Helena'mı kaçırdı Kira'yı yok artık!
bayan S den başkası değildir
Aynen.Kadının şüpheli tavırları ve bakışlarından baştan beri hep kuşkulanıyordum.bayan S den başkası değildir
Aynen.Kadının şüpheli tavırları ve bakışlarından baştan beri hep kuşkulanıyordum.
Amelia'nın verdiği resimden sonra Sarah direkt eve koştu,resim neydi orayı bende anlayamadım.birde taşıyıcı annenin son sözleri kuşkuyu arttırdı bayn S hakkında, saraha bir resim verdide anlamadım neydi o ?
Amelia'nın verdiği resimden sonra Sarah direkt eve koştu,resim neydi orayı bende anlayamadım.
Gözlemci Felix o zaman?sanırım evlatlık edinmeden önceye dayanan bir olay var resimde onunla alakalı idi ama kesinlikle bayan S gözlemcide olamaz acaba işin içinde ne var ?
Resimle ilgili spoiler
Sanırım bilim adamları arasındaydı S
hahaha merak etme cnm tatiana geberse bile saraha hiç bir şey olmaz yeni oyuncu bulunur sarah yine dizide oluryeterki tatiana ya bişey olmasın orjinaline bişey olmasa yeni helenalar çıkma olasılığı yüksek
ölmediyse onun yapması lazım ama öldüysede çok yazık olur
hahaha merak etme cnm tatiana geberse bile saraha hiç bir şey olmaz yeni oyuncu bulunur sarah yine dizide olur
Helena'nın öleceğine ihtimal vermiyorum.Kira'yıda Bayan S kaçırdı.Soru şu Bayan S kim?
bende ölmedi dedim ama alnından vurulmuş yerde yatarken alnından vurulduğu görünüyordu öldü büyük ihtimalle 🙁🙁🙁
Ölücek olsa bugüne kadar ölürdü görmedinmi vücdundaki yaraları bereleri?Genetik bişey var bunlarda hemen iyileşiyorlar.Kira araba altında kaldı iki günde hastaneden taburcu oldu anam babam.
Gel de 20 nisanı bekle şimdi.Diziye başlarken bu kadar seveceğimi tahmin etmemiştim.Bir True Detective değil ama çok güzel bir dizi.bende ozana bugün senin dediklerinin aynısını dedim serah helenea ve kirada ölümsüzlük gibi birşey var bence kiraya araba çarpıyor yaralanmıyor bile helenaya ilk dölümelrde serah bıcak gibi birşey saplamıstı o bıçağı kolayca çıakrıp attı vucududnada garip yaralar vardı sankı vucudunu yeniliyor gibiydi ölümsüzlük gbi bişi var onlarda sanırım ama helena kaçırdı kirayı ben hala bu iddamda eminim helena zaten kirayla bir yakınlık hissetmişti akraba oldğunu bilmedende yakınlık duymuştu sarahın kardeşi olduğunu öğrendikten sonra onları ailesi bildi saraha size birşey yapmam derken sarah onu vurdu ben helena olsam ilk işim kiranın yanına gitmek olurdu ben öyle yapardım ailesi olarak onu biliyo çünkü sarahta vurmaya çalıstı onu yeni sezonda belli olur bakalım 😵😵😵
özellikle 3.bölümden itibaren muhteşem bir hal aldı en beğendiğim bölümleri 3 7 9 ve 10 bölümlerdi çoğu yabancı diziyi izlerken ileriye sarıyordum ama orphan blac dizisini ileriye sarmadan tüm dakikalarını izlettiriyor tüm klonlar sevilen karakterler hemen hemen hiç boş sahnesi yok dizininGel de 20 nisanı bekle şimdi.Diziye başlarken bu kadar seveceğimi tahmin etmemiştim.Bir True Detective değil ama çok güzel bir dizi.
İyi iyi beğendiğine sevindim. Zaten izleyip de beğenmeyen çıkmadı daha. Sade başta @Forumdash beğenmedi pek ama şu an avatarında bu dizi var.1x1
Bence çok iyi başladı dizi. İlk bölümüyle hem konu olarak hem oyunculuk olarak çok iyiydi. Yan karakterlerde iyiydi özellikle Felix'in oyunculuğunu beğendim
Diziyi izlemeden önce başroldeki kadının 1-2 fotoğrafına bakmıştım ama izleyince daha güzel gözüktü Oyunculuk olarakta müthişti, özellikle sonda Katja'yı canlandırdığı sahnede aksanlı konuşması filan güzeldi.
Diziyi evde HD izlenicek diziler bölümüne aldım, böyle bir diziyi kaliteli izlemek lazım
9/10
@OzaN
bu dizinin ilginç bir hikayesi var başlayan bırakamıyor ) tatiananın sihri bu1x2
Diziyi daha ilk bölümden sevmiştim. 2. bölüm daha da iyiydi.
Olaylar bu bölümde şekillenmeye başladı. Sonuda çok iyi bitti, fragmandan anladığım kadarıyla 3. bölüm bayaa aksiyonlu geçecek sabırsızlıkla yarını bekliyorum
9/10