bende 4.bölüme kadar izledim 5.bölüme bakmadım henüz o sarışın kızı bölüm sonunda bir adam aldı o adam olucaktır büyük ihtimal bunların başında olan 🙄🙄🙄
bende 4.bölüme kadar izledim 5.bölüme bakmadım henüz o sarışın kızı bölüm sonunda bir adam aldı o adam olucaktır büyük ihtimal bunların başında olan 🙄🙄🙄
Bana hiç öyle bir izlenim vermedi. Sanki her şeyden habersiz gibi.
Aynen.Bende orda kaldım Helena'yı alana Paul veya adamları olabilir diye düşünüyorum.bende 4.bölüme kadar izledim 5.bölüme bakmadım henüz o sarışın kızı bölüm sonunda bir adam aldı o adam olucaktır büyük ihtimal bunların başında olan 🙄🙄🙄
Eğer gerçekten öyleyse işler karışır ama sanmıyorum. Bana yolda rastlamış sıradan bir adam gibi geldi bence polise gidecek ve başlarına o şekilde iş açacak.Aynen.Bende orda kaldım Helena'yı alana Paul veya adamları olabilir diye düşünüyorum.
siyah gözlüklü şapkalı hali muhteşemdi kırık bir almanca ingilizce karışımı şive kıza daha bir sempati katmıştı
paul değildiki helenayı arabaya alan
ben paul demedimki paulun adamları falanda değildi helenayı arabaya alan adam öyle basit birisi değildi bence boyundan posundan gizeminden belli bunların başında olan kişi yada olan kişinin adamıAynen.Bende orda kaldım Helena'yı alana Paul veya adamları olabilir diye düşünüyorum.
Hatırlatırım True Detective'de Lisa'yı da sıradan bir kız olarak tandıık ama Martin'n başına ne işler açtı.Bana hiç öyle bir izlenim vermedi. Sanki her şeyden habersiz gibi.
nasıl sıradan biri olsunkı adam gulyabani gibiydi ürküttü beni bunların başında olan kişi yada onun adamıdır ama onla alakalı büyük ihtimalEğer gerçekten öyleyse işler karışır ama sanmıyorum. Bana yolda rastlamış sıradan bir adam gibi geldi bence polise gidecek ve başlarına o şekilde iş açacak.
Çok dikkat etmemişim herhalde bana sıradan geldi. Özetinde gösterir büyük ihtimal tekrar daha dikkatli bakarım o zaman.nasıl sıradan biri olsunkı adam gulyabani gibiydi ürküttü beni bunların başında olan kişi yada onun adamıdır ama onla alakalı büyük ihtimal
Hatırlatırım True Detective'de Lisa'yı da sıradan bir kız olarak tandık ama Martin'n başına ne işler açtı.
benim favori oyuncum gözlüklü kron D sondan üçüncü olan elinde kitap kağıtları var o karakter sarahtan daha iyi seçilmiş bence
Bütün karakterleride başarıyla canlandırıyor hayran olmamak mümkün değil.benim favori oyuncum gözlüklü kron D sondan üçüncü olan elinde kitap kağıtları var o karakter sarahtan daha iyi seçilmiş bence
Çok dikkat etmemişim herhalde bana sıradan geldi. Özetinde gösterir büyük ihtimal tekrar daha dikkatli bakarım o zaman.
Belli olmaz tabii kesin konuşmuyorum zaten.
Bütün karakterleride başarıyla canlandırıyor hayran olmamak mümkün değil.
Benim ilk tercihimde Sarah
4'üncü bölümün en güzel sahnelerinden biride Şebelek'ti.
4.bölümün son kısmını tekrar bakarsan eğer adam arabayla durmuş helenayı bekliyor helena düşünce çalıstırıyo arabayı sonra parmağında siyah değişik bir yüzük var simgesi falan arkadanda gizemli bir görüntüsü var adamın giyimi şapkası falan
yüzüğünü özellikle gösterdiler dikkatle bakarsanız değişik bir simgesi vardısarah içlerinde en sempatik ve en güzel olanı bencede
evet tesadüfen geçermiş gibi bir hali yoktu zamanında orda bulunması gerekiyormuş gibiydi bencede o vatandaşta bişeyler var..
Güzellik bakanın gözündedir. Elma elma yanakları, elf çenesi olan güzel şirin bir insan.sarah içlerinde en sempatik ve en güzel olanı bencede
evet tesadüfen geçermiş gibi bir hali yoktu zamanında orda bulunması gerekiyormuş gibiydi bencede o vatandaşta bişeyler var..
Şimdi baktım evet gizemli biriymiş. Nasıl dikkat etmediysem, herhalde bölüm bitiyor diye konsantrasyonu kaybettim.4.bölümün son kısmını tekrar bakarsan eğer adam arabayla durmuş helenayı bekliyor helena düşünce çalıstırıyo arabayı sonra parmağında siyah değişik bir yüzük var simgesi falan arkadanda gizemli bir görüntüsü var adamın giyimi şapkası falan
yüzüğünü özellikle yakın plana almışlar değişik bir simgesi var üstünde ona takıldı hemen benin gözüm sanırım bayan olmanın faydaları yanı çok ince ayrıntıları görebiliyoruzŞimdi baktım evet gizemli biriymiş. Nasıl dikkat etmediysem, herhalde bölüm bitiyor diye konsantrasyonu kaybettim.
Güzellik bakanın gözündedir. Elma elma yanakları, elf çenesi olan güzel şirin bir insan.
Ekli dosyayı görüntüle 32673
yüzüğünü özellikle yakın plana almışlar değişik bir simgesi var üstünde ona takıldı hemen benin gözüm sanırım bayan olmanın faydaları yanı çok ince ayrıntıları görebiliyoruz
Şimdi baktım evet gizemli biriymiş. Nasıl dikkat etmediysem, herhalde bölüm bitiyor diye konsantrasyonu kaybettim.
Önemli olan görsellik mi yoksa ortaya konulan işin kalite ve başarısı mı..?tavırlar ve hareketlerin güzelliğe olumlu veya olumsuz yönde çok katkısı var bu kızın hareketleri hal ve tavrı güzelliğine güzellik katıyor
ben o sırada helenanın kıvrımlarına dalmıştım
yüzüktemi vardı ?
dizide sona doğru bitime kaç dakika kaldı diye bakıyorsan eğer son sahneleri kaçırman normal