksiyon dizisi.

7/10

@OzaN @Forumdash @destere

yorumun muhteşem

diziyi beğenmene sevindim umarım dizi aynı tempoda aynı güzellikte gider ..

şanslıyız daha izleyecek bir çok bölüm hazırda bekliyor boş günlerimizde ilaç gibi gelir :)

dün başlamıştım ben @destere ısrarı üzerine :D ilk 2 bölümü izlemiştim bu sabahta 3 ve 4 bölümleri izledim ilk 2 bölüm heyecanı azdı bence ama 3.bölümü çok beğendim 4.bölümde iyiydi izleyecek arkadaşlar ilk 2 bölümde sıkılabilir ama brakmasınlar 3.bölümden itibaren çok sürükleyici ve güzel bir hal alıyor dizi bugün yada yarın bitiririm belkide ilk sezonu :Z

çok hızlısın :))

O çok zor ya herkese farklı saat uyuyor. Kimisi gece izliyor kimisi gündüz ortak bir saat ayarlaması zor. :):)

ortak saat uymazda ortak bir günde anlaşmak mümkün :)

4. bölümü izleyenler için diyorum :)

bölüm başında ufak çocuğun kan izlerine bsarak vıcık vıcık çıplak ayakla ilerleyişini izledikten sonra gidip ellerimii ayaklarımı yıkadım :))
@sürgünüm @Çiğdem-

bölüm başında ufak çocuğun kan izlerine bsarak vıcık vıcık çıplak ayakla ilerleyişini izledikten sonra gidip ellerimii ayaklarımı yıkadım :))
@sürgünüm @Çiğdem-
Gece izledikten sonra okurum.:) 5'inci bölüme başlama hemen yarın birlikte izler yorumlaşırz.:)

1x4

Bence bu bölüm diğer bölümlerden de daha iyiydi. Heyecan dozunu arttırmışlar. :)

Geçen bölümün sonundaki kadının da bizim klonlardan olduğunu anlamamışım. Anlayınca daha bölümün başında ufak çaplı şok yaşadım. :D

Helena karakteri heyecan ve merak getirdi diziye ama öldürmek isteme sebebi çok da ilginç bir şey değilmiş. Bölümün sonunda sokakta bulunması yine başlarına iş açabilir Beth ve diğerlerinin.

Sarah'ın klonluğun faydalarından yararlanıp Alison'u Kira'yla buluşmaya göndermesi iyiydi. Kira'nın annesi olmadığını anlaması şaşırttı ama akıllı kızmış sorun olmayacak gibi. :):)

Her şey tam ayarında gidiyor bence, severek izliyoruz. :):)

9/10

Güzel dizi mi? (b) Hiç izlemedim bu diziyi :bhr:
Yorumları okuman yeterli başlayan bırakamıyor. :D

1x4

Bence bu bölüm diğer bölümlerden de daha iyiydi. Heyecan dozunu arttırmışlar. :)

Geçen bölümün sonundaki kadının da bizim klonlardan olduğunu anlamamışım. Anlayınca daha bölümün başında ufak çaplı şok yaşadım. :D

Helena karakteri heyecan ve merak getirdi diziye ama öldürmek isteme sebebi çok da ilginç bir şey değilmiş. Bölümün sonunda sokakta bulunması yine başlarına iş açabilir Beth ve diğerlerinin.

Sarah'ın klonluğun faydalarından yararlanıp Alison'u Kira'yla buluşmaya göndermesi iyiydi. Kira'nın annesi olmadığını anlaması şaşırttı ama akıllı kızmış sorun olmayacak gibi. :):)

Her şey tam ayarında gidiyor bence, severek izliyoruz. :):)

9/10

Yorumları okuman yeterli başlayan bırakamıyor. :D
Evet şimdi okudum yorumları.merak ettim diziyi :Z yarın ben de başlarım izlemeye :X

@sürgünüm @Çiğdem-
bugün bende 4.bölüm izledim 5.bölüme henüz bakmadım ilk 4 bölüm içinde en beğendiğim bölüm 3.bölümdü kesinlikle :D sen diziden fazla etkilenmişsin birisi camdan atarsa kendini onuda uygula bence :kiki::kiki:

bugün bende 4.bölüm izledim 5.bölüme henüz bakmadım ilk 4 bölüm içinde en beğendiğim bölüm 3.bölümdü kesinlikle :D sen diziden fazla etkilenmişsin birisi camdan atarsa kendini onuda uygula bence :kiki::kiki:

atlayan sarahsa altta beklerim :) çok etkileniyorum diziden :)

3 ve 4.Bölüm izledim.

Dizi gayet güzel zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ama 5-10 dk da bir saat bakmanız için size 3-5 saniyelik sıkıcı yerler veriyorlar..

Oyunculuk gayet güzel ben zaten dizi izlerken sadece izlerim mantık aramam eğer sizde bunları yapıyorsanız gayet güzel onun dışında mantık arayan arkadaşlara sesleniyorum yanlış yerdesiniz yukarda zaten film konusunda bilim-kurgu yazıyor.:)

8/10

3 ve 4.Bölüm izledim.

Dizi gayet güzel zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz ama 5-10 dk da bir saat bakmanız için size 3-5 saniyelik sıkıcı yerler veriyorlar..

Oyunculuk gayet güzel ben zaten dizi izlerken sadece izlerim mantık aramam eğer sizde bunları yapıyorsanız gayet güzel onun dışında mantık arayan arkadaşlara sesleniyorum yanlış yerdesiniz yukarda zaten film konusunda bilim-kurgu yazıyor.:)

8/10

kız hayellerimizi süslüyor her karakteri canlandırışıyla mükemmel oyunculuk sergiliyor, tatianayı bulmuşumki mantıkla ne işim olur :))

acaba klonların orjinali sarah mı ??
paul konusunda ben pek şüphelenmedim sıradan biri gibi ?

kız hayellerimizi süslüyor her karakteri canlandırışıyla mükemmel oyunculuk sergiliyor, tatianayı bulmuşumki mantıkla ne işim olur :))

acaba klonların orjinali sarah mı ??
paul konusunda ben pek şüphelenmedim sıradan biri gibi ?
tumblr_mltiarmnCc1qa1li4o10_r1_250.gif
tumblr_mltiarmnCc1qa1li4o5_r1_250.gif
tumblr_mltiarmnCc1qa1li4o6_r1_250.gif

tumblr_mltiarmnCc1qa1li4o7_r1_250.gif
tumblr_mltiarmnCc1qa1li4o4_r1_250.gif
tumblr_mltiarmnCc1qa1li4o8_r1_250.gif