Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

Paul herşeyin içinde klonları yapanlardan biri olduğunu düşünüyorum. @OzaN @destere @Çiğdem-
bende 4.bölüme kadar izledim 5.bölüme bakmadım henüz o sarışın kızı bölüm sonunda bir adam aldı o adam olucaktır büyük ihtimal bunların başında olan 🙄🙄🙄

tumblr_mltiarmnCc1qa1li4o10_r1_250.gif
tumblr_mltiarmnCc1qa1li4o5_r1_250.gif
tumblr_mltiarmnCc1qa1li4o6_r1_250.gif

tumblr_mltiarmnCc1qa1li4o7_r1_250.gif
tumblr_mltiarmnCc1qa1li4o4_r1_250.gif
tumblr_mltiarmnCc1qa1li4o8_r1_250.gif

siyah gözlüklü şapkalı hali muhteşemdi kırık bir almanca ingilizce karışımı şive kıza daha bir sempati katmıştı :)

bende 4.bölüme kadar izledim 5.bölüme bakmadım henüz o sarışın kızı bölüm sonunda bir adam aldı o adam olucaktır büyük ihtimal bunların başında olan 🙄🙄🙄

paul değildiki helenayı arabaya alan :)

siyah gözlüklü şapkalı hali muhteşemdi kırık bir almanca ingilizce karışımı şive kıza daha bir sempati katmıştı :)

paul değildiki helenayı arabaya alan :)
Aynen.Bende orda kaldım Helena'yı alana Paul veya adamları olabilir diye düşünüyorum.:)
ben paul demedimki paulun adamları falanda değildi helenayı arabaya alan adam öyle basit birisi değildi bence boyundan posundan gizeminden belli bunların başında olan kişi yada olan kişinin adamı :bhr::bhr:

Eğer gerçekten öyleyse işler karışır ama sanmıyorum. Bana yolda rastlamış sıradan bir adam gibi geldi bence polise gidecek ve başlarına o şekilde iş açacak. :)
nasıl sıradan biri olsunkı adam gulyabani gibiydi ürküttü beni :kiki::kiki: bunların başında olan kişi yada onun adamıdır ama onla alakalı büyük ihtimal :D

nasıl sıradan biri olsunkı adam gulyabani gibiydi ürküttü beni :kiki::kiki: bunların başında olan kişi yada onun adamıdır ama onla alakalı büyük ihtimal :D
Çok dikkat etmemişim herhalde bana sıradan geldi. :D Özetinde gösterir büyük ihtimal tekrar daha dikkatli bakarım o zaman. :D

Hatırlatırım True Detective'de Lisa'yı da sıradan bir kız olarak tandık ama Martin'n başına ne işler açtı.:)

Belli olmaz tabii kesin konuşmuyorum zaten. :D

benim favori oyuncum gözlüklü kron D sondan üçüncü olan elinde kitap kağıtları var o karakter sarahtan daha iyi seçilmiş bence
Bütün karakterleride başarıyla canlandırıyor hayran olmamak mümkün değil.

Benim ilk tercihimde Sarah

4'üncü bölümün en güzel sahnelerinden biride Şebelek'ti.:)

Çok dikkat etmemişim herhalde bana sıradan geldi. :D Özetinde gösterir büyük ihtimal tekrar daha dikkatli bakarım o zaman. :D

Belli olmaz tabii kesin konuşmuyorum zaten. :D

4.bölümün son kısmını tekrar bakarsan eğer adam arabayla durmuş helenayı bekliyor helena düşünce çalıstırıyo arabayı sonra parmağında siyah değişik bir yüzük var simgesi falan arkadanda gizemli bir görüntüsü var adamın giyimi şapkası falan :bhr::bhr:

Bütün karakterleride başarıyla canlandırıyor hayran olmamak mümkün değil.

Benim ilk tercihimde Sarah

4'üncü bölümün en güzel sahnelerinden biride Şebelek'ti.:)

sarah içlerinde en sempatik ve en güzel olanı bencede:)

4.bölümün son kısmını tekrar bakarsan eğer adam arabayla durmuş helenayı bekliyor helena düşünce çalıstırıyo arabayı sonra parmağında siyah değişik bir yüzük var simgesi falan arkadanda gizemli bir görüntüsü var adamın giyimi şapkası falan :bhr::bhr:

evet tesadüfen geçermiş gibi bir hali yoktu zamanında orda bulunması gerekiyormuş gibiydi bencede o vatandaşta bişeyler var..

evet tesadüfen geçermiş gibi bir hali yoktu zamanında orda bulunması gerekiyormuş gibiydi bencede o vatandaşta bişeyler var..
yüzüğünü özellikle gösterdiler dikkatle bakarsanız değişik bir simgesi vardı :):)

Güzellik bakanın gözündedir. Elma elma yanakları, elf çenesi olan güzel şirin bir insan.

795cc140b58bbf852a48ae602a1544b1.jpg

Şimdi baktım evet gizemli biriymiş. Nasıl dikkat etmediysem, herhalde bölüm bitiyor diye konsantrasyonu kaybettim. :):)

Şimdi baktım evet gizemli biriymiş. Nasıl dikkat etmediysem, herhalde bölüm bitiyor diye konsantrasyonu kaybettim. :):)
yüzüğünü özellikle yakın plana almışlar değişik bir simgesi var üstünde ona takıldı hemen benin gözüm sanırım bayan olmanın faydaları yanı çok ince ayrıntıları görebiliyoruz :kiki::kiki:

Güzellik bakanın gözündedir. Elma elma yanakları, elf çenesi olan güzel şirin bir insan.

Ekli dosyayı görüntüle 32673

tavırlar ve hareketlerin güzelliğe olumlu veya olumsuz yönde çok katkısı var bu kızın hareketleri hal ve tavrı güzelliğine güzellik katıyor :)

yüzüğünü özellikle yakın plana almışlar değişik bir simgesi var üstünde ona takıldı hemen benin gözüm sanırım bayan olmanın faydaları yanı çok ince ayrıntıları görebiliyoruz :kiki::kiki:

ben o sırada helenanın kıvrımlarına dalmıştım :)

yüzüktemi vardı ?

dizide sona doğru bitime kaç dakika kaldı diye bakıyorsan eğer son sahneleri kaçırman normal:)

tavırlar ve hareketlerin güzelliğe olumlu veya olumsuz yönde çok katkısı var bu kızın hareketleri hal ve tavrı güzelliğine güzellik katıyor :)

ben o sırada helenanın kıvrımlarına dalmıştım :)

yüzüktemi vardı ?

dizide sona doğru bitime kaç dakika kaldı diye bakıyorsan eğer son sahneleri kaçırman normal:)
Önemli olan görsellik mi yoksa ortaya konulan işin kalite ve başarısı mı..?