Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

House of Cards'a başlıyormuyuz şimdi? @destere

bu akşam orphan black in 10 . bölümünü izleyeceğim eğer black sails i bitirdiysen salı günü başlayalım house of cards a... çünkü yarın black sails in yeni bölümü ve true nun yeni bölümleri var, pazar pazartesi onları seyrederiz salı house of cards a geçeriz ..

bu akşam orphan black in 10 . bölümünü izleyeceğim eğer black sails i bitirdiysen salı günü başlayalım house of cards a... çünkü yarın black sails in yeni bölümü ve true nun yeni bölümleri var, pazar pazartesi onları seyrederiz salı house of cards a geçeriz ..
black sails'ı izlemeyi daha düşünmüyorum.

@sürgünüm bu ara üç dizi var benim gündemimde. House of Cards, The Newsroom ve Orange is the New Black

The Newsroom ilk sezon 10 bölüm. 4-5 kişi diziyi beğenirse izleyebileceğini söyledi. Pazartesi gibi açmayı düşünüyorum konusunu. Beğenirsek devam ederiz beğenmezsek erken bırakabiliriz. :)

Orange is the New Black sanırım 2-3 hafta sonra başlayacağız. Onun için de forumdan 3-4 kişi çıkar gibi. @Forumdash kesin bir kere. :):)

House of Cards ikinci sezona yeni başladık. İzleyebileceğin 13 bölüm var (ilk sezon). İstersen @destere'yi de al yanına beraber izleyin bize yetişene kadar. :):)

Bence üç diziyi de izleyebilirsin. Newsroom ve diğer diziyi muhtemelen haftada birkaç gün şeklinde izleriz geri kalan günlerde de House of Cards'ı izleyip bizi yakalayabilirsin. :)
Tamam reis @destere ile bu hafta başlıyoruz,en kısa zamanda size yetişiriz.

hala gemiye binip binmeyeceklerini sölemiyorum belki devam edersin diye :)
Karayip Korsanları gibi bişey bekliyordum valla 64 dakikama yazık oldu.dizinin sonunda dövüş sahnesi dışında bir hareketlilik olmadı.Sarışın hatunun ve Karasakallı sahnelerine ise çok güldüm.:)

Tamam reis @destere ile bu hafta başlıyoruz,en kısa zamanda size yetişiriz.
İnşallah beğenirsiniz o kadar önerdik. :D Yalnız uyarayım biraz ağır tempoda başlıyor. Sezon finaline doğru iyice açılıyor. İlk başlarda 9 puanı abartı mı diye düşünüyordum ama sezon sonunda hayran kaldım en sevdiğim diziler arasına girdi. Senaryosu çok kaliteli. Oyuncular da başta Kevin Spacey olmak üzere zaten kendilerini ispatlamış çok iyi isimler. :):)

İlk bölümün yönetmeni de Se7en, Fight Club, Benjamin Button gibi filmlerin yönetmeni David Fincher. :)

İnşallah beğenirsiniz o kadar önerdik. :D Yalnız uyarayım biraz ağır tempoda başlıyor. Sezon finaline doğru iyice açılıyor. İlk başlarda 9 puanı abartı mı diye düşünüyordum ama sezon sonunda hayran kaldım en sevdiğim diziler arasına girdi. Senaryosu çok kaliteli. Oyuncular da başta Kevin Spacey olmak üzere zaten kendilerini ispatlamış çok iyi isimler. :):)

İlk bölümün yönetmeni de Se7en, Fight Club, Benjamin Button gibi filmlerin yönetmeni David Fincher. :)

oyuncular konusunda hiçbir endişem yok sadece konuyla alakalı stres içindeyim politika ???

o kısma alışırsam rahat izlerim diziyi :)

Politikayı severim ben bu iyi oldu.Sende alışırsın hem sen ululararası ilişki okumuyormuydun?

çok hızlı konuşuyorlar birincisi alt yazıyla takip ederken yporuluyorsun keşke ingilizceye ana dilimiz gibi hakim olsakta alttan alta kesişmesek oyuncularla :) hızlı konuşmalarda yar gelir dura dura takip etmek insanı yoruyor :) politikayı sevmiyorum bölümümle alakalı olsada daha sakin diziler veya filmler daha güzel oluyor kafa yormuyor :)

oyuncular konusunda hiçbir endişem yok sadece konuyla alakalı stres içindeyim politika ???

o kısma alışırsam rahat izlerim diziyi :)
Politikaya pek hakim olmak gerekmiyor. Politikada insanların nasıl manipüle edildiğini görüyoruz ama bunun için atıyorum dizide konusu geçen eğitim yasasının içeriğiyle ilgili falan bir şey bilmemize gerek yok. Eğer politika sevilirse belki daha da sevilir dizi ama yani bence asıl sevilesi yönlerinin politikayla çok da alakası yok. Başka bir iş yerinde geçen bir şey de olabilirdi. Mad Men izliyordun mesela sen onun gibi düşünebilirsin biraz. :)