Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

sende biliyorsun pek düzgün bişeye benzemiyorda o yüzden inkar ediyorsun :)

emrenin gül ağaya aşık olması neyse ? seninde Ellen DeGeneres tipi bişeye aşık olman aynı şey :))

kenan imirzalıoğlu gibi bişey bulsaydın zaten açıkça söylerdin :)

5. bölüme geçiş yaptım :)
Ben de şimdi 4`ü izliycem birazdan 5. bölümü izlerim.Size yetiştim :Z
Sade ben 5. bölüme geçtim diğer arkadaşlar da bu gece geçecekler sanırım. 5'te durabilirsin. :):)
Tamam :)

sende biliyorsun pek düzgün bişeye benzemiyorda o yüzden inkar ediyorsun :)

emrenin gül ağaya aşık olması neyse ? seninde Ellen DeGeneres tipi bişeye aşık olman aynı şey :))

kenan imirzalıoğlu gibi bişey bulsaydın zaten açıkça söylerdin :)

5. bölüme geçiş yaptım :)
senin o parlak deyip beğenmediğin adamlar avrupanın en ünlü ve en çok hayran kitlesine sahip olan oyuncuları sen açık şekilde kıskanıyorsun :):)

senin o parlak deyip beğenmediğin adamlar avrupanın en ünlü ve en çok hayran kitlesine sahip olan oyuncuları sen açık şekilde kıskanıyorsun :):)

işte o kısım beni hep hayretler içinde bırakmıştır nerde bir yumoş var hep hayran kitlesi kum gibi peşinde koşturuyor :)

bülen ersoy, serdar toptaç, kuşum aydın hayran kitleleri bunlarda ne bulupta takip eder çözemedm onları kıskanan kıskansın benden uzak olsunlar:)

Benim gündüz izleme şansım yok gece izleyeceğim.:)

sanırım her gece çift bölüm i<liyorsun bizi geçeceksin gibi :)

@Ahmad da bir günde 4 bölüm bitirmiş hızlısınız bayağı :))

işte o kısım beni hep hayretler içinde bırakmıştır nerde bir yumoş var hep hayran kitlesi kum gibi peşinde koşturuyor :)

bülen ersoy, serdar toptaç, kuşum aydın hayran kitleleri bunlarda ne bulupta takip eder çözemedm onları kıskanan kıskansın benden uzak olsunlar:)

Aynen. Akşamada 2 bölüm daha izlenecek çok dizim var.Sırada black sails var.

cinsiyetle alakalı bir durum galiba senin benim beğendiğim oyuncuları sevmediğin gibi bende sizlerin beğendiği kadın oyuncuları sevmiyorum :):) kıskançlık demiyelimde ozaman cinsiyet gereği olusuyor diyelim sonucta karşı cinslere ilgi duymamız ve kendi cinslerimize gıcık olmamız gayet normal bir durum bence :kiki::kiki:

cinsiyetle alakalı bir durum galiba senin benim beğendiğim oyuncuları sevmediğin gibi bende sizlerin beğendiği kadın oyuncuları sevmiyorum :):) kıskançlık demiyelimde ozaman cinsiyet gereği olusuyor diyelim sonucta karşı cinslere ilgi duymamız ve kendi cinslerimize gıcık olmamız gayet normal bir durum bence :kiki::kiki:

madem öyle diyorsun öyle olsun ama benim saydığım isimler pek kıskanılacak cinsten değil :)

Duymasın Felix bacın yoksa saçini başini yolar:F Öyle bi tip var onda:F:F

Tatiana%20Maslany%20fromOrphan%20Black.jpg

bu sahneler bir kez çıktı başka yok bundan :)

Niye ya ?

diziyi şaapıyoruz yani değerlendiriyoruz :)

hocam söylerdi resimlerle anlatım hafızayı daha çok çalıştırırmış güçlendirirmiş öff ne biçim olurmuş hafıza :))
görsel anlatım denir ona :D evet o konuda haklısın ama senin hafıza çoktan bozulmuş bence
hocan kimse eğer sana kötü örnek olmuş :kiki::kiki: