Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

Napim hacı :F:F

Sende HoC ne durumda? Paket mi indiriyorsun tek tek mi?

HoC'a başlayasan sustum :X Yeterki HoC izle :oley:
Paket olarak indiriyorum. 2. bölüm bitmiş ama seni bekleyim 1. bölümü izle de öyle devam ederim. :):)

Bu arada çok konu dışına çıktık mesajları başka yere taşımam gerekecek. :(

@sürgünüm de başlayacak diziye fırtına gibi esip yeni sezonda hoc u birlikte izleriz artık hafta sonu değilde salı günü başlarız :) hafta sonu muhteşem dizilerim var true ve black:)

Yaşasın bizde ağirdan alırız zaten :X

Paket olarak indiriyorum. 2. bölüm bitmiş ama seni bekleyim 1. bölümü izle de öyle devam ederim. :):)

Bu arada çok konu dışına çıktık mesajları başka yere taşımam gerekecek. :(
Bende çok yavaş iniyor diye acımı paylaşacaktim ama @destere @sürgünüm de başlayacaklari için varsın yavaş insin:X

@OzaN @Forumdash sakın gemilerin denize inip inmeyeceğini söylemeyin :))

meraktanda olsa başlatacağım diziye :))
Ben ona dun gee demiştim oysa:( :F:F

black sails'e devam etmelimiyim kararsız kaldım şimdi. @OzaN @Forumdash O gemi denize inecekmi?:)
Denize mutlaka inecekler ama ne zaman olduğunu kim bilir. :):)

Sezon 8 bölüm zaten çok bir şey kaybetmezsin. Ben sezon sonuna kadar izlemeye devam edeceğim ama çok sıkıcı bulduysan da sen bilirsin tabii. :):)

Denize mutlaka inecekler ama ne zaman olduğunu kim bilir. :):)

Sezon 8 bölüm zaten çok bir şey kaybetmezsin. Ben sezon sonuna kadar izlemeye devam edeceğim ama çok sıkıcı bulduysan da sen bilirsin tabii. :):)
Karakterlerden de insanı çeken yok açıkçası.
Flint mendebur, hızsız aşçı soğuk. Kim götürecek diziyi bill mi?:)

Benim de sıkıntım kendime uygun karakter bulamamış olmam. :)

oysa tutulacak bir çok karakter var nasıl bulamadın? hiç kimseyi bulmazsa insan marlow u destekler yine boşta kalmaz :)

Karakterlerden de insanı çeken yok açıkçası.
Flint mendebur, hızsız aşçı soğuk. Kim götürecek diziyi bill mi?:)

bir bölüm daha devam et bırakmazsın her bölümde merak unsuru iki kat artıyor :)

ahahaha @OzaN bak adam 1 bölüm izlemeyle Bill'i tutmuş :X
orphanın sezon sonunu izleyeyim artık bir süre kayboldum :)

orphan black sezon finali harikaydı tüm bölümleri güzeldi ama final muhteşem olmuş konuya girmeden önce tatianayı tekrar tekrar tebrik etmek lazım muhteşem oynuyor aşık olunası kız :)

bölüm genel olarak aksiyonu bol bir bölümden oluşuyordu
özellikle alisonun ansley i gözgöre göre ölüme yollaması tarajikomikti alison sakar ama sempatik bir karakter umarım hep dizide olur :) cosimanın lez arkadaşıyla birlikte şifre çözmesiyle klonların patent hakkı belirli bir yere ait mal oldukları ortaya çıktı ,burda @Forumdash ın koyun dolly benzetmesi müthiş olmuş :)) klon dolly demiş ama işin aslı koyun dolly olmalıydı :)
helenanın sarah kılığına girip ameliayı öldürmesi ve aynı helenanın sarahı çok kötü durumlara soktuğu sahneler ile sarahın helenayı vurduğu kısımlarda müthişti ,ama ben helenanın öldüğüne inanmıyorum yada inanmak istemiyorum diziye mutlaka helena şart o dizinin tadı tuzu olmazsa olmazı .. cosimanın hastalığına üzüldüm ..rachel karakteri için daha bişey söyleyemem fazla bir numarasını göremedik ..
bayan S gözlemci falan olamaz, çünkü sarahın varlığından haberleri yoktu dr tayfasının... sarah ı cosimanın lez arkadaşı ele vermişti yani bayan S te bişeyler var ama gözlemci değil başka bir numara var..
alisonun büyük bir zevkle gözlemcisinden kurtulduğunu düşündüğü an kocası fok balığı kılıklı şişmanın gözlemci çıkması alisonun şansızlığı ..

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @Ahmad @xemrexxx

sezon finalini izledim izleyenler spoi kutusuna baksınlar 🙂🙂🙂
@destere
@Harunnn60
@sürgünüm
@OzaN
@Forumdash @Ahmad

helenanın öldüğüne inanamıyorum :T alnından vurulduğu iöin öldüpünü düşündüm bir an yerde yatarken alnından vurulduğu görünüyordu ama sarahın kızını helenadan başka kimse kaçıramaz bence son sahnede helenanın ölmediğine inandım kirayı helena kaçırdı bence sarahın kızına araba çarpmış ama ölmeyi brakın bir tarafına birşey bile olmamıştı sarah çok şaşırmıstı aynı onda olduğu gibi helanayada birşey olmadı bence sarah kızı kira ve helenada ölümsüzlük gibi birşey var galiba kızını helenanın kaçırdığına eminim
😵😵😵

@destere
@Harunnn60
helenanın öldüğüne inanamıyorum :T alnından vurulduğu iöin öldüpünü düşündüm bir an yerde yatarken alnından vurulduğu görünüyordu ama sarahın kızını helenadan başka kimse kaçıramaz bence son sahnede helenanın ölmediğine inandım kirayı helena kaçırdı bence sarahın kızına araba çarpmış ama ölmeyi brakın bir tarafına birşey bile olmamıştı sarah çok şaşırmıstı aynı onda olduğu gibi helanayada birşey olmadı bence sarah kızı kira ve helenada ölümsüzlük gibi birşey var galiba kızını helenanın kaçırdığına eminim
😵😵😵
S nereye kayboldu o zaman? Bence kaçıran kişi belli. :):)

Helena'da ölümsüzlük gibi bir şey olduğunu sanmıyorum ama ölmese iyi olur. :(

Klonların ölümsüz olmadığı kesin Alman'dan anlayabiliriz. :(

S nereye kayboldu o zaman? Bence kaçıran kişi belli. :):)

Helena'da ölümsüzlük gibi bir şey olduğunu sanmıyorum ama ölmese iyi olur. :(

Klonların ölümsüz olmadığı kesin Alman'dan anlayabiliriz. :(
kiraya araba çarpıp hiçbirşey yapmaması bosuna gösterilmediki sadece sarah helena ve kızında öyle birşey var bence helenanın ölmesi 2.sezondakı aksionu çok düşürür dizi sıkıcı duruma düşer 🙁🙁🙁 ayrıca ilk bölümelrde helenaya bıcak gibi birşey saplamıstı sarah sonra helena onu çıkarırken sırtında vucutu garip bir hal aldı sankı kendini yeniler gibiydi 😵😵

Son düzenleme:
kiraya araba çarpıp hiçbirşey yapmaması bosuna gösterilmediki sadece sarah helena ve kızında öyle birşey var bence helenanın ölmesi 2.sezondakı aksionu çok düşürür dizi sıkıcı duruma düşer 🙁🙁🙁
Eksikliğini kapatırlar aksiyon sıkıntısı olmaz bence. Helena zaten son bölümlerde önplana çıkmıştı ama tabii kötü de olsa sevdiğimiz bir karakterdi ölmese daha iyi olur. :(

kiraya araba çarpıp hiçbirşey yapmaması bosuna gösterilmediki sadece sarah helena ve kızında öyle birşey var bence helenanın ölmesi 2.sezondakı aksionu çok düşürür dizi sıkıcı duruma düşer 🙁🙁🙁 ayrıca ilk bölümelrde helenaya bıcak gibi birşey saplamıstı sarah sonra helena onu çıkarırken sırtında vucutu garip bir hal aldı sankı kendini yeniler gibiydi 😵😵
Eksikliğini kapatırlar aksiyon sıkıntısı olmaz bence. Helena zaten son bölümlerde önplana çıkmıştı ama tabii kötü de olsa sevdiğimiz bir karakterdi ölmese daha iyi olur. :(

yeterki tatiana ya bişey olmasın:) orjinaline bişey olmasa yeni helenalar çıkma olasılığı yüksek :)

@destere
@Harunnn60
@sürgünüm
@OzaN
@Forumdash @Ahmad

😵😵😵
Helena'mı kaçırdı Kira'yı yok artık!