yılmaz morgülün aynısıFelix dediğin heralde gay olan? Daha izlemedim nasıl bi tip ama sevişgen bi hali var gibiydi O yuzden gece izlemek en doğrusu
yılmaz morgülün aynısıFelix dediğin heralde gay olan? Daha izlemedim nasıl bi tip ama sevişgen bi hali var gibiydi O yuzden gece izlemek en doğrusu
Duymasın Felix bacın yoksa saçini başini yolar Öyle bi tip var ondayılmaz morgülün aynısı
@destere gözdesi o dilinden düşürmüyorDuymasın Felix bacın yoksa saçini başini yolar Öyle bi tip var onda
Her neyse Felix bunun evlatlık çocuklarının kıyafetlerini birbirine giydirdi orada sesli güldüm.alison olması lazım
Her neyse Felix bunun evlatlık çocuklarının kıyafetlerini birbirine giydirdi orada sesli güldüm.
Kira(şebelek)bunun annesi olmadığını anladı o sahnede müthişti.
Neler görüp okuyorum😱
hadi emreyi anladım o saklayabilir belki ama ben neden saklayayım beğeniyorum nevar bunda çokta normal birşeyşu kız dediğin kız ne kadarda benziyor saraha )))
ama tabiki bu iki çocuklu alison
ufak kız artık nasıl anladı kokudanmı renktenmi ben olsam karıştırırdım kesinlikle
@Çiğdem- joseph morgan kılıklı parlaklara bayılıyor, @xemrexxx de gül ağa kılıklı parlaklara bayılıyor tercihleri çok benzer yönde ama söze gelince bana kakalamaya çalışıyorlar topkekleri
onları anlayışla karşılıyorum açık vermek istemiyorlar, pisikolojideki yadsıma ve inkar kavramları içiçe girmiş arkadaşlarda
Yetiş bize, yetişince durursun.Bugün izlemeye başladım Çok beğendim
Şimdi 4. bölümü izliycem Siz 5. bölümü mü bitirdiniz?Yetiş bize, yetişince durursun.
bence de çok güzel bi dizi ....izlemeye devamBugün izlemeye başladım Çok beğendim
sende biliyorsun pek düzgün bişeye benzemiyorda o yüzden inkar ediyorsunhadi emreyi anladım o saklayabilir belki ama ben neden saklayayım beğeniyorum nevar bunda çokta normal birşey
Şimdi 4. bölümü izliycem Siz 5. bölümü mü bitirdiniz?
Sade ben 5. bölüme geçtim diğer arkadaşlar da bu gece geçecekler sanırım. 5'te durabilirsin.Şimdi 4. bölümü izliycem Siz 5. bölümü mü bitirdiniz?
Medcezir ve Okan var nasıl izleyeceğim bu saatde?sende biliyorsun pek düzgün bişeye benzemiyorda o yüzden inkar ediyorsun
emrenin gül ağaya aşık olması neyse ? seninde Ellen DeGeneres tipi bişeye aşık olman aynı şey )
kenan imirzalıoğlu gibi bişey bulsaydın zaten açıkça söylerdin
5. bölüme geçiş yaptım
Medcezir ve Okan var nasıl izleyeceğim bu saatde?