bölüm genel olarak aksiyonu bol bir bölümden oluşuyordu
özellikle alisonun ansley i gözgöre göre ölüme yollaması tarajikomikti alison sakar ama sempatik bir karakter umarım hep dizide olur
cosimanın lez arkadaşıyla birlikte şifre çözmesiyle klonların patent hakkı belirli bir yere ait mal oldukları ortaya çıktı ,burda @
Forumdash ın koyun dolly benzetmesi müthiş olmuş
) klon dolly demiş ama işin aslı koyun dolly olmalıydı
helenanın sarah kılığına girip ameliayı öldürmesi ve aynı helenanın sarahı çok kötü durumlara soktuğu sahneler ile sarahın helenayı vurduğu kısımlarda müthişti ,ama ben helenanın öldüğüne inanmıyorum yada inanmak istemiyorum diziye mutlaka helena şart o dizinin tadı tuzu olmazsa olmazı .. cosimanın hastalığına üzüldüm ..rachel karakteri için daha bişey söyleyemem fazla bir numarasını göremedik ..
bayan S gözlemci falan olamaz, çünkü sarahın varlığından haberleri yoktu dr tayfasının... sarah ı cosimanın lez arkadaşı ele vermişti yani bayan S te bişeyler var ama gözlemci değil başka bir numara var..
alisonun büyük bir zevkle gözlemcisinden kurtulduğunu düşündüğü an kocası fok balığı kılıklı şişmanın gözlemci çıkması alisonun şansızlığı ..