Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

Sarah,Beth,Katja,Alison ve Helena Felix çocuklarını bakmak için klonlardan birinin evine gitmişti o kızı ismi neydi? @destere @Çiğdem-

Şu kız

tumblr_mltiarmnCc1qa1li4o10_r1_250.gif

Sarah,Beth,Katja,Alison ve Helena Felix çocuklarını bakmak için klonlardan birinin evine gitmişti o kızı ismi neydi? @destere @Çiğdem-

Şu kız

tumblr_mltiarmnCc1qa1li4o10_r1_250.gif

şu kız dediğin kız ne kadarda benziyor saraha :))))

ama tabiki bu iki çocuklu alison :)

Her neyse Felix bunun evlatlık çocuklarının kıyafetlerini birbirine giydirdi orada sesli güldüm.:)

Kira(şebelek)bunun annesi olmadığını anladı o sahnede müthişti.:)

ufak kız artık nasıl anladı kokudanmı renktenmi ben olsam karıştırırdım kesinlikle :)

Neler görüp okuyorum😱

@Çiğdem- joseph morgan kılıklı parlaklara bayılıyor, @xemrexxx de gül ağa kılıklı parlaklara bayılıyor :) tercihleri çok benzer yönde ama söze gelince bana kakalamaya çalışıyorlar topkekleri :)
onları anlayışla karşılıyorum açık vermek istemiyorlar, pisikolojideki yadsıma ve inkar kavramları içiçe girmiş arkadaşlarda :)

Son düzenleme:
şu kız dediğin kız ne kadarda benziyor saraha :))))

ama tabiki bu iki çocuklu alison :)

ufak kız artık nasıl anladı kokudanmı renktenmi ben olsam karıştırırdım kesinlikle :)

@Çiğdem- joseph morgan kılıklı parlaklara bayılıyor, @xemrexxx de gül ağa kılıklı parlaklara bayılıyor :) tercihleri çok benzer yönde ama söze gelince bana kakalamaya çalışıyorlar topkekleri :)
onları anlayışla karşılıyorum açık vermek istemiyorlar, pisikolojideki yadsıma ve inkar kavramları içiçe girmiş arkadaşlarda :)
hadi emreyi anladım o saklayabilir belki ama ben neden saklayayım beğeniyorum nevar bunda çokta normal birşey :Z:Z:Z

1x5

Yine heyecan dolu iyi bir bölümdü. :)

Devamını izledikten sonra okursunuz. :):)

sürgünüm haklı çıktı hem de hemen bu bölümde. 😱 Bravo valla ben hiç şüphelenmemiştim. :D

Casus işinin ortaya çıkması işleri bir kez daha karıştırdı. Sürekli bir gizem, merak unsuru var bu kadarını hiç beklemiyordum bu diziden. :):)

Alison'un casusu muhtemelen kocası eğer bir ters köşe durumu yoksa. Bunca zamandır farketmedi de yeni mi farketti?

Bizim biyologun casusu kim? Onun hayatını pek göstermiyor. :)

Asıl önemli soru bunları öldürmek isteyenlerle gözetleyenler farklı kişiler mi? Eğer aynı kişilerse kolayca öldürebilirler?

Beth'in polislik kariyeri o kadar kolay mı bitti ya? (b)

Vic de farklı işler açabilir. Hiç sevmiyorum o karakteri. Çok cahil keşke ölse. :D

Bu arada Mrs. S'te de bir şeyler var. Sanki o adamdaki yüzükten gördüm. Muhtemelen o da birileriyle çalışıyor.

8/10

hadi emreyi anladım o saklayabilir belki ama ben neden saklayayım beğeniyorum nevar bunda çokta normal birşey :Z:Z:Z
sende biliyorsun pek düzgün bişeye benzemiyorda o yüzden inkar ediyorsun :)

emrenin gül ağaya aşık olması neyse ? seninde Ellen DeGeneres tipi bişeye aşık olman aynı şey :))

kenan imirzalıoğlu gibi bişey bulsaydın zaten açıkça söylerdin :)

Şimdi 4. bölümü izliycem :) Siz 5. bölümü mü bitirdiniz?

5. bölüme geçiş yaptım :)

sende biliyorsun pek düzgün bişeye benzemiyorda o yüzden inkar ediyorsun :)

emrenin gül ağaya aşık olması neyse ? seninde Ellen DeGeneres tipi bişeye aşık olman aynı şey :))

kenan imirzalıoğlu gibi bişey bulsaydın zaten açıkça söylerdin :)

5. bölüme geçiş yaptım :)
Medcezir ve Okan var nasıl izleyeceğim bu saatde?