Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

Sarah,Beth,Katja,Alison ve Helena Felix çocuklarını bakmak için klonlardan birinin evine gitmişti o kızı ismi neydi? @destere @Çiğdem-

Şu kız

Sarah,Beth,Katja,Alison ve Helena Felix çocuklarını bakmak için klonlardan birinin evine gitmişti o kızı ismi neydi? @destere @Çiğdem-

Şu kız

şu kız dediğin kız ne kadarda benziyor saraha
)))

ama tabiki bu iki çocuklu alison

Her neyse Felix bunun evlatlık çocuklarının kıyafetlerini birbirine giydirdi orada sesli güldüm.

Kira(şebelek)bunun annesi olmadığını anladı o sahnede müthişti.

ufak kız artık nasıl anladı kokudanmı renktenmi ben olsam karıştırırdım kesinlikle

Neler görüp okuyorum😱

@Çiğdem- joseph morgan kılıklı parlaklara bayılıyor, @xemrexxx de gül ağa kılıklı parlaklara bayılıyor
tercihleri çok benzer yönde ama söze gelince bana kakalamaya çalışıyorlar topkekleri

onları anlayışla karşılıyorum açık vermek istemiyorlar, pisikolojideki yadsıma ve inkar kavramları içiçe girmiş arkadaşlarda

Son düzenleme:
hadi emreyi anladım o saklayabilir belki ama ben neden saklayayım beğeniyorum nevar bunda çokta normal birşey

1x5

Yine heyecan dolu iyi bir bölümdü.

Devamını izledikten sonra okursunuz.

sürgünüm haklı çıktı hem de hemen bu bölümde. 😱 Bravo valla ben hiç şüphelenmemiştim.

Casus işinin ortaya çıkması işleri bir kez daha karıştırdı. Sürekli bir gizem, merak unsuru var bu kadarını hiç beklemiyordum bu diziden.

Alison'un casusu muhtemelen kocası eğer bir ters köşe durumu yoksa. Bunca zamandır farketmedi de yeni mi farketti?

Bizim biyologun casusu kim? Onun hayatını pek göstermiyor.

Asıl önemli soru bunları öldürmek isteyenlerle gözetleyenler farklı kişiler mi? Eğer aynı kişilerse kolayca öldürebilirler?

Beth'in polislik kariyeri o kadar kolay mı bitti ya?

Vic de farklı işler açabilir. Hiç sevmiyorum o karakteri. Çok cahil keşke ölse.

Bu arada Mrs. S'te de bir şeyler var. Sanki o adamdaki yüzükten gördüm. Muhtemelen o da birileriyle çalışıyor.

8/10

Bugün izlemeye başladım
Çok beğendim

hadi emreyi anladım o saklayabilir belki ama ben neden saklayayım beğeniyorum nevar bunda çokta normal birşey
sende biliyorsun pek düzgün bişeye benzemiyorda o yüzden inkar ediyorsun

emrenin gül ağaya aşık olması neyse ? seninde Ellen DeGeneres tipi bişeye aşık olman aynı şey
)

kenan imirzalıoğlu gibi bişey bulsaydın zaten açıkça söylerdin

Şimdi 4. bölümü izliycem
Siz 5. bölümü mü bitirdiniz?

5. bölüme geçiş yaptım

Medcezir ve Okan var nasıl izleyeceğim bu saatde?